تالار گفتمان مانشت
دانشگاه شهیدبهشتی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

خلاصه :

دو مرجله ثبت نام داریم : اینترنتی و حضوری

از ۱۲ شهریور تا ۱۶ شهریور اینترنتی
۱۷ و ۱۸ شهریور حضوری

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ

عجب!!
کدوم اطلاعیه و راهنمایی موجود در سایت را با دقت مطالعه فرماییم!!

دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ

کلیه مدارک درخواست شده چی هست ؟

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ

آگهی زمان ثبت نام و نحوه انتخاب واحد در روز یکشنبه ۹شهریور ماه در سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

دانشگاه شهیدبهشتی - emran6630 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۴-۹۳

ضمن عرض تبریک و شادباش به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشگاه شهید بهشتی و آرزوی موفقیت روزافزون در امر مقدس تحصیل به اطلاع می رساند ثبت نام در این دانشگاه طی دو مرحله طبق فایل راهنمای زیر انجام می شود .

تذکر:
لطفا قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی ،کلیه اطلاعیه ها و راهنماهای موجود در سایت دانشگاه شهید بهشتی به نشانی
را با دقت کامل مطالعه ،مدارک لازم را تهیه و مراحل مذکور را طی نماید

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۴-۹۳/

مدارک لازم جهت ثبت نام دانشجویان دوره کارشناسی ارشد

راهنمای پذیرش غیر حضوری دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ۹۴-۹۳/

مقررات وظیفه عمومی برای ثبت نام آقایان مقطع کارشناسی ارشد.

منبع:

دانشگاه شهیدبهشتی - Amoojan - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ

سلام
اقا با شماره داوطلبی و شماره شناسنامه داخل نمیره برای من... Sad چه کنیم؟!

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  سلام
سلام برای چی میخواید الان وارد سیستم بشید ؟گفته از ۱۲ به بعد احتمالا اون موقع باید درست بشه.

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Amoojan - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  سلام
سلام برای چی میخواید الان وارد سیستم بشید ؟گفته از ۱۲ به بعد احتمالا اون موقع باید درست بشه.
اِ..... Big Grin ندیدم ۱۲ به بعدش رو... از اول تا اخر خوندم گفتم مدارک که حاضره ثبت نام کنیم تموم شه دیگه! Big Grin

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۹ ب.ظ

سوال؟
برا ما که فارغ التحصیل ۳۱ شهریور ۹۳ هستیم گواهی معدل برای سربازی هم کافیه؟ آموزش ما که می گفت کافیهHuh
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  سلام
اِ..... Big Grin ندیدم ۱۲ به بعدش رو... از اول تا اخر خوندم گفتم مدارک که حاضره ثبت نام کنیم تموم شه دیگه! Big Grin

یه لحظه استرس گرفتم Big Grin

دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ

کلاس ها از چه تاریخی شروع می شه ؟

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  کلاس ها از چه تاریخی شروع می شه ؟
نوشته ۱۵ دهم ولی فکر کنم ۲۲ ام بشه

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ

واسه بچه های امیرکبیر اینجور که نوشتن تو مدارک لازم ثبت نام ریز نمرات نبوده اما لازم بوده برای ثبت نام حضوری.
کسی میدونه ما هم باید ببریم یا نه ؟

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Amoojan - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)unknown! نوشته شده توسط:  واسه بچه های امیرکبیر اینجور که نوشتن تو مدارک لازم ثبت نام ریز نمرات نبوده اما لازم بوده برای ثبت نام حضوری.
کسی میدونه ما هم باید ببریم یا نه ؟
فکر میکنم باید برد. من سال پیش که فارغ التحصیل شدم آموزش ازم پرسید ارشد میخوای بری؟ گفتم اره. بعد تو مدارک فارغ التحصیلی که بهم دادن ریز نمرات هم بود.
اصلا از کجا بفهمن شما دروس کارشناسی رو چند شدی که دروس جبرانی رو مشخص کنن؟! Big Grin

دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ

من سال ۸۸ فارغ التحصیل شدم و مدرکمو همون سال از دانشگاه گرفتم. چون دانشگاه دولتی بودم و تعهد خدمت داشتم ( هنوز هم دارم Big Grin ) مدرکی به من دادند که درش قید شده که غیر قابل ترجمه است و ریز نمره ها را هم به من ندادند. کسی می دونه شرایط من چطور می شه ؟ آیا با نامه نگاری ریز نمراتو از دانشگاه قبلی می گیرن یا اینکه من باید برم دانشگاه قبلی و این کارو انجام بدن ؟ ضمن اینکه چون تعهد خدمت دارم اصلا ریز نمره نمی دن !

از طرفی چون تغییر رشته دادم و اصلا هیچ کدوم از درسای رشته مهندسی کامپیوتر را نگذروندم دیگه ریز نمره چه معنی برای دانشگاه داره !!!??? Big Grin !!!

RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:  من سال ۸۸ فارغ التحصیل شدم و مدرکمو همون سال از دانشگاه گرفتم. چون دانشگاه دولتی بودم و تعهد خدمت داشتم ( هنوز هم دارم Big Grin ) مدرکی به من دادند که درش قید شده که غیر قابل ترجمه است و ریز نمره ها را هم به من ندادند. کسی می دونه شرایط من چطور می شه ؟ آیا با نامه نگاری ریز نمراتو از دانشگاه قبلی می گیرن یا اینکه من باید برم دانشگاه قبلی و این کارو انجام بدن ؟ ضمن اینکه چون تعهد خدمت دارم اصلا ریز نمره نمی دن !

از طرفی چون تغییر رشته دادم و اصلا هیچ کدوم از درسای رشته مهندسی کامپیوتر را نگذروندم دیگه ریز نمره چه معنی برای دانشگاه داره !!!??? Big Grin !!!

چون تغییر رشته دادین زیاد پیش می خورین من هم که همه نمره هام پایینه
فکر کنم ترم اول کلا باید پیش پاس کنیمBig Grin