![]() |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ای ها :دی) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - vpn_far68 - 11 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ
بچهها کسی میتونه بگه ۲۵ درصد چقدر میشه؟یعنی چطوری باید حساب کنم که هر درس چقدش میشه ۲۵ درصدش؟ بچهها کسی میتونه بگه ۲۵ درصد چقدر میشه؟یعنی چطوری باید حساب کنم که هر درس چقدش میشه ۲۵ درصدش؟ |
RE: گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - ایرسا - ۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ ب.ظ)vpn_far68 نوشته شده توسط: بچهها کسی میتونه بگه ۲۵ درصد چقدر میشه؟یعنی چطوری باید حساب کنم که هر درس چقدش میشه ۲۵ درصدش؟ ۲۵ درصد برطبق بودجه بندی پارسه حساب میشه. اینم لینک دانلود بودجه بندی پارسه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - lvlina_r - 13 مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ
اینجا خیلی بی روحه.... ![]() ![]() |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - arian_61 - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ق.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ)lvlina_r نوشته شده توسط: اینجا خیلی بی روحه....آره موافقم از رشته های دیگه، مثلا آی تی، هوش و ... |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - salehi57 - 15 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۹ ب.ظ
arian_61 شما اول خودتون شروع کنید، اول اینکه چقد خوندید ۱۸۰۰ شدید چطور می خوایید بخونید رتبتون بهتر بشه . منتظر پاسختم دوست عزیز |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - armin28 - 18 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
با مدار منطقی پوران پژوهش اصلا حال نمیکنم بعضی جاهاش خیلی کم توضیح داده بعضی جاهاشم خیلی سخت توضیح داده به نظر شما فقط خوندن جزوه دکتر نامور بسته مانشت و تست زدن کتاب پوران پژوهش کافیه |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - lvlina_r - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ق.ظ
منطقی کلا درس ساده ایه، همه هم فقط پوران خوندن را پیشنهاد دادن و کافی دونستند، اگه شما در طول تحصیل یک بار کتاب مانو را خونده باشید، تمامی مفاهیم کتاب پوران براتون راحت خواهد بود، و اگر نه من جزوه دکتر نامور را ندیدم، اگه با اون جزوه بتونید تست های پوران را بزنید طبیعتا کافی خواهد بود.... |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - mahi_24 - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ
دوستان همگی خسته نباشید. منم با برنامه پارسه پیش میرم.اما درس نظریه رو اصلانمیتونم بخونم.یعنی یادم رفته همه چیز.و دوسش هم ندارم.به نظرتون از چه کتابی بخونم؟مرجع؟یا پوران؟ |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - lvlina_r - 18 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ
سلام، امیدوارم موفق باشید، منم با نظریه مشکل دارم، کتاب پورانم به نظرم خیلی بد گفته، بعضیها مدرسان شریف را پیشنهاد می کنند، می گند واضحتر گفته، ولی خودمم نمی دونم |
RE: گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - sahar_2000 - 23 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ
بچهها کس دقیق میدونه که تو ۲۵%معماری که پارسه گفته دقیقا چه فصل هایی میشه از رو کتاب پوران؟؟؟من یکم گیج شدم!!!!برای ۲۵% اول یکم زیاده!!!!کسی میدونه جریان چیه؟؟مثلا اون قسمت های مربوط به مدارات bcd نیست فعلا؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - farazin - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ)mahi_24 نوشته شده توسط: دوستان همگی خسته نباشید. حتما یه دوز ار لینز بخونین |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - lvlina_r - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ
بچهها هر کی بیاد بگه چقدر خونده، فقط همین هفته مونده، ببنیم همه وقت کم اوردن، یا می شده به برنامه رسید... |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - Xilinx - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۱ ب.ظ)lvlina_r نوشته شده توسط: من شب و روز درس می خونم تا پشت کنکــــــــــــور نمونمبرادر من نظریه که فهمیدنی نداره ![]() نظریه رو درسش رو از هرجا که بخوای میتونی بخونی من چون پیتر لینز رو خوندم الان دارم خلاصه درس پارسه رو میخونم تا یادآوری بشه واسم بعد تمرین های لینز و تست های کتابا رو بتونم حل کنم. آره منم وقت کم آوردم.اصلا نظریه و معماری منطقی تموم نمیشه حتی تا آزمون ![]() آرخ منم دقیقا گیج شدم معلوم نیست آخه !!! |
RE: گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - firouzi.s - 23 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۷ ق.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط: بچهها کس دقیق میدونه که تو ۲۵%معماری که پارسه گفته دقیقا چه فصل هایی میشه از رو کتاب پوران؟؟؟من یکم گیج شدم!!!!برای ۲۵% اول یکم زیاده!!!!کسی میدونه جریان چیه؟؟مثلا اون قسمت های مربوط به مدارات bcd نیست فعلا؟؟؟؟فکر می کنم فصل های ۳,۴,۵و۸ پوران میشه |
گروه درسی " نرم افزار " طبق بودجه بندی پارسه(حتی غیر پارسه ایها :دی) - sina_mas - 25 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۰ ق.ظ
آقا یکی تاریخ این درصدا رو بگه! ۲۵ درصد اول چه تاریخی ؟ |