|
|
۲۳۴ هوش - روزانه دانشگاه شیراز - نسخهی قابل چاپ |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - r-many - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ)r-many نوشته شده توسط:منم ۲۵۰(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: سلام همکلاسی همونطور که دوستمون گفتن باید بعد ۲۱ام باشه.من که امیدوارم همون ۲۷ام باشه اصن احتمالا به زودی تو سایت اطلاعات تکمیلی رو میذارن.
|
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - rezak72 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)r-many نوشته شده توسط:کاملا باهات موافقم هر چی دیر تر بهتر(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ)r-many نوشته شده توسط:منم ۲۵۰(09 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ق.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: سلام همکلاسی
|
|
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - sara1992 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ
موافقم کاش ۲۵ ام بریم... پس خدارو شکر فعلا نیازی نیس بریم |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - rezak72 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: موافقم کاش ۲۵ ام بریم... پس خدارو شکر فعلا نیازی نیس بریمشما از کدوم شهر قراره بیایید شیراز؟ |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - sara1992 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ)rezak72 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: موافقم کاش ۲۵ ام بریم... پس خدارو شکر فعلا نیازی نیس بریمشما از کدوم شهر قراره بیایید شیراز؟ ارومیه ![]() فقط به خاطر تعریفا از دانشگاه شیرازو زدم وگرنه تبریز نزدیکتر بود... شما چطور؟ |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - rezak72 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط:اوه شما خیلی مسافتتون زیاده(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ)rezak72 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: موافقم کاش ۲۵ ام بریم... پس خدارو شکر فعلا نیازی نیس بریمشما از کدوم شهر قراره بیایید شیراز؟ من از شهرکرد |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - sara1992 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ب.ظ)rezak72 نوشته شده توسط:اره خیلی دوره... خیلییییی(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۴۸ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط:اوه شما خیلی مسافتتون زیاده(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ب.ظ)rezak72 نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: موافقم کاش ۲۵ ام بریم... پس خدارو شکر فعلا نیازی نیس بریمشما از کدوم شهر قراره بیایید شیراز؟ |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - darush12 - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۲۸ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۲ ب.ظ)r-many نوشته شده توسط: خداروشکر موفق باشید |
|
۲۳۴ هوش - روزانه دانشگاه شیراز - RezaTaheri - 15 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۲ ب.ظ
میشه لطف کنید از کدهای کارنامه نهایی تون عکس بگیرید و برام بفرستید دارم یک pdf آماده میکنم به اسم "کف قبولی های علوم کامپیوتر" اگه لطف کنید بفرستید ممنون میشم |
|
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - r-many - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۳۰ ب.ظ
اینم کارنامه نهایی [attachment=20561] |
|
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - sara1992 - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب.ظ
بچه های دانشگاه شیراز واسه ثبت نام زدن ریز نمرات و اینارم میخوان... اینارم باید واسه اینترنتی اماده کنیم؟ |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - r-many - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: بچه های دانشگاه شیراز فک کنم آره. چون تو قسمت مدارک لازم ریز نمرات کارشناسی رو هم نوشته و از اونجایی که نگفته واسه ثبت نام اینترنتی کدوم مدارکو میخواد، بنظرم همه مدارکی که تو اطلاعیه نوشته رو باید اسکن کنیم و بفرستیم. حالا ثبت نام اینترنتی شروع شه معلوم میشه |
۲۳۴ هوش - روزانه دانشگاه شیراز - خانه سبز - ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: بچه های دانشگاه شیرازمثل اینکه خانم ه.ا خیلی تعریف کرده براتون... تبریز می زدین بنفعتون بود |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - sara1992 - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۰۱ ب.ظ)r-many نوشته شده توسط:همم راس میگین... فقط یه سوال دیگه شما مدرک موقت کارشناسی رو میدین دیگه؟ اخه دانشگاه که مدرک اصلیو نمیده.(16 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۹ ب.ظ)sara1992 نوشته شده توسط: بچه های دانشگاه شیراز |
RE: 234 هوش - روزانه دانشگاه شیراز - RezaTaheri - 17 شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۳۰ ب.ظ)r-many نوشته شده توسط: اینم کارنامه نهایی تشکر فراوان خیلی مفید بود |