تالار گفتمان مانشت
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mohammad_ad - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ

دوستان اونایی که قبلا ثبت نام نکردن تو این ثبت نام با تاخیر باید به کجا مراجعه کنن؟!؟!؟

RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ)mohammad_ad نوشته شده توسط:  دوستان اونایی که قبلا ثبت نام نکردن تو این ثبت نام با تاخیر باید به کجا مراجعه کنن؟!؟!؟

به همون جوزه امتحانی که مد نظرتونه
به قسمت محل رفع نقص

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - sir_ams - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ

آخه تو سایت خود دانشگاه آزاد اعلام کرده میدان امام حسین-ع-!البته واسه اونایی که تهران هستند.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط:  آخه تو سایت خود دانشگاه آزاد اعلام کرده میدان امام حسین-ع-!البته واسه اونایی که تهران هستند.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

واسه هر استانی هستی همون جایی که حوزت میشه مراجعه کن

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - aamitis - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ

دوستان ارجمند یه دوتا سوال داشتم

آیا میشه کلا انصراف داد از آزمون ؟هزینه آن برگردانده خواهد شد؟

این روش بدون آزمون چطوری هست؟موقع ثبت نام ازش خبری نداشتم آیا میشه الان تغییرش داد از "با آزمون" به "بی آزمون"؟

RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - M*Gh - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:  دوستان ارجمند یه دوتا سوال داشتم

آیا میشه کلا انصراف داد از آزمون ؟هزینه آن برگردانده خواهد شد؟

این روش بدون آزمون چطوری هست؟موقع ثبت نام ازش خبری نداشتم آیا میشه الان تغییرش داد از "با آزمون" به "بی آزمون"؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم ، امکان تغییر و برگرداندن هزینه وجود نداره. اگر امکان ثبت نام بدون آزمون را هم داشته باشید، میتونی در کنار ثبت نام با آزمون، ثبت نام بدون آزمون را هم داشته باشید، اما اینکه از یکی انصراف بدید، بعید میدونم، امکانش باشه.
میتونید با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تماس بگیرید، و سوال کنید، ببینید چی میگن.

موفق باشید.

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - helena - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ

بچه ها کجا گفته میشه ثبت نام کرد الان ؟!!
هنوز هم میشه ؟!! مگه از ۴شنبه آزمون نیست؟!!!!!

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - aamitis - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ

دوستان شما که خبر دارید چطور میشه الان اقدام کرد برای ثبت نام میشه لینکش رو هم قرار بدید؟

این اطلاعات ثبت نامی با چه اسمی سیو شده روی سیستمتون؟
من اطلاعاتم رو گم کردم نمیدونم کجا سیو کردم مثلا اطلاعات سنجش با سرچ کلمه" print form" تو سیستمم پیدا شد

اما به نظرتون اطلاعات آزاد با چه اسمی ممکنه سیو شده باشه؟

لطفا کمکم کنید وقتی نمونده

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - helena - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ)مهنیا نوشته شده توسط:  دوستان شما که خبر دارید چطور میشه الان اقدام کرد برای ثبت نام میشه لینکش رو هم قرار بدید؟

این اطلاعات ثبت نامی با چه اسمی سیو شده روی سیستمتون؟
من اطلاعاتم رو گم کردم نمیدونم کجا سیو کردم مثلا اطلاعات سنجش با سرچ کلمه" print form" تو سیستمم پیدا شد

اما به نظرتون اطلاعات آزاد با چه اسمی ممکنه سیو شده باشه؟

لطفا کمکم کنید وقتی نمونده
برا من با این اسم سیو شده : مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی.pdf

RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ ب.ظ

(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ب.ظ)helena نوشته شده توسط:  بچه ها کجا گفته میشه ثبت نام کرد الان ؟!!
هنوز هم میشه ؟!! مگه از ۴شنبه آزمون نیست؟!!!!!

ببخشید من یهمشکلی واسمپیش اومده بود نتونستم زودتر جوابتونو بدم
آزمونا از پنج شنبه شروع میشه
تا امروز چهارشنبه میتونستی ثبت نام گنی
به عنوان ثبت نام تاخیری

ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - elii - 26 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ

وااااای چرا من بازم جا موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش یکم زودتر این پیغام رو می دیدم....

RE: ثبت نام تاخیری آزمون دانشگاه آزاد ۹۳ - mm123456789 - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ

(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ)elii نوشته شده توسط:  وااااای چرا من بازم جا موندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاش یکم زودتر این پیغام رو می دیدم....

غصه نخور یگه نمیشه کاری کرد ایشاللله ساله بعد
ایشاللله توی بقیه مراحل زندگیت از همه جلوتر باشی
موفق باشی