بهترین کتاب ساختمان داده؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - Mahsash - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ق.ظ
من به صورت ترکیبی کتاب مقسمی + پارسه رو خوندم و تستهای ۶۰۰ مسئلهی دکتر قدسی رو زدم... به نظرم هر ۳تاش با هم بهم کمک کرد که ساختمان داده رو کامل بزنم و نه یکیش به تنهایی. |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - setarehfb - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ق.ظ
پارسه خیلی خوبه. زیاد هم تست حل کنید اشکالاتت رو از ششصد مساله چطور حل میکردی؟؟؟ |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - kingmax - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اخه پارسه که کتاب ساختمان نداره؟ نبود در سایتش برای سفارش دادن....فعلا برای تکی فروختنش زوده باید صبر کنید توی مهر به بعد شاید گیرتون بیاد |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - Elham_tm - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ق.ظ)ریحان نوشته شده توسط: اخه پارسه که کتاب ساختمان نداره؟ نبود در سایتش برای سفارش دادن....بله داره،توی کتابفروشی هاهست،من چند مدت پیش رفته بودم دیدم کتابشو. |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - v.i.d.a - 26 خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ
سلام. کتاب نداره. یه جزوه س که من خواستم از نمایشگاه کتاب بخرم مسئول محترم غرفه پارسه گفتند که جزوه ساختمان طورانی رو تک فروشی ندارن. درصورتی که پک خریداری کنید میتونیم بهتون بدیم. |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - Mahsash - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۰ ق.ظ)setarehfb نوشته شده توسط: پارسه خیلی خوبه. زیاد هم تست حل کنید پاسخهای انتهاش گویا بودن به نظر من. اونایی رو هم که نمیفهمیدم از یکی از بچههامون که المپیاد کامپیوتری بود میپرسیدم و کمکم می کرد که بفهمم. |
RE: بهترین کتاب ساختمان داده؟ - Happiness.72 - 25 اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۴۷ ب.ظ
با کاوش و جستار در مانشت منابع بدین شرح هست : "آقا هر چی دوست داری و باهاش حال میکنی بخون" -داده ساختارها و مبانی الگوریتم دکتر قدسی - ساختمان داده هورویتس ترجمه قلزم - CLRS -۶۰۰ مساله داده ساختارها دکتر قدسی - ساختمان داده پارسه - پوران پژوهش - مقسمی - مدرسان و سایر کتب کنکوری خوب |