ایستگاه روحیه - نسخهی قابل چاپ |
RE: ایستگاه روحیه - A V A - 22 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :| من الان روحیه نموند واسم :| شما اشتباهی مهندس شدی، باید پزشک میشدی (۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: این تاپیک به زودی در هر چه میخواهد ادغام میشه درد و دل هاتونو بکنین زودتر. نههههههههههههه اینکارو با من نکن |
RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
عزیزمی شما زهرا جان، اصلا با اجازهی مدیرجان آوا تقدیمش میکنم به مانشت خوبه ؟ ممنونم از تعریف شما از دستخطم بله عزیزم دومی رو باید بذاری جلو آیینه و بخونی (۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)zahra.s نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: این یکی دستخطم تقدیم میشه با افتخار به آواجان برای این تاپیک خوبشون و اینکه مدیر شدن و اینکه کلی به فکر بچههان و براشون ویس و جزوه میذارن (۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط:خواهش میکنم، قابل شما رو نداشت(22 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: این یکی دستخطم تقدیم میشه با افتخار به آواجان برای این تاپیک خوبشون و اینکه مدیر شدن و اینکه کلی به فکر بچههان و براشون ویس و جزوه میذارنخجالتم میدی خیلی ممنونم که انقدر بهم لطف داری |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: این تاپیک به زودی در هر چه میخواهد ادغام میشه درد و دل هاتونو بکنین زودتر. نه دیگه اذیتمون نکنین ما از اسم تاپیکم روحیه میگیریم چه برسه به حرفاش |
ایستگاه روحیه - Bache Mosbat - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
هر چی تاپیکهای سرگرمی کمتر بشه بیشتر به درستون میرسین و موفق میشین. |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: هر چی تاپیکهای سرگرمی کمتر بشه بیشتر به درستون میرسین و موفق میشین. حیف |
RE: ایستگاه روحیه - A V A - 22 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: هر چی تاپیکهای سرگرمی کمتر بشه بیشتر به درستون میرسین و موفق میشین. از مدیر کل محترم میخواهیم که ارسالهای نا مرتبطو پاک کنن و فقط روحیه ای ها بمونن، قول میدیم بچه های خوبی باشیم |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 23 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
آره منم هستم واسه خواهش |
RE: ایستگاه روحیه - happy07 - 23 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
خب تا تاپیک رو مدیران برنداشتن استفاده کنیم: خوبه یاد بگیریم اول صبح (الان نه اول صبح) وقتی بیدار میشیم روزمون رو با یاد "خدا" و جملهی طلایی "میدونم روزای خوبی توی راهه.... " شروع کنیم :دی پینوشت: اینبار با دست چپ دستخط نذاشتم به جاش یه رنگی گذاشتم یه سیاه و سفید، ایشالا این یکی رو هم دوست داشته باشید [attachment=16988] [attachment=16989] |
RE: ایستگاه روحیه - A V A - 23 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ)happy07 نوشته شده توسط: خب تا تاپیک رو مدیران برنداشتن استفاده کنیم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سعی کنین صداشو زیاد کنین و باهاش فریاد بزنین |
ایستگاه روحیه - ziba.O - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم |
ایستگاه روحیه - پوونه - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم۲۵ اول مدرسان یا پارسه؟ منم باید تا جمعه ۲۵% اولو تموم میکردم..تموم نکردم |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم۲۵ اول مدرسان یا پارسه؟ مدرسان |
ایستگاه روحیه - پوونه - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:منم مدرسانم. تا جمعه باید تموم بشه ولی تموم نمیشه :دی(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم۲۵ اول مدرسان یا پارسه؟ واسه چی بی روحیه ای. جمعه هفته بعد امتحانه میرسیم تازه تست هم میزنیم. خیالت راحت |
RE: ایستگاه روحیه - ziba.O - 23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:منم مدرسانم. تا جمعه باید تموم بشه ولی تموم نمیشه :دی(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم۲۵ اول مدرسان یا پارسه؟ مثلا فردا و پس فردارو گذاشتم واسه جبران خدا بهم رحم کنه |
RE: ایستگاه روحیه - پوونه - ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)عزیز دادخواه نوشته شده توسط: بقیه بچه هایی که از برنامشون عقبن یه اعلام وضعیت بفرملیند یه کم روحیه بگیریم شما تموم کردین ۲۵% اولو ؟؟؟ حس میکنم روحیه ام ته کشید (۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:منم مدرسانم. تا جمعه باید تموم بشه ولی تموم نمیشه :دی(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(23 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: من ۲۵% اولو باید امروز تموم میکردم ولی نشد ، الانم دپرسم۲۵ اول مدرسان یا پارسه؟ تموم میکنی. من تا دوشنبه به خودم وقت دادم. بابا وضع شما خوبه به خدا. جای من بودین چی میگفتین؟ ببین اینایی که میخونم برا کنکورااا خدام شاهده خیلیاشو تو دانشگاه نخوندیم! یعنی اصلا سرفصل ها رو درس ندادن به ما واسه همین مطالعه من خیلییییییییییی وقت گیرتر از بقیه ست و طول میکشه راه بیفتم! خودمم که ماشلا هیچ اطلاعاتی ندارم صفرم. صفر واقعا. ولی تا همینجا هم که خوندم اونم تو یه هفته کلی قربون صدقه خودم میرم مبادا ناامید بشم امیدوار باش به خودت دختر. شماها همه وضعیتتون از من بهتره. |