۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - نسخهی قابل چاپ |
RE: رتبه ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - RezaTaheri - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)Rezarahaee نوشته شده توسط: کسی میدونه مهندسی دانش چه رشته ای بازار کارش چیه؟میشه کارنامه تون رو بزارید |
رتبه ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - gaslakh - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشید |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Aliyetv - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ
سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟ |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Leoeuler - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط: سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Aliyetv - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۶ ب.ظ
سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟ |
رتبه ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - d_felfelak - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ
کارشناسی شما ریاضی بوده؟ |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Leoeuler - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: کارشناسی شما ریاضی بوده؟نه مهندسی نرم افزار بودم. |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - davood_2016 - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
تبریک می گم. موفق باشید |
RE: رتبه ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - samy.vivo - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Leoeuler نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر نرم افزار بودم.داداش ریاضی رو میری یا علومو؟ Sent from my C6802 using Tapatalk |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - SEVES - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۵ ق.ظ
تبریک میگم، رتبتون خیلی خوبه، دمتون گرم |
۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Leoeuler - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۵۲ ق.ظ)samy.vivo نوشته شده توسط:تو همون پست اول گفتم که(24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Leoeuler نوشته شده توسط: مهندسی کامپیوتر نرم افزار بودم.داداش ریاضی رو میری یا علومو؟ |
RE: ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Aliyetv - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:ینی هیچ شانسی ندارم((25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط: سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟خیر |
RE: ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - RezaTaheri - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط:خیر(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:ینی هیچ شانسی ندارم((25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط: سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟خیر مجازی امیرکبیر و مجازی شهید بهشتی و اون دوتا غیرانتفاعی ۱۰۰% میارید شبانه سیستان و رفسنجان هم به احتمال ۷۰% میارید انتخاب با خودتون، مگر اینکه ظرفیت پذیرش امسال تفاوت محسوسی داشته باشه میتونید برای سال دیگه برنامه ریزی کنید |
RE: ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Aliyetv - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۷ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:من سال دوممه و امسال ۷ ۸ ماه جدی وقت گزاشتم و خیلی خوندم ازکنکورمم راضی بودم اما نمیدونم چیشده هنوزم باورم نمیشه ??(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط:خیر(25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط:ینی هیچ شانسی ندارم((25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Aliyetv نوشته شده توسط: سلام لطفا کمکم کنید من با رتبه ی ۴۷۴ کجا میتونم بیارم علوم کامپیوتر شبانه تبریز میارم؟خیر |
RE: ۱۶ علوم کامپیوتر گرایش اول و ۲۳ ریاضی - Leoeuler - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴ ب.ظ
اینم پاسخنامم: |