کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - ۹۰۲۵۱۱۸۳ - ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ق.ظ
با سلام و ارزوی موفقیت شما هم که دانشگاهتون خوبه و مشکلی نیس |
کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - انرژی مثبت - ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ق.ظ
تبریک میگم به همه دوستان برای رتبه های خوبشون و تشکر می کنم برای به اشتراک گذاری کارنامه هاشون برای استفاده ایندگان |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - nikoo67 - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)alir نوشته شده توسط: رتبه ۱۷ باریکلا. ایشالا که موفق باشید و به خواسته هاتون برسید. میشه به منم کمک کنید. من برا خوندن تخصصی ها اصلا نمیدونم چه منابعی را بخونم. کسایی که رتبه شون خوب شده لطفا کمکم کنید. ممنون |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - pazis - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ
با رتبه ی ۱۱ کجا میشه قبول شد به نطر شما؟ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - alir - 28 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ق.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ)nikoo67 نوشته شده توسط:من بعد از قبولی ارشد تمام چیزایی که میدونستم رو توی این لینک نوشتم که بعضیاش واسه آزمون دکتری هم مفیده:(27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)alir نوشته شده توسط: رتبه ۱۷ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطفا دعامون کنید قبول شیم. من و دوستانی که تخصصی رو خوب زدیم منابع و اطلاعاتمونو ایشاله با جزئیات کامل براتون میزاریم (۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ق.ظ)pazis نوشته شده توسط: با رتبه ی ۱۱ کجا میشه قبول شد به نطر شما؟دمت گرم! تخصصی من با استعداد و زبان تو ترکیب بشه چه میشه دانشگاه خودت بهترین و راحتترین گزینه است اگه دوسش داری! |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - saeedorage - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ
سلام. رتبه ۴۳ نمیدونم کجاهارو بزنم |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - pershang - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ
اینم کارنامه درخشان من! ایشاله سال بعد |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - rahim06 - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۱۸ ب.ظ)saeedorage نوشته شده توسط: سلام.سلام . مقایسه کارنامه من و کارنامه شما ارزش بالای دروس تخصصی را نشون می ده. دفترچه بیاد ببینیم کجا را باید انتخاب کرد. من هم تردید دارم |
کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - imantexas - 29 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)saeid6366 نوشته شده توسط: منم اخ فراموش کردم، این درصدها: ۶۱/۱۱ زبان انگلیسی ۵۱/۱۱ استعدادتحصیلی ۲۱/۹۷ مجموعه دروس تخصصی کارشناسی وکارشناسی ارشد در مورد دوستانی که واسه مراجع تخصصی سوال دارند باید بگم که به نظر من توی کنکور دکتری بیشتر سوالای تخصصی شبیه سوالات اطلاعات عمومی با رنگ و بوی آی تیه یعنی اصن چیز خاصی وجود نداره که بخونی و مطمئن باشی که بیاد. من پارسال نخونده شرکت کردم دقیقا ۲۲ درصد تخصصی زدم، امسال هم که یعنی یکمی خوندم بازم همون قدر زدم ولی خب اینجوری هم نمیشه حساب کرد که بی تاثیر بوده. با توجه به مقایسه درصدهای خودم و بقیه دوستان، تاثیر زبان و دروس تخصصی کاملا مشخص میشه. بچه ها در مورد مصاحبه توضیح بدین دیگه کلا اگه کسی پارسال هم مصاحبه رفته یا... به اشتراک بذاره. یه سوالی که دارم اینه که من ارشد تجارت خوندم ولی دلم میخواد دانشگاه تهران ادامه بدم که تجارت نمیگیره، شرایط چجوریه؟ رزومه ای هم که دارم اینه: یه مقاله ISI ، یه مقاله ISC ، یه مقاله کنفرانس داخل، نمره آیلتس ۷ ممنون |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - دکتری ۹۴ - mahshid1383 - 09 آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ ب.ظ
سلام چرا هیچ کدوم از کارنامه ها برای من نشون داده نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: کارنامه های اولیه ی گروه فناوری اطلاعات (IT) - د... - friendchp - 18 دى ۱۳۹۴ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ ب.ظ)mahshid1383 نوشته شده توسط: سلام چیلتر شکن بزن |