|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - saturn2200 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
بچه ها پارسال شریف ایتی نمیگرفت بعد اضافه کرد تو اصلاحیه درسته؟ الان تلافی پارسال بود این کار !! Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Asemaneabi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: تو اصلاحیه روزانه و شبکه شریف حذف شد!!! دیگه همون بوعلی همدان هم با این وضعیت قبول نمیشم...!!!!!الان دیگه نمیتونم بهت بگم استرس نداشته باش! اننننقد استرس داشتم و نفوس بد زدم که بالاخره یه اتفاق بد افتاد... دوستان یه تخمین بزنید من کویر لوت قبول میشم؟؟؟ مجازی نیمه متمرکز شبانه آموز محور غیر انتفاعی پردیس خودگردان به قوبی full option |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Narges_rainbow - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: تو اصلاحیه روزانه و شبکه شریف حذف شد!!! دیگه همون بوعلی همدان هم با این وضعیت قبول نمیشم...!!!!!الان دیگه نمیتونم بهت بگم استرس نداشته باش! من اگه چند درصد احتمال داشتم تهران قبول شم الان نمیشم؟ (باید برم اصفهان؟ ![]() ((((((((
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - pderakhshanfar - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: احتمالن از نرمیا برمیدارن .... مثل قدیما که ای تی نبود.... ببخشید ! یعنی چی از نرمیها برمیدارن ؟ یعنی احتمال داره یه سریها که تو نرم شریف قبول میشن و بفرستن it ؟ :| |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - reza19 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)saturn2200 نوشته شده توسط: بچه ها پارسال شریف ایتی نمیگرفت پارسال اول ۲۰ نفر میگرفت از گرایش ۴ بعدا عوض شد و از هر دو گرایش گرقت و فکر کنم تعداد هم کمتر شد. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - parinaz_st70 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)pderakhshanfar نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: احتمالن از نرمیا برمیدارن .... مثل قدیما که ای تی نبود.... برادر من سال ۸۳ ارشد نرم افزار قبول شد شریف و ارشد امنیت شبکه گرفت .... اون سال اولین سالی بود که ای تی اومد و امیر کبیر ای تی برمیداشت تو کنکور .... ولی شریف از بچه های نرم افزار با استادای شبکه و امنیت تز داشت... به هر دلیلی دانشکده کامپیوتر شریف تصمیم گرفته به دوران باستان خودش برگرده مثل اینکه و ای تی برنداره به زور نمیفرستن آی تی . هر کس هر گرایشی دوست داشت با هر استادی که دوست داشت درس برمیداره ... اینجوری بوده قبلن |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali007 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
فکر کنم به خاطر همین اعتراض هایی که شده از۱و۴ بگیر از ۲و۳ بگیر دیگه گفتن بی خیال اصلا از هیچکدوم نمیگیریم.. |
|
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sadafak7 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من الان تو سایت سنجش هی F5 میزنم به امید اومدن لینک اصلاحیه جدیدتر که توش شریف هم باشه! ![]() در این حد حقیقت واسم تلخ بوده!! |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ
بدبخخت شدددددددم...!!! اینطوری که کلن رو بلوچستان باس حساب باز کنم...!!! (((
|
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - master of net - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
بچه ها میگم هنوز دو روز از وقت دارن. نیان آیتی تهران و اینارم بردارن....لال بشه زبونم یه سوال دیگه.کد گرایشای دیگه که عوض نشده؟ آخه من دیگه به چشامم اعتماد ندارم |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - sherlock holmes - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ق.ظ
انصافن باید بریم شریف شیشه هاشونو بیاریم پاااااین اینهمه درس بخووووووووون اخرش اینطوری... من شریف قبول نمیشدم اما اینطوری دیگه هیج جا قبووول نمیشم...!!!!!!! ای تف به روحتون... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali007 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
اقا اصلا معلوم بود شریف میخواد سهمیه ی آی تی ها رو پیشکش کنه به کامپیوترها...اون از سوالات کنکور که شبکه و نرم اونقدر سخت دادن که بین من آی تی و اون کامپیوتر هیچ فرقی نباشه ولی چون نتیجه نگرفتن این کارو کردن... |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - master of net - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
حال هی ناز کنید واحد فارابی بزنیم نزنیم....شیراز بده خوبه.....همونارم دیگه باس سفت چسبید |
|
امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - Samaneh1991 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ
واقعا برداشتن ۱۷ تا ظرفیت خیلی جا به جا میکنه همرو!! حرکت مسخره ای بوده که امیدوارم اصلاح بشه. |
RE: امسال شریف رسما هیچی نمیگیره - ali007 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Samaneh1991 نوشته شده توسط: واقعا برداشتن ۱۷ تا ظرفیت خیلی جا به جا میکنه همرو!! حرکت مسخره ای بوده که امیدوارم اصلاح بشه. این واقعیتی که باید پذیرفت
|