![]() |
نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - M*Gh - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: حرفاتون خوب و دلنشینه اما سخته خیلی سختبا تک تک حرفاتون موافقم، چون خودمم تک تک جملاتتون را با تمام وجودم حس کردم. واقعا سخته که آدم در دانشگاهی باشه که اونو دوست نداره. توی دانشگاهی که هیچ ارزشی برای علم و سواد قائل نیستند. فقط قصد ارائه یک مدرک را به دانشجویان دارند. و این دانشجوی بیچاره هست که باید ، با تمام وجودش تلاش کنه تا بتونه با موفقیت و بدون کمک اساتیدش که خودشونم از بیس مشکل دارند، از این مرحله زندگیش با موفقیت گذر کنه. ولی آخرش یک چیزی همیشه مثل حسرت روی دلش سنگینی می کنه ، که ای کاش از همون ابتدا در یک دانشگاه خوب درس میخوندم. و کسی بود که برای این همه تلاشت ارزش قائل میشد و دست آخر نمیگفتند که فلانی از فلان دانشگاه مدرک گرفته که سطحش پایینه. مسلما اگر آدم برای هدفش تلاش کنه، و بهش برسه این خیلی ارزش داره. این خیلی با ارزشه که خیلی از بچه آرزوی یک دانشگاه خوب را دارند، و برای رسیدن به آرزوشون هم پشتکار زیادی دارند. اینطوری هیچ وقت در آینده افسوس نمیخورند، که ای کاش در دانشگاه خوبی درس خونده بودم. و مثل من همیشه یک افسوس دنبالشون باشه. امیدوارم با تلاش و پشتکاری که دارید ، به هدفتون برسید. هر کسی یک هدفی توی زندگیش داره ، این حرفارو در جهت تایید صحبتهای دوستم vesta گفتم. نه اینکه بخوام با حرفام شما دوستان عزیز را نا امید کنم. پیروز و سربلند باشید. |
RE: نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - mammad_asir - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: ایول بالاخره یکی یه حرف خوشگل نوشت یعنی چی آخه!! پس بیاید تحریمش کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - Mohammad-A - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: یعنی چی آخه!!من فکر میکنم که یک مشکل ما همیشه دیدن صرف دو سر "بدترین" و "بهترین" بوده. البته بعضاً ما جنبهی "بدترین" رو بیشتر از بقیه پررنگ میکنیم. (نظر شخصیه البته) قطعاً تلاش دانشجوهای این دانشگاه که به دلایل مختلف انجام شده، در زبانزد شدنش مؤثر بوده و من این تأثیر رو بیشتر هم میدونم. به نظر شما یک محیط آکادمیک نمیتونه باعث بشه که گاهی استاد (به معنای عام... همون مدرس) تحرک بیشتری از خودش نشان بده؟ یکی از وزنههای این محیط آکادمیک همین دانشجوها هستند که همه ساله رتبههای ۱ تا ۱۰۰ کنکور سراسری رو میگیرند و افرادی باهوش و بااستعداد هستند. این افراد قطعاً در بالا رفتن جوانب محیطی و آکادمیک یک دانشگاه نقش بزرگی دارند. شما در نظر بگیرید، چرا خیلی وقتها میگن که دانشگاههای خارجی، شریف رو خیلی بهتر و بیشتر از دانشگاههای مهم دیگه (اسم نمیارم) میشناسند؟ مطمئناً این به خاطر ساختمانهای آجری این دانشگاه نیست؟ به خاطر تلاش دانشجوهای این دانشگاه بوده که سعی کردند در محیط شریف بهترین باشند تا فرصت بیشتری برای بهتر شدن پیدا کنند. در طی حدود ۴۰ سال هم تعداد زیاد شده و باعث شناخت بهتر از این دانشگاه شده. اینجا شاید موضوع "بِرند" شدن پیش بیاد. دانشجوی این دانشگاه بیدلیل سر ۰/۵ نمرهی یک درس سه واحدی با استاد چانه نمیزنه تا ۰/۰۱ نمره به معدل کلش اضافه بشه... البته سوء تفاهم نشه بعضی از دانشجوها ذاتاً و شاید ناخواسته، معدل عالی میگیرند. |
نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - mammad_asir - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: دانشجوی این دانشگاه بیدلیل سر ۰/۵ نمرهی یک درس سه واحدی با استاد چانه نمیزنه تا ۰/۰۱ نمره به معدل کلش اضافه بشه... البته سوء تفاهم نشه بعضی از دانشجوها ذاتاً و شاید ناخواسته، معدل عالی میگیرند. کی گفته همچین چیزه رو!!! شنیدن که بود مانند دیدن عزیز من......... عزیز من بستر خیلی مهمه دانشجو هم مهمه...... به نظر تو اونایی که تو کنکور سراری رتبه یکم پایین تر میارن و میرن مثلا فردوسی یا علم و صنعت سطحشون خیلی پایین تره!! شایم یکم استرس یکم تست رتبشونو بد کرده ولی این دانشگاست که بستری واسه پرورش میشه. البته من حرفم اینه که این حرفای دوستمون دلیل بر اعتراض نکردن نمیشه ببینید اگه الان خودتون رتبتون شده بود ۱۰ به این حرفا سپاس میدادید! چند نفر از بچه های رتبه خوب تشکر کردند از این حرف! البته بازم میگم جمله هاشون زیبا بود ولی اگه این دوستمون جای یکی از این مسئولین بود خیلی راحت میپیچوند قضیه رو |
RE: نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - fsi2013 - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: ایول بالاخره یکی یه حرف خوشگل نوشت مهم اینه آدم برنامه داشته باشه ، مثل رتبه ی ۱ امسال که شیراز میمونه!حتما برنامه ای واسه خودش داره.من نمی دونم چرا بعضیااز حرفم ناراحت شدن!من حرفم این بود شماها که رتبه تون خوبه نباید التماس دانشگاهی رو بکنید ، درواقع این دانشگاهان که باید بیان التماس شمارو بکنن |
RE: نگران حذف ظرفیت دانشگاه شریف نباشید! - mammad_asir - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط:خوب عزیز دل من که هم اسم با منم هستی(06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: ایول بالاخره یکی یه حرف خوشگل نوشت دانشگاه درصورتی میاد دنبالت تو که بودن تو استفاده ای براش داشته باشه بابا همه چی دولتیه این مسئول امروز اینجاست فردا ونجا دیگه مال باباش نیست که براش دل بسوزونه!!!!!!!!!!!!!!! |