|
|
بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - saleh330 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
من کنکوری بودم بیخیال شدم، ولی هنوز به فروم سر میزنم. کمکی بخواین من هستم. میخواین برای شروع همین نمونه سوالات سال ۲۰۱۳ و پخش کنم(که لینک دانلودش دو تا کامنت بالاتر هست) ؟؟ چون یه کار و باید شروع کنید تا سریع عملی بشه. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - golche70 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
من به نظرم سخت نگیرین. از بقیه توی نحوه توزیع کمک بگیرید اما دقت رو بزارین آخرای کار که میخواد جمع بشه ! حالا کسی یکی دو تا پاراگراف بیشتر ترجمه کنه چیزی نمیشه!ثوابش بیشتر ! یه موقع اصلا میبینید متن بعضی سوالا سخت تره. شانسی میافته به یکی. بررسی دقیق محتوا و پاراگرافا از نظر زمانی به صرفه نیست. فوقش سخت بود از هم کمک میگیریم. من پیشنهاد میکنم کارو زودتر شروع کنید و بچه ها هم ان شاالله پشتش بزارن سریع جمع بشه. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - sharifIT - 16 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
من هم هستم
|
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - happy07 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
بچه ها یه دلیل قانعکننده بیارید که وقتی کتاب دکتر قدسی هست و طراح سوالات هم خود ایشون هستند بازم لازمه این سوالات رو بخونیم، اون وقت منم هستم، رو کمک منم به عنوان فرد ۱۹ ام حساب کنید.(۲۰ ام که آوا بود دیگه) |
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - pooyaa - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا یه سوال!!! من هم اصلا منکر این نیستم که اول سوالات کنکورهای سالهای قبل بعد تمرینات اضافه! اینارو میذاریم تو وقت اضافه ولی الان که یکمی استرس کمتر ۴تا پی دی اف ترجمه کنیم! که البته خیلی از دلایل استفاده از سوالات mit رو تو همون پست اولم توضیح دادم و دلایلو کامل گفتم!!همون ۶تا سوال مفهومی رو اگر قبلا دیده باشی حل کرده باشی از بقیه افتادی جلو دیگه چون به قول یکی از بچه های تک رقمی کنکور زیاد جای فکر نیست و باید گشت سوالاتی که قبلا حل کردی رو حل کنی...
|
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - pooyaa - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ ق.ظ
لطفا دوستانی که اعلام آمادگی کردن یه ایمیل به صالح عزیز که مدیریت این کارو قبول کردن با عنوان "MIT" بفرستن: personal.saleh@gmail.com با تشکر از صالح عزیز که این کارو قبول کردن
|
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - saleh330 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ
بچه ها تا الآن ۷ نفر ایمیل دادن و ما فعلا با همین ۷ نفر کارو شروع کردیم و تا Problem Set 5 هم پخش کردیم. حالا من سعی میکنم هر روز بعد از ظهر یه خلاصه وضعیت بدم. امشبم جزییات طرح و مینویسم. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - saleh330 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ
بچه هایی که این تاپیک و میبینن بهشون بگم که قرار نیست بعد از کامل شدن این کار همشو یا حتی بخشیش رو به صورت عمومی پخش کنیم، فقط کسایی که زحمت کشیدن واسشون فرستاده میشه،(چون کسی که حتی یک ثانیه هم وقتشو گذاشته رو این کار باید قدرشو دونست) و اینکه تا الآن سوالای ۲۰۱۲ تا بخش ۵ جلو رفته. و اگه ۷ نفر دیگه اعلام آمادگی کنن تو یه هفته میشه تمام سوالای سال ۲۰۱۲ رو داشت. |
Re: RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - saleh330 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ)monji_421 نوشته شده توسط:چشم، راست میگی حرفت کاملا منطقیه.(17 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ب.ظ)saleh330 نوشته شده توسط: بچه هایی که این تاپیک و میبینن بهشون بگم که قرار نیست بعد از کامل شدن این کار همشو یا حتی بخشیش رو به صورت عمومی پخش کنیم، فقط کسایی که زحمت کشیدن واسشون فرستاده میشه،(چون کسی که حتی یک ثانیه هم وقتشو گذاشته رو این کار باید قدرشو دونست) و اینکه تا الآن سوالای ۲۰۱۲ تا بخش ۵ جلو رفته. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - Bahar_HS - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ق.ظ
من هم هستم. |
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - Elena_71 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۰ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ)monji_421 نوشته شده توسط: سلام دوستان نمیدونم کسایی که این پیشنهادو دادن خودشون یه صفحه از حل سوالا رو ترجمه کردن یا ن منم داشتم ترجمه میکردم همچی حسی رو پیدا کردم ؛چیز نکته داری پیدا نکردم راه حلشم ۱جوریه زیادی کشش داده درکل نکاتش تو پوران هست البته تو پی دی افی ک دست منه! |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - saleh330 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
بچه ها پس اگه قضیه کنسله این جا اعلام کنید که دیگه بقیه دیگه وقت نزارن واسه ترجمه. تا الآن سه نفر شدن اونایی که گفتن خیلی سخته ترجمه کردنش. و من کاملا حق میدم بهشون. تازه من سعی کردم به هر کسی نهایت ۴ صفحه بدم که بخاطر پیوستگیه بعضی از سوالا به چند نفر بیشتر از چهار صفحه هم افتاد. ببینید با اینکه حجم کم بوده ولی کار آسونی نبوده ، فک کنم بیشتر بچه ها توی درک سوال به مشکل خوردن و مطمئنا اگه خوب نفهمی سوال چی میگه ترجمش خیلی سخته و با توجه به جدید بودن و سخت بودن و انگلیسی بودن سوالا به نظر من نفهمیدن سوال منطقیه. یا اینکه باید بری کلی تحقیق کنی تا بفهمی. تازه پویا میگفت به هر کسی ۴تا پی دی اف بدیم که من اینکارو نکردم. حالا به هر حال بقیه بیان نظر بدن که چقد پیش رفتن؟؟ بیخیالش شیم یا نه؟؟ زودتر قضیه رو جمع کنیم بهتره. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - golche70 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ
به نظر منم پاسخنامه اش گنگه. کلمات آسونن ولی راه و روش رو شفاف توضیح نداده. البته شاید کسی که سر کلاسای درس ام آی تی بوده متوجه بشه. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - Ametrine - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
اون قسمتی که من ترجمه کردم مربوط به گراف بود و من هنوز مباحث گراف رو کامل نخوندم. و یه جاهایی رفتم کتاب CLRS رو خوندم تا متوجه بشم چی میگه ولی در کل موافقم با دوستان. به نظرم بدرد کنکور نمیخوره. |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - Elena_71 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
پس من فعلا دست نگه داشتم تا شما خبرشو بدید |