یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - Shiny - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ
لینک فایل "یک رقمی ها از مریخ نیامده اند" از بین رفته بود ، تو مدیا فایر آپش کردم : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - alidata - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
معدل اگر پایین باشه خیلی تو رتبه تاثیر میزاره؟ |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - virangar90 - 02 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
لینک فایل "یک رقمی ها از مریخ نیامده اند" باز هم باز نمیشه. |
RE: یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - yaser_ilam_com - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ)alidata نوشته شده توسط: معدل اگر پایین باشه خیلی تو رتبه تاثیر میزاره؟ معدل واسه اونایی که معدلشون بالاست ۲۰ درصد میشه پس مهمه اما به نظر من چون اکثریت معدلشون بالا نیست تعیین کننده نیست زدن درصدای بالا تو ارشد مخصوصا مشترکا این مهمه |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - aatwo - 03 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ق.ظ
روحیه آدم یه قسمته زیادش می تونه دسته خودش باشه با فکر کردن به چیزهای خوب |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - yaser_ilam_com - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
قطعا از مریخ نیومدن ، کنار خودمونن ، فقط مدل زندگی و درس خوندنشون با بقیه فرق داره . وقتشون رو وقف درس میکنن ، جوابشم می گیرن . کارشناسی پیام نور ایلام بودم اما حتما ارشد تهرانم |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - esisonic - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: قطعا از مریخ نیومدن ، کنار خودمونن ، فقط مدل زندگی و درس خوندنشون با بقیه فرق داره .خیلی موافقم... اونها یه فرق بزرگی با بقیه دارن...اونهم اینه که عادت دارن درس بخونن... من خودم آدمی بودم که از مدرسه فراری بودم...کل توان درس خوندم تو روز ۳ ساعت بیشتر نیست امّا دوستای دوره ی مدرسه ام که درس خون بودن راحت روزی ۵ تا ۶ ساعت رو میخونن...!!! باید عادت کنیم و توان درسیمون رو بالا ببریم!!! . . به امید قبولی برای همه ی مانشتی ها!!!!!!! |
یک رقمی ها از مریخ نیامده اند (ستاد روحیه سازی) - shahbazi - 03 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ق.ظ
واقعا از مریخ نیومدن .اگه هر کسی کل توانشو برای رسیدن به هدفش صرف کنه یعنی فکر و ذهن و خواب و خوراک و تمام نیروهای فکری و ذهنی و ... صد درصدیه فرقی با بقیه داره و این باعث میشه که بقیه فکر کنن از مریخ اومدی! به امید مریخی شدن |