انتقال کامل سایت به leaseweb - نسخهی قابل چاپ |
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - ali_computer69 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۳ ب.ظ
حملات DDOS انجام این حمله (برخلاف بسیاری از انواع دیگر حملهها) تحت هر شرایطی جرم محسوب میشود و پیگرد قانونی دارد. دکتر شکایتمون رو نکنی؟ یه رضایت نامه ینویس امضا کن. |
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ
بله ولی همزمان حمله نکنید. اگه سایتمون زیر ddos بخواد کم بیاره همون بهتر که بخوابه، خواب خوش ببینه |
انتقال کامل سایت به leaseweb - mfXpert - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: میگم دکتر اجازه هست با نرم افزار هم حمله کرد؟با هر چی دم دستت هست می تونی حمله کنی اعم از نرم افزار، چوب، چماغ و غیره.مهم نفس عمله نه وسیله |
انتقال کامل سایت به leaseweb - danialfx - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بله ولی همزمان حمله نکنید. چه کری میخونن دکتر تنهایی !! . یاد پرسپولیسیها افتادم !!!! باید به بچه های باشگاه بگم بیان ۳ سوت سایت رو down کنن. اجازش رو هم که دکتر داد |
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - Br2012 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ب.ظ)br2011 نوشته شده توسط: میگم دکتر اجازه هست با نرم افزار هم حمله کرد؟با هر چی دم دستت هست می تونی حمله کنی اعم از نرم افزار، چوب، چماغ و غیره.مهم نفس عمله نه وسیله تازه اینارو ضرب در یه مینی بوس آدم کن |
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ ب.ظ
با آپاچی به جنگ شما میاییم! اگه خیلی DDOSبازی در بیارید میریم رو litespeed. فعلاً دارم مقدمات رفتن رو litespeed رو فراهم میکنم. |
انتقال کامل سایت به leaseweb - mehrdad89 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
دکتر سرعت صفحه لود اولش زیاد خوب نشده ولی از قبلیه بهتره. ساعت ۱۰ من حتما سر میزنم. |
RE: انتقال کامل سایت به leaseweb - Br2012 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
حالا که اینجوریه(قراره بجنگیم) بچهها دانلود کنید، حمله کنید کار با این نرم افزارم سادست شرمنده دکتر خودت جنگو شروع کردی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ ب.ظ
فعلاً که خبری نیست |
انتقال کامل سایت به leaseweb - Pegasus - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
دستتون درد نکنه آقای دکتر واقعا سرعت لود عالی شده. |
انتقال کامل سایت به leaseweb - alime - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ
سرعت بالا رفته، کاملا مشخصه دستتون درد نکنه |
انتقال کامل سایت به leaseweb - ahmad8726 - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سرعت لود عالیه |
انتقال کامل سایت به leaseweb - narges_r - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
سرعت خیلی خوب شده ممنون اقای دکتر |
انتقال کامل سایت به leaseweb - admin - 02 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
لطفا در استرس تست شرکت کنید. در سطل زباله تاپیکی با نام استرس تست باز کنید و به این تاپیکها پاسخ دهید. |
انتقال کامل سایت به leaseweb - najme60 - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۳ ق.ظ
به نظر من سرعت لود شدن از قبلی بهتر شده. ممنون آقای دکتر. |