|
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - Masoud05 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:تو کتاب کرمن و قدسی راجع به این کلی توضیح داده. هر چند بطور مجانبی نمیشه گفت (O(1میشه اما چون برای مقادیر خیلی بزرگ عدد کوچکی میشه اونو از از مرتبه یه عدد ثابت فرض میکنن.(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: اینو چی زدین بچه ها ؟ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ana9940 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اگر درخت صرفا متوازن باشه هیچ کدوم در زمان log n حل نمیشه مگه اینکه صورت سوال رو بد گذاشته باشید!! مثلا برای مورد ۲ در یک درخت متوازن وقتی ندونیم ترتیب کلیدها چطوره عملا یک جستجو خطی نیاز داریم که مرتبه اون در بدترین حالت خطی است . مورد ۳ هم که مشخصه که مرتبه خطی داره.صرفا متوازن نبود، یه فرض دیگه هم داشت. هر گره ای مجموع فرزنداش رو داره. این جوری حل میشه. |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: من اصلا نمیدونم log* یعنی چی؟؟؟ :-D تعریفی که من از یه سوالای پوران یادم بود تعداد باراهایی که از عدد n لوگ میگیریم تا به ۱ برسیم |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - ziba.O - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
سوال درهم سازی رو چی زدین؟ k mod m ، تو بدترین حالت m چند باشه؟(i بتوان ۲) |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - r3za - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سوال درهم سازی رو چی زدین؟ فکر میکنم ۱۲ زدم |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سوال درهم سازی رو چی زدین؟ من گفتم چون باید m اول باشه و اینگه هر چی بیشتر باشه احتمال برخورد کمتر میشه ۱۱ رو زدم نمیدونم درسته یا نه |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - batouei - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سوال درهم سازی رو چی زدین؟ میشه ۱۱///// من بقیه گزینه ها رو هم چک کردم.۱۱ از همه بهتر بود |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - hosein70 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ)sourena نوشته شده توسط: اینو چی زدین بچه ها ؟منم log* بدست اوردم |
|
ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - archer22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ |
|
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - maryam.roshan - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
جواب سوال رابطه بازگشتی [tex]T(n)=T(\log n) o(1)[/tex] اگر در نظر بگیریم [tex]n=2^k[/tex] [tex]T(2^k)=T(\log2^k) o(1)[/tex] [tex]W(k)=W(k) o(1)[/tex] [tex]W=\theta(k)[/tex] [tex]T(n)=\theta(\log n)[/tex] سوال چه ارتباطی با این رابطه بازگشتی داره؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ ۳ تا بود .. ۴ تاش سر جاشون بودن که یکی شون نمیتونس pivot بوده باشه |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - artmiss - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:سوال چی بود فک کنم سوالو بد خوندین(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ گزینه ها چی بودن؟ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - archer22 - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ چرا یکیش نمیتونه پیوت باشه؟ |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - me_pro - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)archer22 نوشته شده توسط: سوالی که گفته بود چند تا عدد میتونه pivot باشن جوابشو چی زدین؟ چون وقتی pivot میشه بعدیاش ازش بزرگترن قبلیاش کوچیک تر (بعد پارتیشن) یکیش این خاصیت رو نداشت |
RE: ساختمان داده-مهندسی کامپیوتر ۹۴ - sntbrz - 17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)me_pro نوشته شده توسط:منم با این استدلال زدم ۱۱(17 بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سوال درهم سازی رو چی زدین؟ |