تالار گفتمان مانشت
هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۹ ق.ظ

دوستان کسی از شهریه ی شبانه ی امسال دانشگا تهران خبر نداره ؟

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - maryam.raz - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ

هزینه ای که میگیرن تا اونجایی که من شنیدم از دوستان ،کمتر از قیمتی هست که تو سایت زدن . این ۲۴۰۰ حداکثرشه
مهناز تو که روزانه تهران یا امیرکبیر میاری دیگه ارزش نداره بخای قبل از مثلا روزانه امیرکبیر شبانه تهران بزنی . با این رتبه بری ترمی دو تومنم بدی!!!

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hesperus - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ

نقل قول: هزینه ای که میگیرن تا اونجایی که من شنیدم از دوستان ،کمتر از قیمتی هست که تو سایت زدن . این ۲۴۰۰ حداکثرشه
اینو برای همه دانشگاه ها میگید یا فقط تهران و امیرکبیر اینطورین؟

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  هزینه ای که میگیرن تا اونجایی که من شنیدم از دوستان ،کمتر از قیمتی هست که تو سایت زدن . این ۲۴۰۰ حداکثرشه
مهناز تو که روزانه تهران یا امیرکبیر میاری دیگه ارزش نداره بخای قبل از مثلا روزانه امیرکبیر شبانه تهران بزنی . با این رتبه بری ترمی دو تومنم بدی!!!
مریم جان معلوم نیس روزانه بیارم میترسم نرم شریفو الگوریتم شریفو نرم تهرانو نرم امیر کبیرو زدم به نظرت تو اینا روزانه میارم؟Undecided

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - maryam.raz - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۷ ق.ظ)hesperus نوشته شده توسط:  اینو برای همه دانشگاه ها میگید یا فقط تهران و امیرکبیر اینطورین؟
با من بودید؟
ببینید طبق دفترچه پارسال هزینه دانشگاه های شریف تهران امیرکبیر بهشتی علم وصنعت خواجه نصیر الزهرا شیراز اصفهان و صنعتی اصفهان و مشهد حداکثر هزینشون عین همه و هزینه ثابتشون ۷۰۰ بوده (حداکثر)
بقیه دانشگا ه ها هزینه ثابتشون حداکثر ۵۰۰ هست

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  
(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  هزینه ای که میگیرن تا اونجایی که من شنیدم از دوستان ،کمتر از قیمتی هست که تو سایت زدن . این ۲۴۰۰ حداکثرشه
مریم جان معلوم نیس روزانه بیارم میترسم نرم شریفو الگوریتم شریفو نرم تهرانو نرم امیر کبیرو زدم به نظرت تو اینا روزانه میارم؟Undecided
معلومه که میاری عزیزم
رو سال ۹۲ بخوایم حساب کنیم که به امسال بیشتر شبیه هست تا رتبه های ۶۵ هم اورده بودن تازه اون سال ظرفیت این سه دانشگاه یکم کمتر از بود

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - javad_sobouti - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این لینک شهریه دانشگاه تهرانه

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ

۹۴ رو نداره خبUndecided

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hesperus - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  با من بودید؟
ببینید طبق دفترچه پارسال هزینه دانشگاه های شریف تهران امیرکبیر بهشتی علم وصنعت خواجه نصیر الزهرا شیراز اصفهان و صنعتی اصفهان و مشهد حداکثر هزینشون عین همه و هزینه ثابتشون ۷۰۰ بوده (حداکثر)
آخه گفتید که توی سایت یه چیزی زدن ولی هزینه ای که میگیرن، کمتر از اونی هست که اعلام شده. این رو مطمئنید؟ یعنی امسال هم همون حداکثر ۲۴۰۰ پارساله؟
۳۲۰۰ خواجه نصیر منو شوکه کرد واقعا!!

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - javad_sobouti - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  ۹۴ رو نداره خبUndecided

تقریبی حساب کن دیگه
۱۰درصد ماکزیمم میره روش
فکر میکنم اگه امسال اضافه شده باشه شهریه در کل ۴ ترم حدود ۹ میلیون و ۵۰۰هزار تومن میشه

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - maryam.raz - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ق.ظ)hesperus نوشته شده توسط:  
(03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  با من بودید؟
آخه گفتید که توی سایت یه چیزی زدن ولی هزینه ای که میگیرن، کمتر از اونی هست که اعلام شده. این رو مطمئنید؟ یعنی امسال هم همون حداکثر ۲۴۰۰ پارساله؟
۳۲۰۰ خواجه نصیر منو شوکه کرد واقعا!!
این ۳۲۰۰ اشتباه حساب کردن. میگم که دانشگاه های تهران حداکثر هزینشون توی یه رنجه و نهایت ۲۴۰۰ میشه
باید از بچه هایی که شهریه دادن بپرسید
یکی از بچه های تهران دو تومن ریخته بوده امسال
شما ۲ تا ۲۵۰۰ حساب کنید دیگه نمیخاد خیلی ریز بشید

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hkma - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ ب.ظ

بچه وام چی؟؟؟؟
چند ترم میدن؟؟؟؟؟
چقدر میدن؟؟؟؟؟
کفاف کل شهریه رو میده؟؟؟؟

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ب.ظ

میگن نصفشو وام میدن ولی تا ۶ ماه بعد فارق التحصیلی باید تصویه کنید اونچنان فایده ای نداره

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - arefeh.hp - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ ب.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  میگن نصفشو وام میدن ولی تا ۶ ماه بعد فارق التحصیلی باید تصویه کنید اونچنان فایده ای نداره

تا وام هم تسویه نکنی مدرکو نمیدن پس بازم مجبور میشیم تسویه کنیم.

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hkma - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ

واسه ما میگن تا دوسال بعد پایان خدمت قستاش شروع نمیشه.
مدرکو میخوایم چکار.
چند ترم میدن؟؟؟؟
ترم اول میدن؟؟؟؟

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - arefeh.hp - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)hkma نوشته شده توسط:  واسه ما میگن تا دوسال بعد پایان خدمت قستاش شروع نمیشه.
مدرکو میخوایم چکار.
چند ترم میدن؟؟؟؟
ترم اول میدن؟؟؟؟

تا اون جایی که شنیدم برای ۴ ترم میدن.