تالار گفتمان مانشت
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  منم گزینه ۳ رو زدم ولی فک کنم ما به ترتیب عددها دقت نکردیم...

گزینه ۳ درسته / کاهش ۳/۵ / افزایش ۳

RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:  
(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:  سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم

بله / من طبق دفترچه F حل کردم.
چطوری حل کردید؟

اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم...
ببخشید سوال ۹۴ چرا ۲؟....من هرچی فک میکنم میشه گزینه۳

RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم...

[tex]Answer=\frac{S}{B}\{K\: -\: \log_2^{\frac{S}{AB}}-\log_2^B 1\} S=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^{AB}-\log_2^B 1\} S\times\frac{B}{B}[/tex]
[tex]=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A \log_2^B-\log_2^B 1 B\}=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A B 1\}[/tex]

RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:  
(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم...

[tex]Answer=\frac{S}{B}\{K\: -\: \log_2^{\frac{S}{AB}}-\log_2^B 1\} S=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^{AB}-\log_2^B 1\} S\times\frac{B}{B}[/tex]
[tex]=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A \log_2^B-\log_2^B 1 B\}=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A B 1\}[/tex]

ممنونم
خیلی لطف کردید
ینی اون سوال۹۵ گزینه۳ درسته؟؟
آخه چون کاما گذاشته باید از چپ مقادیرو خوند
من میگم گزینه ۲ همون جیزی که اول گفتید درسته
اگه بین اعداد "و" بود باید از راست میخوندیمو میشد گزینه ۳
نه؟

[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ

بچه های ای تی
پارسه حل تشریحی دو تا از درساتونو گذاشته
اینم لینک

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  ممنونم
خیلی لطف کردید
ینی اون سوال۹۵ گزینه۳ درسته؟؟
آخه چون کاما گذاشته باید از چپ مقادیرو خوند
من میگم گزینه ۲ همون جیزی که اول گفتید درسته
اگه بین اعداد "و" بود باید از راست میخوندیمو میشد گزینه ۳
نه؟

من اول گزینه ۱ رو گفتم نه ۲ / یعنی حواسم نبود Total time رو کم و زیاد کنم
ترتیب از راست به چپ دیگه

[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ

دوستان لطف کنند سوالاتونو در تاپیک های مربوط به هر درس مطرح کنید.