طراحی الگوریتم گرایش هوش - نسخهی قابل چاپ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)sana70 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: حداقل و حداکثر بلمن فورد چی میشد؟من زدم ۲و ۹۹ منم زدم ۱۰۰ و ۱۰۰۰۰ (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۷ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: دکسترا به نظرم O(e+vlogv میشد. منم همونو زدم |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - flowerirani - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ
هافمن ۵ میشد شک ندارم ۳بار من کشیدمش |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - at88 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۰ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط: هافمن ۵ میشد شک ندارم ۳بار من کشیدمش اره منم چند بار چک کردم ۵ میشد |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
هافمن به این بستگی داشت که شما ریشه رو چند بگیری صفر یا یک ... منم ۵ زدم |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
به نظرم سوال دایجسترا اشتباه بود چون باید میشد v+eloge |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - hosein70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط:اره منم موافقم ۴ میشه |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - maryam.roshan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
ارتفاع هافمن با از یک تا ده ۵ میشه ارتفاع با ورودی فیبوناچی از همه ارتفاعش بیشتر میشه . |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - saber1366 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)maryam.roshan نوشته شده توسط: ارتفاع هافمن با از یک تا ده ۵ میشه مگه صورت سوال از ۰ تا ۱۰ نبود؟ یا از ۱ نبود؟ |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ
سوال چوب ( بیشترین سود) چی بود؟؟ |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - hamedfayez - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ)Manijeh نوشته شده توسط: سوال چوب ( بیشترین سود) چی بود؟؟ میشد این گزینه [tex]i\le k\le j\: \min(c_{j-k} p_k)[/tex] (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)saber1366 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)maryam.roshan نوشته شده توسط: ارتفاع هافمن با از یک تا ده ۵ میشه صورت سوال نوشته بود از ۱ تا ۱۰ |
طراحی الگوریتم گرایش هوش - Manijeh - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
خب من اینو زدم : [tex]1\le i<r\: max(Pi\: \: Cr-i)[/tex] |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Manijeh نوشته شده توسط: خب من اینو زدم : مساوی r هم باید میداشت [tex]\max_{1<=i<=r}(p_i c_{r-i})[/tex] |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - mostafa222 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط: به نظرم سوال دایجسترا اشتباه بود چون باید میشد v+eloge من دفترچم e بود گزینه ۱ رو زدم ,غلطه؟ (۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:نه مساوی نزدم من چون r-1 باید باشه دیگه(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)Manijeh نوشته شده توسط: خب من اینو زدم : |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)mostafa222 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط: به نظرم سوال دایجسترا اشتباه بود چون باید میشد v+eloge من اصن نزدم دایجسترا رو خب فرض کنید قیمت فروش کل قطعه چوب بیشتر از تیکه کردنش باشه باید p رو برای r ام ببینیم |
RE: طراحی الگوریتم گرایش هوش - noronet - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
گزینه ی اول میشد دایجسترا .... v+ elgv |