شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - hmdh - 22 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ ق.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: سلام سلام من برا سی شارپ اسم نوشتم میخواستم بدونم هزینه کلاس چقدره ؟برا نهایی کردن ثبت نام همون ارسال فرم کافیه ؟ |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۷ ب.ظ
سلام هزینه ی C#,PHP برابره و هر کدوم ۲۰۰ هزار هست که با ۳۰% تخفیف (فقط این دوره) میشه ۱۴۰ ساعت های کلاس هم چیزی که پیش بینی شده ۳۰ ساعت هست اما قطعا بیشتر طول میکشه و تا همه ی بچه ها به تمام سرفصلی که معرفی شده مسلط نشن کلاس ها ادامه داره برای تایید نهایی وارد پنل بشید و به مدیر اسم دوره رو پیام بفرستید ضمنا دوره های مذکور فقط سلح ۱ داره و سطح ۲ میمونه بعدا انشالله |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - hooshmandi - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۲۹ ب.ظ
آیا می توان برای این دوره رایگان ثبت نام کرد؟ |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۸ ب.ظ
سلام بله دوره ی رایگان میشه ثبت نام کنید اما ظرفیت ها تکمیل شده میفته پاییز انشالله البته یک گروه دیگه تشکیل شده برای اونایی که نمی خوان تا پاییز صبر کنن یک سوم هزینه ی دوره گرفته میشه تو سایت توضیحات کامل داده شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - arefeh.hp - 22 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
ظرفیت کلاس C# هم تکمیل شده یا هنوز میشه ثبت نام کرد؟ |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۷ ق.ظ
برای php , c# ثبت نام زیاد شده ولی تایید نهایی نشده هر کدوم از دوستان که قطعی شرکت میکنن وارد پنل بشن به مدیر تیکت بدن بگن دوره رو میخوایم شرکت کنیم |
RE: شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - hooshmandi - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۵ ب.ظ
این سایتی که معرفی کرده اید ثبت نام میکنم ولی نمی توانم وارد شوم |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۰ ب.ظ
با سلام مجدد شما اطلاعات ورود رو اشتباه وارد میکردید یوزر و پسورد براتون تو خصوصی ارسال شد فقط با توجه به محدود بودن ظرفیت ها دوستان دوره ی مورد نظر رو در پیامی به مدیر ارسال کنید تا اسمتون ثبت نهایی بشه و کلاس ها انشالله یه هفته ی دیگه شروع میشه |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 30 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ
با سلام دوستانی که در دوره ی رایگان شرکت کرده بودند اما در قرعه کشی اسمشون انتخاب نشد با توجه به اینکه بعضی دوستان با بی نظمی در کلاس ها شرکت می کنن میخوایم جایگزین کنیم لذا از دوستانی که تمایل دارن در پنل کاربری برای مدیر پیغام بفرستن تا ساعت و روز تشکیل کلاس بهشون اعلام بشه |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - hooshmandi - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ق.ظ
من اعلام آمادگی میکنم |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - hooshmandi - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ق.ظ
با سلام خود حضرتعالی در ارسال شماره ۲۴ فرمودید هر کی آمادگی داره اعلام کنه ضمنا در صورت امکان اسم حقیر را در دوره پائیز ثبت کنید |
شروع دوره ی رایگان مفاهیم برنامه نویسی به زبان ++C - one hacker alone - 06 مرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۲ ب.ظ
بله حق با شماست اما ظرفیت تکمیل شد در مورد دوره ی پاییز تو خصوصی هم عرض کردم که خودتون باید تو پنل خودتون درخواست بفرستید |