|
|
نفر اول مصاحبه! - نسخهی قابل چاپ |
|
نفر اول مصاحبه! - nasrin - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ق.ظ
بچهها چیکارا که نمیکنن اینجا دستتون درد نکنه ما که برای کنکور ۹۰ میخونیم اینجا هم برامون انگیزه مضاعف ایجاد میشه هم اینکه استفاده میکنیم از تجربه های دوستان |
RE: نفر اول مصاحبه! - Soheil - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۷ ق.ظ)nasrin نوشته شده توسط: بچهها چیکارا که نمیکنن اینجااینجا بجز مسائل دانشجویی و کنکور، تمرین دموکراسی هم هست!!! همونطور که میبینید یه سری از دوستان به نتایج انتخابات اعتراض دارند ولی کاریشون نداریم گذاشتیم زنده بمونن(اسمایلی منت) دارن واسه خودشون میگردند و حال میکنن! |
|
RE: نفر اول مصاحبه! - Fardad-A - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۵:۰۳ ب.ظ
باور کنید انتخابات رو سالم برگزار کردم،اصلا از دیشب تو راه بودم، نمیدونم چرا نتایج انقدر فاصله دار شد! ![]() [/quote] سهیل جان من اعتراضی ندارم ولی اگه به پیامها نگاه کنی خودت قبل از اینکه کسی حرفی بزنه گفتی من دخالتی در مهندسی آراء نداشتهام ،تو راه بودم و....![]() نمیدونم شاید لازمه بعد از هر انتخاباتی سلامتش توسط شورایی تایید بشه ولی خب سابقه نداشته که کسی قبل از اعتراض به نتیجه اظهار بی گناهی کنه. ![]() با همه این توصیفات شیرینی پیش کش ولی هر روز یه چیزی تو این فروم بنویس تا این دو سال تموم بشه و بسلامت برگردی. .![]() ضمنا" تمرین دموکراسی همچین بد هم نیست.
|
|
نفر اول مصاحبه! - nasrin - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۳۹ ب.ظ
ببخشید ببخشید تو بخش مباحث درسی، دو درس محاسبات عددی و مدار منطقی چند تا از اشکالامو نوشتم. اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم/ |
RE: نفر اول مصاحبه! - Afra - 27 شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Soheil نوشته شده توسط: به افرا: بلی من هم با مصاحبه دکتر موافقم. اتفاقا خودم هم منتظرم مصاحبه هر سه را زودتر ببینم. |
|
RE: نفر اول مصاحبه! - Soheil - 28 شهریور ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منتظر آقای ذوالفقاری میمونیم |
|
نفر اول مصاحبه! - admin - 28 شهریور ۱۳۸۹ ۰۷:۴۰ ب.ظ
من شدم ۲ !!! هووورا هر چند که من نتیجه انتخابات رو قبول ندارم و به نفر اول هم تبریک نمی گم و از یارهام هم همینجا دعوت می کنم که بریزند توی دانشکده کامپیوتر و این متقلب که رای من رو دزدیده رو دستگیر کنن!! راستی سه شنبه صبح ساعت ۹ اتاق ۷۲۶ به تاریخ ۳۰ / ۶ / ۸۹ جلسه دفاع( و حتی حمله )من برگزار می شه و دعوت می کنم تشریف فرما شید. |
|
نفر اول مصاحبه! - admin - 31 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۲۳ ب.ظ
دوستان دیگه منتظر رای گیری نمونید، ما منتظر مصاحبه های شما هستیم. با رتبه های زیر ۳۰۰ می شه به عنوان یه فرد موفق در کنکور مصاحبه کرد. پس بجنبید دوستان |
|
نفر اول مصاحبه! - Soheil - 04 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سلام بچهها ببخشید که بین مصاحبهها یه کم(!!!) وقفه افتاده، با آقای ذوالفقاری تماس گرفتم گفتن فعلا سرشون شلوغه(شروع ترم و خوابگاه و ...) ان شاالله تا ۱ ۲ هفته دیگه مصاحبه ایشون هم آماده میشه. |
|
نفر اول مصاحبه! - Fardad-A - 04 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴ ب.ظ
سلام خب دوستان دیگه ای هم هستند که رتبه های خوبی دارن . مثلا" تا اونجایی که یادم هست رتبه ۲۹ (که ظاهرا" دو نفر هستند)،رتبه ۱۰۰،رتبه ۱۰۸ بچه هایی که در IT پذیرفته شده اند. دوستان پذیرفته شده در دانشگاه تهران(نرم افزار هوش معماری)،دانشگاه شهید بهشتی ،علم و صنعت،اصلا" خود شما!!!!.همگی عضو تالار هستن. میشه با هاشون مصاحبه کنید؟ |
|
نفر اول مصاحبه! - admin - 04 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۵ ب.ظ
ان شا الله نفرهای زیر ۱۰۰ سال دیگه این قدر زیاد باشن که واسه انتخاب افراد مصاحبه شونده دچار مشکل شویم. من هم موافقم سهیل جان و بقیه دوستان مصاحبه بدن. حتی کسایی که رتبه بدی آوردن از تجربه بد خودشون بگن تا دیگران تکرار نکنن. |
|
RE: نفر اول مصاحبه! - Soheil - 11 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۹ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بچهها کسی میدونه نفر بعدی کیه؟
|
|
نفر اول مصاحبه! - yasemi - 11 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سهیل جان از IT هم مصاحبه بگیر ممنون |
RE: نفر اول مصاحبه! - Soheil - 11 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: سهیل جان از IT هم مصاحبه بگیرچند تا رتبه خوباش رو معرفی کن واسه دور بعدی انتخابات یقشونو بگیریم! |
RE: نفر اول مصاحبه! - yasemi - 11 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۱ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(11 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۹ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: سهیل جان از IT هم مصاحبه بگیرچند تا رتبه خوباش رو معرفی کن واسه دور بعدی انتخابات یقشونو بگیریم! qaranqush و ss252 هستن اما qaranqush رو دیگه نمیبینم توی سایت اما ss252 هنوز توی سایت هست |