![]() |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - mshelman - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
تبریک میگم ![]() |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ)mshelman نوشته شده توسط: تبریک میگممرسیی . لطف داری |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - sh.n - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ
تبریک میگم |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۵ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۳ ب.ظ)sh.n نوشته شده توسط: تبریک میگممرسی ممنونم |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - blx - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ
سعیدخان تبریک میگم بهت! پسر روز موعد اومد بالاخره و همونی که میخواستی منتظرتره، موفق باشی |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: سعیدخان تبریک میگم بهت! مرسی دوست خوبم بله خداروشکر |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - pezhman.m-AI - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ
دستا همه بالا.....شله شله.........آهااااااااااااااااااااا....................حالا وای وای، وای وای وای...وای وای وای... تو این زمونه.................. لیدی & جنتلمن: اینی که میبینید رتبه اش ۲۰ شده خودش بیسته بیسته..... و اینک شریف و امیرکبیر (هرکدوم لیاقتشون بیشتر باشه) بی صبرانه منتظر او هستند ![]() سعیدخان ۱شیرینی معافی به من بدهکاری،و خودت گفتی بذار جواب ارشد بیاد و جفتشو باهم شیرینی بدی.. خداییش من جای تو بودم این سمتا نمیومدم..چون خیلی باهات کار دارم ![]() ![]() |
Re: RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - zahraaahmadi29 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:مرسی،موفق و موید باشین(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: دوست عزیز کارنامه ها باز نمیشه میشه ی لطفی بکنی و درصد ها رو بنویسی،شرمنده ب خدا |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - Densike - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ
تبرییییییییییییییییک میگم خیلی خیلی خیلی خیلی عالییییییییی |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - عاطفه پارسا - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون. ایشالله موفق و کامروا باشید. |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - sahar salehi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ
خیلی تبریک می گم. واقعا مستحق این رتبه بودین. ![]() |
رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - khordad.girl - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ
تبریک میگم خیلی عالیه ایشالا موفق باشید |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: تبرییییییییییییییییک میگم خیلی خیلی خیلی خیلی عالیییییییییمرسیییییییییییی . ![]() (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ ب.ظ)عاطفه پارسا نوشته شده توسط: سلامسلام . مرسی ممنون از لطف شما شمام موفق باشی (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۵۱ ب.ظ)IT Expert نوشته شده توسط: خیلی تبریک می گم.مرسی ممنون از لطفتون (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: تبریک میگم خیلی عالیه ایشالا موفق باشید ممنونم . ایشالا شمام همیشه موفق باشید (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۹ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: دستا همه بالا.....شله شله.........آهااااااااااااااااااااا....................حالا وای وای، وای وای وای...وای وای وای... تو این زمونه.................. مرسی عزیزدلمممممممممممم ![]() |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - Tio - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ
تبریک فراوان : ) |
RE: رتبه ۳۰ شبکه ۲۰ ای تی - saeidkhan - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ق.ظ)Tio نوشته شده توسط: تبریک فراوان : )مرسی ممنونم |