![]() |
[درخواست اپلود]ویس کامل ریاضی مهندسی کریمی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - zer0ne - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
دوستان به لینک های زیر مراجعه کنید دانلود کتاب ساختمان داده پارسه هس ببینید از اینا داره تدریس میکنه به منم خبر بدین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:(15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: سلام مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - passenger1987 - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام به همگی ....بچهها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایتها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟ ![]() |
RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - sniazvand - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)passenger1987 نوشته شده توسط: سلام به همگی ....بچهها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایتها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟ یه خواهش داشتم اگه پیدا کردین یا کسی گرفتین من رو هم در جریان قرار بدید واقعا نیاز دارم |
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - mahzad - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ
یه سوال... ساختمان داده پارسه برای ارشد همون کتاب و مباحث ساختمان داده برای کارشناسی هست؟ هیچ فرقی نداره؟ اگر نه پس چرا کلاس هاش مجزا برگزار میشه؟ |
RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - arasg - 28 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ)sniazvand نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)passenger1987 نوشته شده توسط: سلام به همگی ....بچهها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایتها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟ من رو هم در جریان قرار بدید بهتره اگه کاملش پیدا شد یه پست مجزا بزنین برا ویس کریمی که همه استفاده کنند |
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - kashan64 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ
سارا جان سلام..خیلی بدردم خورد نوشته هات.دستت درد نکنه.. عزیزم بقیه شو ننوشتی جسارتاً بهم بدی؟؟ |
RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: سلام. خواهش می کنم. خوشحالم که بدرتون خورده ![]() متاسفانه بقیشو ننوشتم. |
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - kashan64 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ
(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:(20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: آخی حیف شدددد....مررسی سارا جووون ...بوووس |
RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 31 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
خواهش می کنم ![]() موفق باشی |