درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط: در مورد خوابگاه من تو ثبت نام اینترنتی که چیزی ندیدم، توی ثبت نام حضوری سوال میشه که خوابگاه میخواییم یا نه ؟ بانک تجارت که داخل دانشگاهه و ۱ دقیقه بیشتر از تالارها فاصله نداره. اتفاقاً یادمه پارسال بچهها اونجا واریز کردند، طول ترم که اونجا واریز میکردیم. (۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: من خیلی شرمسارم اما یه سوال دیگه والا من خودم منظورشون از ریز نمره رو متوجه نشدم. من کارشناسی هم همینجا بودم، یه ریزنمره داشتیم که خیلی غیررسمی هست و هر وقت لازم شد ۵۰۰ تومن میدادیم یه پرینت میکردن میدادن، یه کارنامهی غیررسمی داشتیم که یه هفته طول میکشید و انگلیسی بود و مهر و موم شده و برای اپلای، به نظر میاد این یکی کلاً فرق داره. ولی فکر کنم نامه میزنند میخوان، چون پارسال یکی از دوستام از علم و صنعت اومده بود به اونم گفته بودن دست دانشجو نمیدن و همونطوری که شما میگید انجام دادند. به نظرم کسایی که پارسال از دانشگاههای دیگه اومدند بهتر میتونند جواب بدند. |
Re: RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - sh.abc - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: در مورد ثبتنام عجیبه که به سایت دانشگاه تا حالا مراجعه نکردید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه نگاه به اینجا بندازید. به نظر میاد که ثبت نام خوابگاه اینترنتی هست. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ق.ظ
ممنون |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Jooybari - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سامانه اینترنتی امسال راه افتاده. سال قبل به این شکل نبود. برای ریز نمرات دانشگاه شریف باید به دانشگاه مبدا یه نامه بزنه. دانشگاه مبدا هم مستقیم جوابش رو میده. فکر کنم از ما تعهد گرفتن که باید تا بهمن ماه ریزنمرات رو تحویل بدیم. دانشگاه مبدا وقتی نمرات رو میفرسته که تمام کارای فارغ التحصیلی رو انجام داده باشید. اون فرم انتخاب واحد فقط یه لیستیه که باید پر بشه. درسارو یا مدیرگروه براتون میگیره یا خودتون باید از سامانه بگیرید. |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Falcon - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ
دم در چجوری راهمون میدن ؟ از در نزدیک مترو شریف میخوام بیام، نگن برو از اونور بیا ؟ |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Jooybari - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
فرقی نمیکنه. اولین بار بگو برای ثبت نام میای. همون روز هم کارتت رو میگیری. نگهبانا اذیت نمیکنن. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - A V A - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ق.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۸ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سامانه اینترنتی امسال راه افتاده. سال قبل به این شکل نبود. قضیه ریز نمرات چیه؟ این ابروریزیه کارشناسیو باید همیشه یدک بکشیم؟ تاثیری روو ارشدمون داره حتی اگه دانشگاه خوبی قبول شیم؟ای بابا |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Jooybari - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
تاثیر داره؟ موقع گرفتن استاد راهنما ببینید چجوری تاثیر داره! معمولاً دانشگاه کارشناسی و معدل رو نگاه میکنن. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - A V A - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: تاثیر داره؟ موقع گرفتن استاد راهنما ببینید چجوری تاثیر داره! معمولاً دانشگاه کارشناسی و معدل رو نگاه میکنن. اینجور که بوش میاد کلا ارشدو بیخیال شیم یه دور دیگه بریم سراغ کارشناسی استاد راهنما کی انتخاب میشه؟ یه جا دیدم گفته شد ترم ۱ . چجوری میشه دیده منفیه این نامه ی اعمالو تغییر داد؟ |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Jooybari - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ب.ظ
باید هر چه سریعتر موضوعی که قراره روش کار کنید رو انتخاب کنید و با استادی که قصد دارید باهاش کار کنید اینقدر صحبت کنید تا قبول کنه. اگه دیر بجنبید میبینید انتخاب استادا زیاد شده و شانس ادامه تحصیل در فیلدی که علاقه دارید کم میشه. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
اگر میخواید از ارشدتون خروجی داشته باشید، باید از همون موقعی که رتبهی کنکور اومد (خرداد) بشینید روی فیلد مورد علاقتون مطالعه کنید، اگر بدونید کدوم دانشگا قبول میشید هم که چه بهتر. یکی دو نفر از بچهها رو دیده بودم که از همون تابستون اومده بودند با استادی که قرار بود ارشد باهاش کار کنند شروع کرده بودند. تا اواسط آذر مهلت تعیین استاد راهنما دارید ولی عملاً باید خیلی زودتر از اینا اوکی کرده باشید. اگه شما بیست سی تا مقاله در زمینهی کاری استاد مربوطه خونده باشید (مخصوصاً مقالههای خودش) میتونید قانعش کنید که با شما کار کنه (البته اگه رزومهتون قوی بود نیازی به این کارها نیست). |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - blackhalo1989 - 13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اگر میخواید از ارشدتون خروجی داشته باشید، باید از همون موقعی که رتبهی کنکور اومد (خرداد) بشینید روی فیلد مورد علاقتون مطالعه کنید، اگر بدونید کدوم دانشگا قبول میشید هم که چه بهتر. یکی دو نفر از بچهها رو دیده بودم که از همون تابستون اومده بودند با استادی که قرار بود ارشد باهاش کار کنند شروع کرده بودند.البته هنوز مساله اول به قوت خودش باقیه: توی هوش از کجا میشه علاقه رو تشخیص داد؟ همه زمینه ها جدید هستن و کسی نمیتونه همه زمینه ها رو عمقی بررسی کنه. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: اگر میخواید از ارشدتون خروجی داشته باشید، باید از همون موقعی که رتبهی کنکور اومد (خرداد) بشینید روی فیلد مورد علاقتون مطالعه کنید، اگر بدونید کدوم دانشگا قبول میشید هم که چه بهتر. یکی دو نفر از بچهها رو دیده بودم که از همون تابستون اومده بودند با استادی که قرار بود ارشد باهاش کار کنند شروع کرده بودند.البته هنوز مساله اول به قوت خودش باقیه: توی هوش از کجا میشه علاقه رو تشخیص داد؟ همه زمینه ها جدید هستن و کسی نمیتونه همه زمینه ها رو عمقی بررسی کنه. توو یه وقت خلوت میرین از استاد محترم درخواست میکنید که مقالات متعددی در حوزههای مختلف براتون معرفی کنه و بخونید ببینید به کدوم حوزه بیشتر علاقه دارید. البته ممکنه قبلاً در وبسایتش گذاشته باشه که اینطوری میگه برو اونا رو بخون. بعد که از یه تاپیکی خوشتون اومد مقالههای اولیهی (قدیمی) اون تاپیک یا اگه تونستید یه survey راجع به اون موضوع پیدا میکنید تا دستتون بیاد چی به چیه و رفته رفته کارهای جدید رو مطالعه میکنید. بستگی داره که استادتون چقدر پایهی کار باشه که استادهای جوانتر به نظرم پایهتر هستند و بیشتر کمکتون میکنند. میتونید مقالات خود اون استاد رو مطالعه کنید که هم دستتون بیاد در مورد چی کار میکنه و هم اینکه ببینید میخواید باهاش کار کنید یا نه، چون اغلب شما خودتون رو با استاد باید وفق بدید نه اون با شما. البته میتونید یکی رو هم پیدا کنید و هر موضوعی که شما بخواید رو موافقت کنه و بگه برو کار کن ولی خوب کمکی از دستش بر نمیاد در آینده. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ق.ظ
سوال آخر من: مراسم معارفه کی هست؟ آخه واسه عمرانیهادانشکده شون اطلاعیه زده ولی بقیه نه |
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - pouya47 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ
آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردن گرایشمم زدن شبکه بابا من شبکه نمی خوام امنیت می خوام؟؟؟ این استاده از کجا پیداش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |