تالار گفتمان مانشت
مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - Iman_k26 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۱ ق.ظ

تبریک میگم...

ایشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - iatii2 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:  قضیه پایه هستش که شما امیرکبیر خوندی با منی که غیرانتفاعی، اینجا تفاوتمون مشخص میشه.
نه من درس طراحی الگوریتمو موقعی برداشته بودم که خیلی شوت بودم و درس اینا نمیخوندم زیاد. در نتیجه موقع کنکور خوندن پایه‌ی خاصی نداشتم!

تبریک خیلی زیاد . Heart
منم با explorer موافقم . منم قیرانتفاعی خوندم. جزوه هوش ، ساختمان داده ،طراحی الگوریتم و گسسته ما کلا ۱۲۰ صفحه نشد .
مرجع هم خود تنبلم نخوندم چون اون موقع به ارشد فکر هم نمی کردم . من این درسا رو خودم خوندم . خودم یاد گرفتم . و الان به اندازه ای که شما از رتبه ات راضی هستی منم خوشحالم از رتبه م . من کاملا بی علاقه به رشته م بودم و یه دانشگاه غیر انتفاعی تبریز درس خوندم .

موفق باشی دوست خوبم Heart

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - sadafak7 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)iatii2 نوشته شده توسط:  تبریک خیلی زیاد . Heart
منم با explorer موافقم . منم قیرانتفاعی خوندم. جزوه هوش ، ساختمان داده ،طراحی الگوریتم و گسسته ما کلا ۱۲۰ صفحه نشد .
مرجع هم خود تنبلم نخوندم چون اون موقع به ارشد فکر هم نمی کردم . من این درسا رو خودم خوندم . خودم یاد گرفتم . و الان به اندازه ای که شما از رتبه ات راضی هستی منم خوشحالم از رتبه م . من کاملا بی علاقه به رشته م بودم و یه دانشگاه غیر انتفاعی تبریز درس خوندم .

موفق باشی دوست خوبم Heart

خیلی ممنونم دوست عزیز Smile
نمیدونم بچه ها شاید هم حق با شما باشه. باید یه بارم برگردونن عقب زمانو بعد ببرن تو یه دانشگاه دیگه منو، ببینم بازم همین میشم Big Grin

مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - happy07 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ

سلام
تبریک می‌گم و بابت مصاحبه متشکرم.
یه سوال داشتم شما از وضعیت خوابگاه دوره ی شبانه ی دانشگاه امیرکبیر اطلاعی دارین؟ این دانشگاه برای دانشجویان دوره ی شبانه خوابگاه داره؟ کلا اوضاع دوره ی شبانه اش چه جوریاست؟؟

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - sadafak7 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  سلام
یه سوال داشتم شما از وضعیت خوابگاه دوره ی شبانه ی دانشگاه امیرکبیر اطلاعی دارین؟ این دانشگاه برای دانشجویان دوره ی شبانه خوابگاه داره؟ کلا اوضاع دوره ی شبانه اش چه جوریاست؟؟

سلام
خیلی ممنون از لطفتون، خواهش میکنم.
من خودم خوابگاهی نبودم ولی از بچه های خوابگاهیمون پرسیدم گفتن روی ترم اولشون به اون صورت نمیشه حساب کرد ولی از ترم دو به بعد حتما میدن.

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - msharifi - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ

صدف جان مجددا برای بار دهم بهت تبریک میگم!! (اینجا هم ولت نمیکنم Big Grin)
امیدوارم همینجوری پشت هم شاهد موفقیت های پی در پی شما باشیم! Smile

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - happy07 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۰ ب.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:  سلام

سلام
خیلی ممنون از لطفتون، خواهش میکنم.
من خودم خوابگاهی نبودم ولی از بچه های خوابگاهیمون پرسیدم گفتن روی ترم اولشون به اون صورت نمیشه حساب کرد ولی از ترم دو به بعد حتما میدن.

[undefined=undefined]

ممنونHeart

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - sadafak7 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۸ ب.ظ)msharifi نوشته شده توسط:  صدف جان مجددا برای بار دهم بهت تبریک میگم!! (اینجا هم ولت نمیکنم Big Grin)
امیدوارم همینجوری پشت هم شاهد موفقیت های پی در پی شما باشیم! Smile

Big Grin اختیار دارین!
خیــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنونم معصومه جان Heart
منتظر رتبه خیلی خوبت هستم Smile

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - ata_it88 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ

(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  
(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط:  میشه بگید معدلتون چقدر بود؟چون یکی از بچه ها با میانگین ۱ در صد بالاتر از شما ۳۱ شده بود

اون موقع که واسه کنکور ثبت نام کردم معدلم زیاد خوب نبود، ۱۵/۹۴ بود مث اینکه. دوست شما معدلشون چند بود مگه؟

زبان: سفید
مشترک: ۴۲/۲۲
مدیریت: سفید
تخصصی:۷۲/۵۵
معماری:۲۷/۲۷
معدلشم ۱۳/۸۹

مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - anonetumer - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ

واقعا بهتون تبریک میگم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
مصاحبتون حرف نداشت به قدری کامل بود که فک میکنم ازش یه کتاب درمیاد

RE: مصاحبه با رتبه ۱۲ گرایش تجارت و ۲۳ گرایش شبکه - sadafak7 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ق.ظ)anonetumer نوشته شده توسط:  واقعا بهتون تبریک میگم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
مصاحبتون حرف نداشت به قدری کامل بود که فک میکنم ازش یه کتاب درمیاد

خیلی ممنونم. سعی کردم کامل بگم و چیزایی بگم که مفید باشن، ولی دیگه در اون حدم نبود! Big Grin شما لطف دارید.