مسابقات ACM - نسخهی قابل چاپ |
RE: کمک!!! - ۵۴m4n3h - 22 فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۶:۰۴ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط:آره! اون سال منم بودم شریف! فکر کنم چهاردهم شدیم ما!(22 فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ق.ظ)۵۴m4n3h نوشته شده توسط: 3 سال پیش یکی از تیم های دانشگاه ما سوم شد و کلی خوشحال شدن که میرن، اما بعد سهمیه رو کردن ۲ تا! و اونا بعد از کلی تلاشی که کرده بودن، نتونستن برن! بعد اون تیم دوستامون هم اول فکر کردن میرن، کلی خوشحال شدن، کلی خوشحال شدیم، کلی هم دوندگی کردن ولی آخرش نشد اون دختری هم که توی تیمشون بود یکی از دوستای صمیمی منه توی دبیرستان نقره۱ المپیاد کامپیوتر و ریاضی بوده ... اون پسرا هم که خفن بودن! یکیشون به ما ACM درس میداد و کلاً کل دورهی کارشناسیش ACM کار میکرد ... البته قطعاً توی مسیر ACM خیلی چیزا به دست آوردن (هر کس به اندازهی تلاشش) اما خب جهانی رفتن سخته! حتی برای خود شریفیا هم سخته! چون یه عالمه آدم خفن که مدال های خوشرنگ المپیاد جهانی دارن با هم مسابقه میدن و فقط یه تیمشون میتونه بره! (۲۲ فروردین ۱۳۹۰ ۰۵:۵۲ ب.ظ)max_15s نوشته شده توسط: نتیجه: ACM که شما گفتین یک موسسه است و حالا شرکت مینو سافت کلاسی رو تحت لیسانس اون برگزار می کنه و ربطی به مسابقه نداره. خب پس من بابت اشتباهی که کردم عذرخواهم |
Acm - لهمشد - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
با سلام: از دوستان کسی در باره Acm چیزی می دونه و اصلا سوالاتش چجوریه , چجوری برگزار میشه و اگه جزوه ای براش دارین که بتونه کمک کنه بهم بدید ممنون می شم . |
Acm - ف.ش - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
اینجا یه چیزایی گفته شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Acm - marjan2001 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ
acm یه مسابقه جهانی برنامه نویسیه که در سطح کشوری و جهانی برگزار می شه فک می کنم باید از طریق دانشگاه شریف اقدام کنید اینم سایتش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Acm - 54m4n3h - 25 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ق.ظ
یکی از چیزایی که توی ACM مهم هست اینه که محدودیت سنی داره! ماهایی که کنکور دادیم قطعاً دیگه شرایط سنی شرکت توی ACM رو نداریم! من براش رفرنس دارم! اما دیگه نه به درد خودم میخوره، نه مانشتی های کنکور داده! |
مسابقات ACM - Sarah_69 - 06 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
سلام،من یکی از دوستام امسال سال دوم(کارشناسی نرم افزار) است و ۲۷ سالشه،میتونه تو مسابقات شرکت کنه؟؟ کسی کمک نمیکنه؟؟ |
مسابقات ACM - A V A - 06 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۵۵ ب.ظ
تا جایی که من یادمه دوسته ٢٨ ساله ی من عضو تیممون بود برای شرکت باید دانشجوی کارشناسی و یا ترم ١ ارشد باشی |
مسابقات ACM - freidoony - 06 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
کاشکی ما هم می تونستیم شرکت کنیم |
مسابقات ACM - GOoGol - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ
سلام به همگی،من امسال یا سال بعد میخوام acm شرکت کنم و نمیدونم چه منابعی و با چه ترتیبی بخونم تا مفیدتر باشه و کلا یکسری اطلاعات ساده از اینترنت گرفتم، ممنون میشم بچه های سایت کمکم کنند که با چه کتابی شروع کنم،فعلا دارم در سطح دبیرستان کار میکنم و الان دارم ترکیبات علیپور را میخونم...کلا مبتدی ام و نمیدونم چه کاری درسته و نیاز به کمک دارم.لطفا کمکم کنید. ترم یک نرم افزار کارشناسی ام. |
RE: مسابقات ACM - A V A - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۹ ب.ظ)GOoGol نوشته شده توسط: سلام به همگی،من امسال یا سال بعد میخوام acm شرکت کنم و نمیدونم چه منابعی و با چه ترتیبی بخونم تا مفیدتر باشه و کلا یکسری اطلاعات ساده از اینترنت گرفتم، ممنون میشم بچه های سایت کمکم کنند که با چه کتابی شروع کنم،فعلا دارم در سطح دبیرستان کار میکنم و الان دارم ترکیبات علیپور را میخونم...کلا مبتدی ام و نمیدونم چه کاری درسته و نیاز به کمک دارم.لطفا کمکم کنید. به عنوان کسی که عاشق ACMه و قبلا این راهو رفته پیشنهاد میکنم اول به سایت آقای اشتیانی سر بزنین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و بعد از ایشون بخواین که شمارو توو گروپ جیمیل ادد کنن (هم منابع خوبی اونجا هست هم با بچه های acmکار اشنا میشین هم از کلاسها و کانتست ها باخبر میشین هم با کمک دوستای اونجا میتونین مشکلاتونو حل کنین و .....) و تا میتونین ازشون کمک بخواین و مطمئن باشین کم نمیزارن و خودشون acm کار عالی هستن خیلی عالیه که از ترم اول بیوفتی توو این راه. ACM زندگیهههههههههههه..... |
RE: مسابقات ACM - GOoGol - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: به عنوان کسی که عاشق ACMه و قبلا این راهو رفته پیشنهاد میکنم اول به سایت آقای اشتیانی سر بزنین خیلی ممنون از کمکتون خودتون به عنوان کسی که تجربه داره چه پیشنهادی واسم دارید؟؟ |
RE: مسابقات ACM - A V A - 29 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)GOoGol نوشته شده توسط:(28 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: به عنوان کسی که عاشق ACMه و قبلا این راهو رفته پیشنهاد میکنم اول به سایت آقای اشتیانی سر بزنین بهتره با ایشون صحبت کنین چون نتایج خوبی توو مسابقات میگرفتن و توو دانشگاه امیرکبیر کلاسم برگزار میکردن |
مسابقات ACM - ahrmb - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ
دوستانی که می خوان ای سی ام کار کنند توی این گروه عضو بشن iran-acm-group@googlegroups.com بهترین بچه های ای سی ام دانشگاه های ایران هستند و معمولا هر هفته یک مسابقه تمرینی آنلاین برگزار می کنند. هر سوالی هم داشته باشید پاسخ می دهند. |
مسابقات ACM - A V A - 30 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
منم منظورم همین گروپ بود |
RE: مسابقات ACM - GOoGol - 30 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ)ahrmb نوشته شده توسط: دوستانی که می خوان ای سی ام کار کنند توی این گروه عضو بشنممنون |