خداحافظ FaceBook - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: خداحافظ FaceBook - mosaferkuchulu - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:(26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: ای بابا . خود این سرکشی به پروفایل این و اون یه نوع علم اندوزیه دیگه! اون قدیما که ما اپلای گرفتیم فیس بوک نبود،اپلای هم گرفتیم |
خداحافظ FaceBook - Bache Mosbat - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ
پس ۷۰ ۸۰ سالو رد کردین: دی . |
RE: خداحافظ FaceBook - mosaferkuchulu - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: پس ۷۰ ۸۰ سالو رد کردین: دی . الان نوهام ۸۰ ساله شه |
RE: خداحافظ FaceBook - luna - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ
(۲۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:تا جایی که من سایت های مختلف رو چک کردم خبری از تکذیب نیست و این گروه قبلا هم از این وعدهها داده و عملی شده حالا باید صبر کرد و دید.(23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط: به گزارش فارنت و به نقل از پیسیمگزین گروه هکری انونیموس که این روزها بر خلاف معنای نام خود، نام بزرگی برای خود دست و پا کرده است در اطلاعیهای وعده داد که در روز پنجم نوامبر (۱۴ آبان) شبکه اجتماعی فیسبوک را به جرم نقض حریم خصوصی کاربران به طور کامل نابود کند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
خداحافظ FaceBook - banou - 26 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ق.ظ
من اصلا تاحالا فیس بوک نرفتم.یه بارم که خواستم برم فیلتر بود.ولی کلا راجع به این جور سایتها باید بیشتر تعقل کرد.کلا در دنیای مجازی باید آدم بیشتر از دنیای واقعی محتاط باشه و تامل کنه.البته من زیاد اهل اینترنت و اونترنت نیستم . فقط در حد لزوم ازش استفاده می کنم.این بود انشای من. ولی حالا فیس بوکو رها کنید من به مانشت خیلی معتاد شدم. |
RE: خداحافظ FaceBook - HighVoltage - 26 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ق.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:فعلا بیشتر از صحتش صحبت میشه تا ردش ولی در هر حال سابقه گروه پر از این جور وعده هاست کاری که میتونیم انجام بدیم اینه که تا ۱۴ آبان منتظر بمونیم ،هر چند فکر نکنم بتونن FaceBook رو برای همیشه نابود کنن شاید بتونن برای چند روز یا هفته کارشو مخطل کنن که همین هم ضرر هنگفتی به FaceBook میزنه.(25 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط:تا جایی که من سایت های مختلف رو چک کردم خبری از تکذیب نیست و این گروه قبلا هم از این وعدهها داده و عملی شده حالا باید صبر کرد و دید.(23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ)HighVoltage نوشته شده توسط: به گزارش فارنت و به نقل از پیسیمگزین گروه هکری انونیموس که این روزها بر خلاف معنای نام خود، نام بزرگی برای خود دست و پا کرده است در اطلاعیهای وعده داد که در روز پنجم نوامبر (۱۴ آبان) شبکه اجتماعی فیسبوک را به جرم نقض حریم خصوصی کاربران به طور کامل نابود کند. |
خداحافظ FaceBook - luna - 14 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ
امروز فکر کنم روز موعوده! |
RE: خداحافظ FaceBook - HighVoltage - 14 آبان ۱۳۹۰ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۳ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: امروز فکر کنم روز موعوده!تا الان که خبری نیست. |