![]() |
فرهنگ آشتی - نسخهی قابل چاپ |
فرهنگ آشتی - mamat - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
منم به نوبه خودم از فرداد عزیز خواهش میکنم دوباره راهنمای مدیران انجمن باشند و از عمل شایسته Br2011 عزیز تقدیر و تشکر میکنم. و از دوستان مانشتی میخوام درخواست هاشون رو در مورد برگشتن فرداد عزیز به مدیر کلی را اینجا بدهند تا بلکه فرداد روی این خیل عظیم رو زمین ندازه. با تشکر |
فرهنگ آشتی - TABAN - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان. متاسفانه همیشه تا یه دلگیری پیش نیاد همه قدر همدیگرو نمیدونن.ولی واقعا کدروت و دلخور شدن از هم اصلا ارزش نداره. دلخور کردن همدیگه آسونه ولی اینکه دوستیها رو حفظ کردن هنره.پس هنر خودتون رو نشون بدید.یا علی... فرداد خان بسیار باتجربه هستند توی مانشت و درسته من تازه با این جمع پیوستم ولی همیشه اینجا رو دنبال کردم فردادخان واقعا مدیر خوبی هستند واقعا مدیریت چه بصورت مجازی و چه حقیقی سخته. |
فرهنگ آشتی - هاتف - ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
من یکبار قبلا عرض کردم دوباره اینرو خطاب به دوستانی که مثل خودم کاربر عادی اند متذکر میشم؛ چه فرداد، چه هر مدیر دیگه ای خصوصا مدیرانی که از کنکور ارشد فارغ شدند، بابت وقتی که برای مانشت میگذارند باید تجلیل بشند، آقای فرداد هیچ نیازی به ما ندارند که خودمون رو مُحق بدونیم و جنجال به پا کنیم. همینطور خانم آفاق یا آقا پارسانا حضور اینها نه از روی وظیفه است، قدر بدونیم. یه جمله ای بود «اشتباه امری است انسانی اما پایداری در اشتباه امری است شیطانی» .... بزرگوار باشید. |
فرهنگ آشتی - admin - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بنفع شما و مانشت هست که من مدیر نباشم. (۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بنفع شما و مانشت نیست که از من حمایت بشه و من این را مطمئنم. درسته ممکنه برخی بچهها از دست شما دلگیر شده باشند اما هر کسی وجدان بیداری داره و میدونه که گیرهایی که به افراد دادین الکی نبوده، البته توی پست جدید قرار بود شما مدیرکل باشید نه مدیر جز که به کاربران نظارت کنید. گیرها رو باید مدیران هر بخش و هر قسمت از سایت به کاربران میدادن. توی بازگشت، یه خرده از وظایف مدیر جزئی فاصله بگیرید و بیشتر استراتژیست بشید ![]() |
RE: فرهنگ آشتی - TABAN - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: چه فرداد، چه هر مدیر دیگه ای خصوصا مدیرانی که از کنکور ارشد فارغ شدند، بابت وقتی که برای مانشت میگذارند باید تجلیل بشند، آقای فرداد هیچ نیازی به ما ندارند که خودمون رو مُحق بدونیم و جنجال به پا کنیم. من با حرف شما واقعا موافقم.باید قدر این دوستان رو دونست که این همه برای مانشت و کاربراش وقت میذارن. از همینجا از همشون تشکر میکنم. |
فرهنگ آشتی - هاتف - ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: هر کسی وجدان بیداری دارهچه جملهی قابل تاملی!! |
فرهنگ آشتی - hsh88 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ
متاسفانه همیشه تا یه دلگیری پیش نیاد همه قدر همدیگرو نمیدونن واقعا تو ایران رواج پیدا کرده متاسفانه!! |
فرهنگ آشتی - Hosein_2003 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
چقدر دل و قلوه رد و بدل شد !! با اجازه منم این وسط نظرمو ارائه مینمایم: به نظرمن بعضی مدیرها بیش از حد جو رو امنیتی کردن و سرکوب میکنن. |
فرهنگ آشتی - Helmaa - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ
به به چه آشتی کنون شیرینی ![]() |
RE: فرهنگ آشتی - Fardad-A - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۲۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۳۴ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط: به به چه آشتی کنون شیرینیکدام صحبتها مورد نظرتون هست. بگید تا حذفش کنم. من از همه کاربران و مدیران معذرت میخوام. |
فرهنگ آشتی - commasoud - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۱ ب.ظ
سلام من در حدی نیستم که نصیحت و توصیه بکنم، فقط یه خواهش از دوستان دارم؛ تنها زمانی ما می توانیم کاری بکنیم که با هم باشیم، یک دل باشم، من حدود دو هفته است با مانشت آشنا شدم، در ابتدا خیلی خوشحال شدم که افرادی هستند با تمام وجود به کسانی که منبع خوب برای ارشد نمی شناسند راهنمایی و کمک می کنند؛ ولی این چند روزه دیدم که اختلافات پیش اومده...... بیایید با هم باشیم نه برهم یا علی |
فرهنگ آشتی - Fardad-A - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
دوستان عزیزم بنیانگذار،مدیران و کاربران و اعضای مانشت. برای من هم مثل شما روشن و واضح هست که بدون خواست شما و پشتیبانی تون نمیشه مدیریت کرد. مدیریت من و سایر مدیران صد درصد بهمراهی و نظر مساعد شما نیاز داره و اگه این نباشه امکان نداره بشه تالار را اداره کرد. با توجه به اتفاقات اخیر فکر کردم بهتره نباشم تا مانشت و مانشتیها بتونند کارها را یکپارچه پیش ببرند. فکر کردم اگه آمدهام که کمک کنم ولی نباید وقتی نمیتونم کاری کنم بمونم. بقول یکی از اعضاء محترم که میگفت انگار چسباندنت به صندلی مدیریت، نباشم. ![]() بقول حافظ: از دست غیبت تو شکایت نمیکنم تا نیست غیبتی ندهد لذت حضور از طرفی فشار زیاد کاربران و پیامهای مختلف منجر شده بود تحملم بشدت پایین بیاد . میدونستم دکتر نیست و سعی کردم برسونم تا برسه. ولی خب نشد. بهر حال از همه دوستان عذرخواهی میکنم. از اونایی که بر اثر بعضی مسائل عجولانه در موردشون تصمیم گرفته شد بخصوص دوست خوبم آقایbr2011. همچنین خانم hsh88.امیدوارم مرا ببخشند و عذرخواهی مرا بپذیرند.همچنین خانم no one. همچنین از پارسانای عزیز که بر اثر یک سوء تفاهم تا حدودی بین مون شکرآب شده بود و داشت این زخم کهنه میشد.شاید تنها خیریت این اتفاقات رفع این سوء تفاهمها در چتی بود که با ایشان داشتم. امیدوارم بتونم در آینده در خدمت این دوست خوب باشم و از نظرات خوبش استفاده کنم. من شرمنده بزرگواری ایشان هستم. از دوستان خوبی که در پیامهای خصوصی اظهار لطف داشتند هم سپاسگزارم و جوابشون را ارسال کردم. کاش قدر اینهمه محبت و دوستی و احساسات پاک را بدونم. همچنین شرمنده محبتهای آقای دکتر تنهایی هستم. من اهل توصیه نیستم ولی من باشم یا نباشم واقعا" قدر دکتر رابدونید و تنهاش نگذارید. فکر میکردم رفتنم کمکی به ایشان است. از مدیران مانشت هم که لطفشون همیشه مشمول حالم هست تشکر میکنم. من مثل گذشته و نه به روال گذشته در خدمت تون هستم و امیدوارم بتونم کمکی بکنم. دست یاریم را بسوی شما دراز میکنم و امیدوارم با کمک شما جوونای مشتاق علم وتحصیل بشه کارهای بزرگ کرد و هر سال جمع ما تعداد زیادی پذیرفته شده ارشد و دکترا داشته باشه . |
RE: فرهنگ آشتی - Masoud05 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
ببین فردادجون . قطعاً همه افراد اشتباه دارن مخصوصاً مدیران که اشتباه اونا به چشم میاد . اما اگه یه مدیر فکر کنه چون ممکنه اشتباه کنه باید از مدیریت کنار بره چی میشه، نتیجه این میشه که جامعه بدون مدیر میشه و یا مدیرهایی میان که بیفکر هستند و نتیجه کارشون براشون مهم نیست . من اول به خودم و بعد به دوستان توصیه در تفکر میکنم که این کلید رفع کدورت های آینده هست. |
فرهنگ آشتی - admin - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
خوب خدا رو شکر دیگه همه آشتی کردند و کدورتها رفع شد. من همیشه در خفا!! (یعنی در محیط واقعی) به دعواهای کاربران میخندیدم. آخه سر یه چیز ساده و الکی جنجال که درست نمیکنند. ممکنه یه دعوایی برای ما خیلی ساده باشه و عین خیالمون هم نباشه اما ضربهای مهلک به کسانی باشه که مانشت رو خانهای برای آرامش و روحیه خودشون قرار دادن. کاربران مانشت انتظار رفتارهای بسیار منطقی و عاقلانه از ما دارند. اینکه ما به خاطر یه اتفاق ساده بخوایم از همدیگه انتقام بگیریم اصلاً درست نیست و در شان ما درس خوندهها نیست. من فرداد رو در خیلی موارد درک میکنم، ایشون توی این مدت یه جورایی سیبل انتقادات شده بود و هر کسی بهشون گیر میداد. آدمها هم هر کدوم تا حدودی میتونن صبور باشند و تحمل کنند. شما دغدغههای یک نفر در محیط کار بهعلاوه این جریانات کنید، چی میشه ؟ ![]() همینجا هم تذکرهای جدی خودم رو به همه میدم، توی مطالب و نوشتههای خودمون سعی کنیم: ۱. ادب رو رعایت کنیم و از عبارات عوامانه استفاده نکنیم. ۲. به کسی توهین نکنیم. ۳. به حرفهای مدیران توجه کنیم. هر جامعهای یک سری اصول داره که عدم رعایتش باعث هرج و مرج خواهد شد. متاسفانه برخی از دوستان توی این مدت تنها به شوخی و بزلهگویی مشغول بودن. نفس این عمل بد نیست اما وقتی تنها کار یک کاربر فقط سرگرمی و شوخی باشه دیگه لوس میشه و ارزش خودش رو از دست میده. دیدین استادای جدی وقتی یه شوخی کوچیک میکنن همه دانشجوها سر حال میان و میخندن ولی استاد نماها هر چی هم جوک با مزه میگن کسی نمیخنده؟ |
فرهنگ آشتی - javadjj - 24 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ب.ظ
درود بر همه دوستان و مانشتیها و کدورتها وآشتی ها کمی گذشت رو چاشنی مدیریت و پستها کنیم حله فرداد جان از برگشتنت به کادر مدیریت سایت هم خیلی خوشحالیم |