|
|
مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار (تغییر رشته از رباتیک به نرم افزار) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - ali_nemo - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
ـبریک از صمیم قلب |
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: ـبریک از صمیم قلب بسیار ممنونم. |
|
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - K@online - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
تبریک هر جا هستی موفق باشی Sent from my IdeaTab S6000-H using Tapatalk |
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)K@online نوشته شده توسط: تبریک خیلی ممنون. شما هم همینطور. ![]()
|
|
مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - computerman - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
تبریک صمیمانه من رو هم پذیرا باشید ایشالا پله های موفقیت رو پشت سر هم طی کنید با ارزوی بهترین ها |
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: تبریک صمیمانه من رو هم پذیرا باشید بسیار متشکرم و من هم برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت و سر بلندی در همه عرصه های زندگیو دارم. |
|
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - nazanin2020 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ
مبارکه. موفق باشید.
|
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: مبارکه. موفق باشید. خیلی ممنون
|
|
مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - iammiti - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
تغییر رشته خیلی سخته...خیلی پشتکار داشتید امیدوارم همیشه موفق باشید |
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط: تغییر رشته خیلی سخته...خیلی پشتکار داشتید بسیار سپاس گزارم. من هم برای شما آرزوی پیروزی و سلامتی دارم. |
|
مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - asmaakhavana - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ق.ظ
سلام ، تبریک میگم .میشه خواهش کنم جزوه ای که از ویس مدار منطقی دکتر اجلالی نوشتین رو آپلود کنید . |
RE: مصاحبه با رتبه ۸۲ نرم افزار - Morris - 14 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ق.ظ)asmaakhavana نوشته شده توسط: سلام ، تبریک میگم .میشه خواهش کنم جزوه ای که از ویس مدار منطقی ... . سلام. بسیار از شما ممنونم. البته که مقدور است اما مساله این است که اولا این جزوه بسیار بد خط است و ثانیا امکانات ارسال آن را ندارم، چون این جزوه دستنویس است و باید با استفاده از اسکنر آن را اسکن کنم و من دسترسی به اسکنر ندارم. البته اصلا جای نگرانی نیست زیرا اولا جزوه منطبق با آن در اینترنت موجود است که من دیر از آن مطلع شدم و دوما کتاب مدار منطقی دکتر یوسفی تمامی موارد را در خود دارد. موفق باشید. |