|
|
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - نسخهی قابل چاپ |
|
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - amin012 - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۰ ب.ظ
سلام دوستان من خودم ASP.NET Web Form کار می کردم که مدتیه اومدم سمت MVC MVC واقعا مثل این میمونه که بخواید با یه سری آچار و پیچ گوشتی ریز به عنوان ابزارتون باهاشون کار کنید. این وسط یکم خلاقیت و هنر دخیل میشن دیگه! به نظر من بهترین راه یادگیری دیدن فیلم های آموزشی شرکت طلوع و شرکت لیندا میتونه باشه. |
|
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - eng_majid - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ
سلام کسی از دوستان تاریخچه دقیق MVC رو میدونه؟؟؟ اولین بار تو کدوم شرکت یا کدوم پروژه یا مقاله استفاده شده؟؟؟ |
|
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - mym - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ
[quote='Morza' pid='375381' dateline='1438426753'] فکر کنم وبسایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یکی از بهترین ها باشه تو زمینه طراحی سایت که البته سایت ایرانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با الگوبرداری از این سایت طراحی شده برای کسانی که زبانشون ضعیفه. ببخشید در سایت sw3school راجب mvc ندیدم ...! |
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - gogooli - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۴۹ ب.ظ)mym نوشته شده توسط: [quote='Morza' pid='375381' dateline='1438426753']ASP.NET MVC داره ... در سایتش mvc رو search کن مثلا در این صفحه توضیح داده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - gust98 - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
اگه دنبال کتاب باشین بهترین همون PRO ASP.NET MVC 5 هستش که از سایت it-ebooks.info می تونید دانلود کنید . دنبال منبع فارسی نباشید . سایت هایی هم مثل lynda,pluralsight,udemy هم برای فیلم خوبن. |
|
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - Eternal - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب.ظ
میتونین از کتاب ASP.NET MVC 5.2 نویسنده مهندس بهروز راد استفاده کنین. موفق باشین |
|
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - mym - 10 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
خیلی ممنون متشکرم |
|
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - Paraande - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ
سلام. من دارم asp.net mvc رو از فیلم های آموزشی شرکت طلوع میخونم. یه جا خوندم میگفت فیلمای این سایت قدیمی شدن! واقعا جا خوردم.کسی میدونه چقد این گفته صحت داره؟ چون من الان دارم تک تک برنامه هارو پیش میرم با این آموزش ها٬ خیلی زمان گیره دوباره از منبع دیگه بخونم. لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه.خیلی برام مهم هست. تشکر. |
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - Paraande - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: سلام.دوستان کسی اینو نمیدونه؟؟ |
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - RASPINA - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: سلام.منم تازه میخوام شروع کنم البته قبلا Ef وچندتا قسمتش را دیدم اگه منبع دیگری هست که یهتره لطفا راهنمایی کنید |
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - Paraande - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: منم تازه میخوام شروع کنم البته قبلا Ef وچندتا قسمتش را دیدمسایت : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. رو معرفی کردن که البته رایگان نیست. + من تحقیق کردم٬ فیلم های شرکت طلوع خوب هستن و کسایی بودن که به تازگی با همین فیلم ها شروع کردن و الان مشغول پروژه های کاری شدن. |
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: این لینک رو معرفی کردن و گفتن نصف قیمت (۱۰۰ تومن) میفروشن.angularjs و nodejs که به asp.net ربطی نداره. |
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - Paraande - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: angularjs و nodejs که به asp.net ربطی نداره. بله میدونم ولی گفتم اگه قراره هزینه کنم حداقل entity رو داشته باشه. |
درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - RASPINA - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: سایت :نمی دونم دقیقا همین آموزش بود یا نه یکی از دوستام یه مدت از آموزش های سایت دانشجویار استفاده کرد ولی بعدش با آموزش های شرکت طلوع ادامه داد .میگفت بهترن |
RE: درخواست منابع خوب برای یادگیری Asp.net MVC - blackhalo1989 - 13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:حالا چرا آموزش های فارسی؟ بالاخره که باید با انگلیسی راحت بشید. ضمن اینکه آموزش های انگلیسی معمولا کیفیت بهتری دارن.(13 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: سایت :نمی دونم دقیقا همین آموزش بود یا نه |