تالار گفتمان مانشت
[درخواست اپلود]ویس کامل ریاضی مهندسی کریمی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - zer0ne - 17 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ

دوستان به لینک های زیر مراجعه کنید دانلود کتاب ساختمان داده پارسه هس ببینید از اینا داره تدریس میکنه به منم خبر بدین

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ ب.ظ)arshad91 نوشته شده توسط:  
(15 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  سلام
من تست هایی که آقای طورانی سر کلاس حل می کنن رو برای خودم نوشتم و جزوه کردم. ولی فقط تست ها.
البته فعلاً فصل درخت‌ها و مرتب سازی رو گوش دادم و نوشتم.
اگر به نظرتون بدرد می خوره اسکن و آپلود کنم.

اره خیلی به درد می خوره تشکر۱ال من دارم دنبال این تست‌ها می گردم

ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - passenger1987 - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ

سلام به همگی ....بچه‌ها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایت‌ها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟Sad

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - sniazvand - 26 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)passenger1987 نوشته شده توسط:  سلام به همگی ....بچه‌ها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایت‌ها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟Sad

یه خواهش داشتم اگه پیدا کردین یا کسی گرفتین من رو هم در جریان قرار بدید واقعا نیاز دارم

ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - mahzad - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ

یه سوال... ساختمان داده پارسه برای ارشد همون کتاب و مباحث ساختمان داده برای کارشناسی هست؟ هیچ فرقی نداره؟
اگر نه پس چرا کلاس هاش مجزا برگزار میشه؟

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - arasg - 28 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ

(۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ ب.ظ)sniazvand نوشته شده توسط:  
(22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)passenger1987 نوشته شده توسط:  سلام به همگی ....بچه‌ها کسی بقیه ویس استاد کریمی (ریاضی مهندسی) رو نداره ...تو سایت‌ها فقط ۶ جلسه اولش رو آپلود کردند ...کسی بقیه جلساتش رو نداره ؟؟؟؟....من خیلی گشتم اما نتونستم پیدا کنم.....کسی هست که بتونه کمکم کنه ؟؟؟؟Sad

یه خواهش داشتم اگه پیدا کردین یا کسی گرفتین من رو هم در جریان قرار بدید واقعا نیاز دارم

من رو هم در جریان قرار بدید
بهتره اگه کاملش پیدا شد یه پست مجزا بزنین برا ویس کریمی که همه استفاده کنند

ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - kashan64 - 29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ

سارا جان سلام..خیلی بدردم خورد نوشته هات.دستت درد نکنه.. عزیزم بقیه شو ننوشتی جسارتاً بهم بدی؟؟

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  

سارا جان سلام..خیلی بدردم خورد نوشته هات.دستت درد نکنه.. عزیزم بقیه شو ننوشتی جسارتاً بهم بدی؟؟

سلام. خواهش می کنم. خوشحالم که بدرتون خورده Smile
متاسفانه بقیشو ننوشتم.

ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - kashan64 - 30 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ب.ظ

(۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  
(29 تیر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۶ ب.ظ)kashan64 نوشته شده توسط:  
(20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  

سلام. خواهش می کنم. خوشحالم که بدرتون خورده Smile
متاسفانه بقیشو ننوشتم.

آخی حیف شدددد....مررسی سارا جووون ...بوووس

RE: ویس ریاضی مهندسی کریمی و جزوه ساختمان داده طورانی - **sara** - 31 تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ

خواهش می کنمSmile
موفق باشی