|
|
سوال فیزیک! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
سوال فیزیک! - admin - 21 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ق.ظ
به نظر من اصلا هم خم نمیشه. ورقه اونقدر نازکه که خم شدگی نداشته باشه. تنها در حالتی خاص میتونه خم بشه!! و اونم اینه که به دو تا سطح دقیقا چسبیده باشه. در این حالت هم سیستم درجا متوقف میشه و حرکتی نمیکنه. |
|
سوال فیزیک! - ف.ش - ۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ق.ظ
منم فکر میکنم خم میشه به سمت غلتک کوچکتر چون سریع از زیر غلتک اول وارد میشه ولی کند از زیر غلتک دوم خارج میشه یه جورایی میشه شبیه جاده پردست انداز البته اگه من شکل رو درست تصور کرده باشم! |
RE: سوال فیزیک! - mosavat - 21 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: وااااااااااااای منم به نظرم جمع میشه( در اینجا بالاچین )( البته به شرطی که ورقه طلا نازک و انعطاف پذیر باشه )، درست شبیه به چین پلیسه دامن هست و درست مثل اینه که غلتک پایینی ثابت باشه و غلتک بالایی با سرعت نسبی مشخصی نسبت به غلتک پایینی حرکت کنه ولی بقول یه ظریفی که میگفت : تو ایران اگر میخواید در مصاحبه های استخدامی برنده بشین وقتی یه سوال دو دو تا چهار تا ازتون میپرسن نشینین استدلال کنین و بگین مثلا جواب اینطوری میشه بلکه وقتی ازتون میپرسن دو دو تا چند تا میشه ؟ شما بگین : هر چی مدیرم بگه
|
|
سوال فیزیک! - Maryam-X - 22 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
دوستان دقت کنند اندازه دو غلتک کاملا برابر و از هر جهت شبیه اند.فقط سرعت چرخش یکیشون بیشتر می شه. |
|
سوال فیزیک! - ف.ش - ۲۲ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
مریم جان جواب رو بگو همه رو راحت کن! |
|
سوال فیزیک! - summer_66 - 26 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ق.ظ
اگه حرکت به سمت غلتک کندتر باشه ورقه خم میشه چون سرعت وارد شدن بیشتر از خارج شدنه در این حالت سرعت جابه جایی ورقه برابر سرعت غلتک کندتر هست( البته تا قبل از رسیدن به غلتک کند با سرعت غلتک سریعتر حرکت میکنه) . اگر حرکت به سمت غلتک سریعتر باشه در صورتی که ورقه بتونه بین دو غلتک بلغزه مشکلی براش پیش نمیاد و تا رسیدن به غلتک پرسرعت ،با سرعت غلتک کندتر حرکت میکنه و بعد از رسیدن به غلتک پر سرعت با سرعت اون جابه جا میشه. اما اگر ورقه نتونه بین دو غلتک بلغزه در حالت دوم دچار کشیدگی و در نهایت بسته به درجه کشسان بودنش و فاصله دو غلتک، ممکنه دچار پارگی بشه. |
|
RE: سوال فیزیک! - summer_66 - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
ای بابا مریم خانم سوال می پرسی فرار میکنی( مثل بچه های شیطون که در خونه مردم رو میزننو در میرن!!) ما همین جوریش هم سر کار هستیم شما دیگه ما رو سر کار نذار
|
|
سوال فیزیک! - انرژی مثبت - ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
خب این سوال جوابش چی شد اخر؟!!! ![]()
|
|
سوال فیزیک! - Maryam-X - 25 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ق.ظ
با سلام و شرمنده به علت تاخیر!!(این تاپیک چون در لیست ارسال های خوانده نشده نمی یومد منم دیگه بهش سر نمی زدم) من یه جوابی برای این سوال دارم ولی چون مطمئن مطمئن نیستم.ترجیح دادم اونو توی تالار مطرح کنم تا با همفکری همدیگه به یک جواب قطعی برسیم. اگر باز هم نشد به نظرم ارزشش رو داره که نظر یه استاد مکانیک رو هم بپرسیم.!!! |