![]() |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - hoda ahmadi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ
خوب واس همین که نرم نداشته شاید گفتن! |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - lord123Bahram - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: خوب واس همین که نرم نداشته شاید گفتن! من کارشناسی نرم شیراز خوندم اصلا راضی نبودم به نظر من نرم شیراز رو بعد از فردوسی و اصفهان و صنعتی اصفهان بزارید به نظر من شیراز نرم افزارش از فردوسی و دانشگاه های اصفهان خیلی ضعیفتره ! |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - pkpooria - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۹ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: سلام عزیزان مانشتی،من انتخاب رشته کردم لطفا انوایی که اطلاعات دقیق از دانشگاهها دارن زودتر بهم بگن این انتخاب رشتم خوبه؟اگه نه تا پایان زمانش تغییرش بدم و بگین چه تغییری؟؟رتبمم گفتم ۹۲ نرم.من خودم اهل ساریم ،بین مکان و اعتبار دانشگاه بیشتر اعتبارش و سطح تحقیقاتی و علمیش مهمه البته فضای دانشگاه هم مهمه اما چون همه جز تهران تقریبا ازم دورن از نظر مسافت فرقی نداره. دوست عزیز بهشتی رو چرا بالای علم و صنعت زدی؟ مگه علم و صنعت از نظر اعتبار علمی بالاتر نیس؟ ![]() |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - hoda ahmadi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ
گفتم برا خوابگاه!! خیلیا میگن صنعتی اصفهان نرمش خوب نیست!اصلا به کل درام گیج میشم.شاید صنعتی اصفهان رو ببرم بعد شیراز!! اصلا به نظرتون سطح فردوسی و اصفهان چطوره؟؟از نظر مقایسه ای! |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - hoda ahmadi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
لطفا دوستانی که رتبشون نزدیک رتبه منه انتخاب رشته های خودشون رو بزارن.ممنون میشم |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - zahra2012 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
میشه یک کمکم به من بکنید من تو چیدمان چند تا دانشگاه مشکل دارم ![]() به نظرتون اول الزهرا رو بزارم یا اراک که محل زندگیه خودم، البته من برای رفتن به تهرانم اصلن مشکلی ندارم، به نظرتون درسته اینا رو قبل از شیراز و فردوسی بزارم؟؟ آخه این دو شهر از من خیلی دورن فکر نمی کنم خانواده هم راضی بشن ![]() |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - saeed_435 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
به نظر من اصفهانو بعد از صنعتی و فردوسی بزنید منطقی تره هرچند تهران قبولید ۱۰۰در۱۰۰ فردوسی نرمش ۳ تا استاد تمام داره دکتر نقیب ،کاهانی و دکتر یغمایی هیئت علمی قوی داره بخصوص اگه دنبال رزومه و دکترا اونور رفتنین |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - ali_nemo - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: سلام عزیزان مانشتی،من انتخاب رشته کردم لطفا انوایی که اطلاعات دقیق از دانشگاهها دارن زودتر بهم بگن این انتخاب رشتم خوبه؟اگه نه تا پایان زمانش تغییرش بدم و بگین چه تغییری؟؟رتبمم گفتم ۹۲ نرم.من خودم اهل ساریم ،بین مکان و اعتبار دانشگاه بیشتر اعتبارش و سطح تحقیقاتی و علمیش مهمه البته فضای دانشگاه هم مهمه اما چون همه جز تهران تقریبا ازم دورن از نظر مسافت فرقی نداره.بین اصفهان و صنعتی اصفهان این چیزی ک من میدونم اصفهان بهتره.........یکی اینکه دانشگاه اصفهان توی شهر هست واینکه استادای بهتری قطعا داره .... مطمین باش اصفهان بهتره......نمیدونم چرا یکی از دوستان انیجوری گفته بود که صنعتی بهتره...... در ضمن رتبه چهارده نرم از دانشگاه اصفهان هست. دیگه اینکه از اقای تنهایی هم میتونی این مسئله رو بپرسی و اینکه شما کارت ب اینجاها نیمرسه و تهران قبولی هدا خانم. |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - nilinili - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
من خودم فارع التحصیل نرم افزار صنعتی اصفهانم. همین جا اعلام می کنم که صنعتی اضفهان وضعیت کامپیوترش خصوصا نرم افزارش داغونه. چون خودم توش بودم می دونم که اصلا استاد نداره ولی خب یه ویژگی خوبی که داره اینه که اعتبارش خیلی خیلی زیاده و همه جا قبولش دارن. واسه همین خودم هم موندم. من خودم الان ۹۰ هوش شدم و بین هوش اصفهان و هوش صنعتی اصفهان موندم که کدومش رو بالاتر بزنم. اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم ! |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - mammad_asir - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
به نظرم ۶ انتخاب اولتو میاری ولی فکر کنم علم و صنعتو بزاری چهارم بهتره |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - reza6966 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)nilinili نوشته شده توسط: من خودم فارع التحصیل نرم افزار صنعتی اصفهانم.شما که خودتون اصفهان هستی , به نظر من صنعتی بهتر هست هوش صنعتی قوی تر هست گویا تنها مشکلش اینه که خمینی شهر هست کمی فاصله داره با اصفهان |
RE: آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - M.Amin.M - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: سلام عزیزان مانشتی،من انتخاب رشته کردم لطفا انوایی که اطلاعات دقیق از دانشگاهها دارن زودتر بهم بگن این انتخاب رشتم خوبه؟اگه نه تا پایان زمانش تغییرش بدم و بگین چه تغییری؟؟رتبمم گفتم ۹۲ نرم.من خودم اهل ساریم ،بین مکان و اعتبار دانشگاه بیشتر اعتبارش و سطح تحقیقاتی و علمیش مهمه البته فضای دانشگاه هم مهمه اما چون همه جز تهران تقریبا ازم دورن از نظر مسافت فرقی نداره. سلام دوست عزیز با این همه نظرای متفاوت واقعا آدم گیج میشه ولی اینو بگم دوستم سال پیش ۹۷ نرم شد و بهشتی قبول شد.پس اصلا غصه دانشگاه های خارج از تهرانو نخور. صنعتی شیراز رو از لیستت حذف کن ، اصلا به درد نمیخوره، تبریز روبالاتر بزن خیلی دانشگاه خوبیه.فردوسی و مشهد به نظرم بهتراز اصفهان هستن، بهتره بالاتر از اونا بزنی. در مورد اصفهان ها نظری ندارم!!! واما تهرانا، بعد از امیرکبیر و تهران میتونم بگم تربیت مدرس بهتر از شهید بهشتیه.تو لینک پایین ما در مورد این دوتا دانشگاه بحث کردیم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بازم هرجور صلاح میدونی.ولی فک کنم تهران یا دیگه درنهایت باهمین اولویت بندی بهشتیو بیاری.خیالت تخت تخت. پیشاپیش تبرییییییییییییییییییییییییییییک. ![]() |
آیا انتخاب رشتم خوبه؟؟کمک فوری ی - hoda ahmadi - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ
مرسییی از همه دوستای گلم ![]() ایشالاا که همتون موفق باشین منم ایشالا همون تهران قبول شم . همه دعا کنین ![]() |