|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مهر ماه - fadak - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان من تازه مانشتی شدم. ترم ۳ کارشناسی ام و میخوام تر اولین آزمون ارشد دانشگاه شریف رو بیارم خخخخخخ. خواستم نشون بدم چقد انرژی دارم. لطفا راهنمایی کنید که چه کتابای رو شروع کنم. |
گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)fadak نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه مانشتی شدم. ترم ۳ کارشناسی ام و میخوام تر اولین آزمون ارشد دانشگاه شریف رو بیارم خخخخخخ. خواستم نشون بدم چقد انرژی دارم. لطفا راهنمایی کنید که چه کتابای رو شروع کنم. این منفی که دوستان به این بنده خدا دادن واسه چیه؟! خب سوال پرسیدن . +فدک عزیز خیلی زوده از حالا بشینی برای ارشد بخونی. این انرژی که داری رو نگه دار برای وقتی که کنکور میدی. الان به تنها چیزایی که باید فکر کنی این هاست: معدل خوب و پایه تحصیلی خوب. سعی کن درس های هر ترم رو به خوبی یاد بگیری.. خوندن کتاب مرجع هم فراموش نشه توی نت ویدیوهای اساتید شریف و دانشگاه تهران رو ببین برای هر درسی که هر ترم برمیداری کلا روی پایه تحصیلیت و معدلت کار کن.. بیشتر دروس رو پاس کنی کارت برای ترم ۷ هم ساده تر میشه و میتونی بهتر برای کنکور بخونی. فعلا همینا. |
RE: گروه درسی مهر ماه - saeidkhan - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)fadak نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه مانشتی شدم. ترم ۳ کارشناسی ام و میخوام تر اولین آزمون ارشد دانشگاه شریف رو بیارم خخخخخخ. خواستم نشون بدم چقد انرژی دارم. لطفا راهنمایی کنید که چه کتابای رو شروع کنم. واسه این بهش منفی دادم چون که اگه خودش بگرده جواب سوالشو پیدا میکنه. این تاپیک موضوعش فرق داره ![]() البته امیدوارم به من منفی ندین!!!!!! |
|
گروه درسی مهر ماه - monmon123 - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سلام من پایه ام از مهر شروع کنم ولی دوستی ندارم باهم پیش بریم به هم کمک کنیم یکی بمن کمک کنه ۲سال پشت کنکور دیگه منو پیر کرده یعنی امسال میتونم شریف قبول بشم؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - مهردخت - ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
سلام بچه ها.شما بطور میانگین روزی چند ساعت درس می خونید؟ من خیلی بخوام بترکونم میشه ۵ ساعت |
گروه درسی مهر ماه - RASPINA - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را حذف کردم.......می دونم الان اگه بخونم هیچی نمیشملطفا راهنمایی کنید |
گروه درسی مهر ماه - پوونه - ۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:شما که منفی دادی به ما : ))))(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)fadak نوشته شده توسط: سلام دوستان من تازه مانشتی شدم. ترم ۳ کارشناسی ام و میخوام تر اولین آزمون ارشد دانشگاه شریف رو بیارم خخخخخخ. خواستم نشون بدم چقد انرژی دارم. لطفا راهنمایی کنید که چه کتابای رو شروع کنم. اگه زیرپستتون دیدید منفی هست (که خوشبختانه فعلا نیست ) مطمئن باشید من منفی ندادم. ![]() خب تازه عضو سایت شده. من هم وقتی روزهای اول این سایت شده بودم برام همه چی گنگ و ناآشنا بود و نمیدونستم اصلا واسه پیدا کردن سوالم به کدوم قسمت سایت برم و ... (۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را حذف کردم.......می دونم الان اگه بخونم هیچی نمیشم جدی جدی حسودیم میشه به همه تون که وقتتون آزاد شده برای درس خوندن! ۲ مهر هم گذشت و من همچنان فارغ التحصیل نشدم و درگیر کارهای پایان نامه ام هستم تا شاااااید فردا تموم بشه.(قرار بود یکشنبه تموم بشه ..نشد) این تایپک استرسم رو بیشتر میکنه:دی بگذریم.. اگر شرایط جوری بشه که بالاخره بتونم استارت بزنم برای کنکور.. من هم دقیقا مثل شما تو دو تا از درسام مشکل دارم..مدار الکتریکی و معماری کامپیوتر. اما تصمیم گرفتم حذفشون نکنم بخش های ساده تر رو بخونم شاید یک سوال ساده از اون بخش ها مطرح شد و تونستم جواب بدم. به نظر من شما هم همین کار رو کنید بهتره. مثلا تو ریاضی مهندسی سری فوریه و انتگرال فوریه و همچنین اعداد مختلط و .. خیلی ساده ست.به خصوص فوریه. حیفه از دستش ندید. ممکنه یه سوال ساده از فوریه بیاد و همون یه سوال رتبه شما رو خیلی تغییر بده. |
|
گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ
سلام بچه ها پیشرفت چطوره ? کیا شروع کردن با برنامه ۲۵%ی پیش برن? |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام بچه ها انشاله قصد دارم از ۱۵مهر شروع کنم ۲۵درصدارو، فعلا بعضی مباحثی که اشکال دارمو میخونم. |
|
گروه درسی مهر ماه - mrm.sary - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ
سلام.منم شروع کردم.اماچون کارمندم ساعت مطالعم خیلی کمه.توکل به خدا |
RE: گروه درسی مهر ماه - Elena_71 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام بچه ها هر موقه شروع کنی عالیه ولی ۱۵ مهر واسه ۲۵% دیر نیس ؟ جون اولین ازمونه ۲۵% ۱۸ ام هست معمولا هم جوری تنظیم شدن که تا اواخر دی ادامه داره البته قصد ندارم بهت استرس بدماا فقط میخوام دیر نشه چون ۱ مدتم طول میکشه ادم رو روال بیوفته![]() (۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ)mrm.sary نوشته شده توسط: سلام.منم شروع کردم.اماچون کارمندم ساعت مطالعم خیلی کمه.توکل به خدا مهم بازدهی مطالعه هست!! ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۰۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(03 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ق.ظ)Elena_71 نوشته شده توسط: سلام بچه ها سلام النا جون من چون قراره با آزمون مدرسان پیش برم واسه همین دوهفته قبل شروع آزمونو در نظر گرفتم |
RE: گروه درسی مهر ماه - ahrmb - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:(02 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من ریاضی مهندسی را حذف کردم.......می دونم الان اگه بخونم هیچی نمیشملطفا راهنمایی کنید من پنج درس رو پاس نکردم اما توی تابستون تونستم بخونم. درس محاسبات به مراتب آسون تر از این حرف هاست. حتما می تونید با این درس نتیجه بسیار خوبی بگیرید.دقیقا نمی دونم چه کتابی برای شما مناسبه ولی خیلی هم مهم نیست شروع کنید دستتون میاد چیکار کنید. (۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)مهردخت نوشته شده توسط: سلام بچه ها.شما بطور میانگین روزی چند ساعت درس می خونید؟ اگه بخوای روی ساعت مطالعه حساسیت نشون بدی اذیت می شی و کیفیت درس خوندنت پایین میاد. ساعت مطالعه رو بیخیال شو اما هر وقت دیدی که وقت داری با کیفیت عالی مطالعه کن. انگیزه داشته باشی ساعت مطالعت به شدت بالا میره. |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ehsansjs - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
اونایی که میخوان با برنامه پارسه و ... جلو برن ثبت نام کردن یا از سایت دانلود کردید؟ کسی میدونه بودجه بندی خودسنجی(کار در منزل) مهاهان چه شکلیه؟؟ راستی اگه آزمونارو ثبت نام کردین واسه ماهم آپلود کنیدا ![]() از دوستی شنیدم که میگفت: ![]() ![]() ![]() زکات فایل در به اشتراک گذاری آن است ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: گروه درسی مهر ماه - shamim_70 - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ب.ظ
درود بر دوستان پر انرژی بچه ها مدیریت رابینزو کسی میدونه توی ۲،۳سال اخیر بیشار تمرکز روی چ فصلهایی بوده! من این جدولی ک پارسه تهیه کرده واسه هر سال و هر درس از هر مبخث چقد سوال دادن رو دیدم ولی مدیریت بر مبنای کتاب خودشه!!کسی براساس فصلای رابینز میدونه پرهامیت ترین فصلا کدومند؟ فرستاده شده از SM-T211ِ من با Tapatalk |