شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - mahyamk - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۳۴ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: لپتابم مانشتو فقط با موزیلا باز میکنه! من در مورد سایت piazza گفتم، روی لینکی که اقای بلک دادن کلیک کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - blackhalo1989 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ
منتظر چی؟ تمرین اول رو که فرستادم. نزدیک به نصف انجام دادن. منتظر اون نصف بقیه هستم برای تمرین دوم. |
RE: شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - blackhalo1989 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:حقیقتش من یه مقدار آروم میرم که ترستون ریخته شه(12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: منتظر چی؟ تمرین اول رو که فرستادم. نزدیک به نصف انجام دادن. منتظر اون نصف بقیه هستم برای تمرین دوم.همچنان منتظریم :| |
شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - ana9940 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ
ادامه تمرین اول توسط دوستان، قرار داده شده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطفا سریع استارت بزنید که تا جمعه مهلت دارید. کسایی هم که هنوز نت بینز رو نصب نکردند، شروع کنن که از بقیه عقب نیفتید. |
شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - abji22 - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
متاسفانه هیچکدوم واسه من باز نشد |
RE: شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - mahyamk - 14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:با موزیلا باز میشه من ورژن موزیلام ۳۳ هست(14 اسفند ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: متاسفانه هیچکدوم واسه من باز نشد بروزر دیگه ای ندارین؟ |
شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - ana9940 - 17 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ب.ظ
دوستان وارد جلسه دوم شدیم، لینک این جلسه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای هر جلسه حدود یک هفته زمان هست، هر چه سریعتر مباحث جلسه دوم رو بخونید. -------- لود نشدن سایت Piazza هم شاید به خاطر سرعت اینترنت تون باشه. نباید مشکلی باشه. |
شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - abji22 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
نمئیییییییشه |
RE: شروع دوره برنامه نویسی با محوریت جاوا - ana9940 - 18 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: نمئیییییییشه با چه مرورگری و چه ورژنی از اون تست می کنی؟ سرعت اینترنتت چقدره؟ صفحه اول piazza باز میشه واست ؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |