![]() |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - دختر مهربان - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ
با سلام امیدوارم موفق باشید واقعا تبریک میگم ی سوالم دارم دوستان: دفترچه انتخاب رشته نیومده هنوز؟ تو سایت گفتن امروز میاد پس کو؟ ![]() |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - PrinceS - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱ ب.ظ
سلام. تبرییییییییییکات فراوان مهندس! موفق باشید لطفا منابعی که برای کنکور از اونها استفاده کردین رو برام پیام خصوصی بفرستین یا همینجا بگید، خعععلی عجله دارم میخوام از نمایشگاه کتاب بخرم ممنون میشم اگه جواب دادین پی.وی مطلعم کنید، کم سرمیزنم سایت به امید موفقیت های روزافزون... |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - maryam368 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۶ ب.ظ
واااای خیلی عالیه. گل کاشتید. انشالله روز به روز موفق تر باشید |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - scania - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۹ ب.ظ
سلام دفترچه انتخاب رشته اومد؟ |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - RASPINA - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ
تبریک میگم مبارکتون باشه |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - a.ebrahimi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۲ ق.ظ
ممنون از اظهار لطف همه دوستان. انشاالله همگی موفق و سربلند باشند. |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mahsa-frj - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ
سلام تبریک می گم. خیلی عالی شدید. فقط یه سوالی ممنون میشم جواب بدید، از دوستانتون یا هم کلاس هاتون کسی هست که حدود رتبه شما باشه؟ و اگر هست انتخابشون میدونید چی هست؟ |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - zahra_ce87 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
تبریک میگم موفق باشید |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - a.ebrahimi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mahsa-frj نوشته شده توسط: سلام تبریک می گم. خیلی عالی شدید. فقط یه سوالی ممنون میشم جواب بدید، از دوستانتون یا هم کلاس هاتون کسی هست که حدود رتبه شما باشه؟ و اگر هست انتخابشون میدونید چی هست؟ سلام، ممنون امسال ۴-۵ تا زیر ۱۰ داشتیم ولی نرم افزار نبودن تا جایی که من مطلعم. اما یکی از دوستام ۲۰ و خورده ای نرم افزار شده، می خواد شریف بزنه اول. پارسال هم که یکی از دوستام ۳ نرم افزار شده بود شریف رفت. |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - taha_k - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ق.ظ
سلام من هم تبریک میگم خیلی عالیه رتبتون خسته نباشید لطفا منابعی که استفاده کردید رو بذارید که بقیه دوستان هم استفاده کنن |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - mrezaparchebaf - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۲۴ ق.ظ
تبریک میگم لطفا کتاب هایی که خوندین و همچنین چقدر وقت برای مطالعه ی هر درس گذاشتین رو بگین ... |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - hosein70 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
تبربک فراوان |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - soha1 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۰ ب.ظ
تبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررریک فراوان لطفا منابعتونو بذارید ماهم استفاده کنیم |
۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - میثم طاهری - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
تبارک الله...موفق باشی دوست عزیز |
RE: ۲ نرم افزار - ۱ الگوریتم - ۱۹ معماری - ۵۸ هوش - hatame - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ق.ظ)a.ebrahimi نوشته شده توسط: انتخابم هم انشاالله نرم شریفهسلام واقعا کارتون عالی بود تبریک میگم. خواهش می کنم دوستان اگه خودشون زیر۵۰ شدند یا کسی می شناسند که زیر ۵۰ شدند به این تاپیک هم سر بزنند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |