|
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: منم گزینه ۳ رو زدم ولی فک کنم ما به ترتیب عددها دقت نکردیم... گزینه ۳ درسته / کاهش ۳/۵ / افزایش ۳ |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۳ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: سوال ۹۵ مطمعنید؟ من گزینه ۳ درآوردم اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم... ببخشید سوال ۹۴ چرا ۲؟....من هرچی فک میکنم میشه گزینه۳ |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم... [tex]Answer=\frac{S}{B}\{K\: -\: \log_2^{\frac{S}{AB}}-\log_2^B 1\} S=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^{AB}-\log_2^B 1\} S\times\frac{B}{B}[/tex] [tex]=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A \log_2^B-\log_2^B 1 B\}=\frac{S}{B}\{K-\log_2^S \log_2^A B 1\}[/tex] |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - afrooz-OMD - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)Farzamm نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: اعداد رو درست بدست آوردیم ولی به ترتیب اونها دقت نکردیم و متاسفانه این تستو از دست دادیم... ممنونم خیلی لطف کردید ینی اون سوال۹۵ گزینه۳ درسته؟؟ آخه چون کاما گذاشته باید از چپ مقادیرو خوند من میگم گزینه ۲ همون جیزی که اول گفتید درسته اگه بین اعداد "و" بود باید از راست میخوندیمو میشد گزینه ۳ نه؟ |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - m.teymourpour - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
بچه های ای تی پارسه حل تشریحی دو تا از درساتونو گذاشته اینم لینک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: [دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 19 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۰۴ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: ممنونم من اول گزینه ۱ رو گفتم نه ۲ / یعنی حواسم نبود Total time رو کم و زیاد کنم ترتیب از راست به چپ دیگه |
|
[دفترچه سوالات] کنکور کارشناسی ارشد IT سال ۹۴ + پاسخ سوالات - Farzamm - 20 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ب.ظ
دوستان لطف کنند سوالاتونو در تاپیک های مربوط به هر درس مطرح کنید. |