اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد، دوشنبه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد، دوشنبه - nlp@2015 - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ب.ظ)Heeraad نوشته شده توسط:ما تو دانشگامون یه چن نفری بودن با این شرایط استادا نمرات پروژشونو زودتر رد کردن(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: اگر پروژم تموم نشه، باید سال بعد دوباره کنکور بدمالیته سال دیگه نمی شه کنکور داد چون انتخاب رشته کردیم یک سال محرومیم. ( منم گیر پروژه ام مثه شما :دی ) البته خب ما پسرا باید بریم سربازی اگه مشکلی پیش بیاد! :دی |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد، دوشنبه - saeedeivazi - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۵ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط:یکی از دوستان من شرایطی مث شما داشت.(04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)elenaghasemi نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:همین الان شبکه خبر هم زیر نویس کرد که نتایج ۹ شهریور اعلام میشه. تا آبان ماه بهش وقت دادن برا تحویل پروژه ش. لازم نیس که شما موقع ثبت نام ارشد، حتما نمره پروژه تون ثبت شده باشه. |
اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد، دوشنبه - pe.esf - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ
یکی از اساتید ماهم چون به دانشجوش اعتماد داشت نمره پایان نامه رو رد کد بعدا طرف پایان نامه اش رو تموم کرد البته اون پروژه رو انجام داده بود فقط متنش مونده بود. قطعا برای شاهم همین کار رو میکنن |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد، دوشنبه - shabnamZ - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۲۸ ب.ظ)pe.esf نوشته شده توسط: یکی از اساتید ماهم چون به دانشجوش اعتماد داشت نمره پایان نامه رو رد کد بعدا طرف پایان نامه اش رو تموم کرد البته اون پروژه رو انجام داده بود فقط متنش مونده بود. دقیقا فقط به این امید دارم ... آخه استاده ازم راضی بوده .. پروژه ای که داده خیلی سنگین بود حتی یکی از اساتید دیگر هم همین نظر رو داشت که هم پروژه سنگین هم استاد سخت گیر ، کلکت ساخته است پروژه مو دوست دارم ولی حوصله ی گیرهای آموزشی رو ندارم |