تالار گفتمان مانشت
ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - Asemaneabi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ

بچه ها...

پارسال با ۲۲۲ آیتی تجارت.. شبانه آیتی الزهرا آوردن... من ۲۲۴ شدم... چقدر امکانش هست من هم بیارم؟؟؟
ممکنه منم الزهرا بیارم؟؟؟

دانشگاه تهران هم ۲۱۵/// اون چی؟؟؟ میتونم؟؟؟ خواهش میکنم نظر بدهید

دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - master of net - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ

یه سوال: دانشگاه تهران کدوم واحدش با ۲۱۵ قبول شده بود؟ببین در مورد تو چون تک فرزند هم هستب خوب طبیعیه بخوای پیش خانواده باشی. از طرف دیگه رتبه شبکه ات هم خوبه آدم دلش نمیاد بگه بیخیال این گرایش بشی......خانوادت نمیتونن باهات بیان شهرستان؟ خوب الزهرا هم که هرچی باشه درسته تهرانه.....اما فردوسی ، و اصفهان و شیراز هم دانشگاههای خوبین

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - Asemaneabi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط:  یه سوال: دانشگاه تهران کدوم واحدش با ۲۱۵ قبول شده بود؟ببین در مورد تو چون تک فرزند هم هستب خوب طبیعیه بخوای پیش خانواده باشی. از طرف دیگه رتبه شبکه ات هم خوبه آدم دلش نمیاد بگه بیخیال این گرایش بشی......خانوادت نمیتونن باهات بیان شهرستان؟ خوب الزهرا هم که هرچی باشه درسته تهرانه.....اما فردوسی ، و اصفهان و شیراز هم دانشگاههای خوبین

سلام... همان آیتی با ۲۱۵ دانشگاه تهران شبانه...

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - npour - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  
(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط:  یه سوهر ال: دانشگاه تهران کدوم واحدش با ۲۱۵ قبول شده بود؟ببین در مورد تو چون تک فرزند هم هستب خوب طبیعیه بخوای پیش خانواده باشی. از طرف دیگه رتبه شبکه ات هم خوبه آدم دلش نمیاد بگه بیخیال این گرایش بشی......خانوادت نمیتونن باهات بیان شهرستان؟ خوب الزهرا هم که هرچی باشه درسته تهرانه.....اما فردوسی ، و اصفهان و شیراز هم دانشگاههای خوبین

سلام... همان آیتی با ۲۱۵ دانشگاه تهران شبانه...
سلام شما که رتبه شبکه تون به خواجه نصیر میخوره، یکی از دوستان من سال ۸۹ با ۱۲۵ روزانه خواجه نصیر شبکه قبول شد

دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - sarah_azd - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ)master of net نوشته شده توسط:  خوب الزهرا هم که هرچی باشه درسته تهرانه.....اما فردوسی ، و اصفهان و شیراز هم دانشگاههای خوبین
راستش من زیاد مطمئن نیستم که فردوسی از الزهرا بهتر باشه
هم بخاطر هیات علمی ،سابقه ی پذیرش این رشته که برا فردوسی سال اوله و هم که تهران موندن برات مهمه

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - Asemaneabi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ ب.ظ

دوستان من واقعا تو ترتیب این ها گیر کردم... خواهشا با توجه به تمام جوانب یک پیشنهادی بدهید...

شیراز-صنعتی شیراز-مشهد-همدان Sad(((((((((((((((

دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - sarah_azd - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ

عزیزم با این پستت من رو متوجه کردی صنعتی شیرازم داریم!!فک می کردم همه شیرازه!!
ممنون!
بهرحال من ترتیب شهرام مشهد همدان شیراز بود (شیرازو گذاشتم برا آخر چون خییییلی دوره برام و امیدوارم در بدترین حالت اصفهان قبول شم و کارم به اینجاها نکشه اما مطمئنا شیراز سطح علمیش از سه تای دیگه بالاتره)

دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - baby. - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ

سلام
حالا که صحبت از دانشگاه الزهرا هست میشه منم راهنمایی کنید؟
منم بین دانشگاه خودم یعنی دانشگاه تبریز و الزهرا نمیدونم کدوم رو اول بزنمSad
رتبه گرایش تجارتم هم ۱۴۵ شده.

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - Asemaneabi - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)baby. نوشته شده توسط:  سلام

خب دوست گرامی صد در صد دانشگاه تبریز رو بزن چون در همان محل تحصیل شماست.. و خیییلی هم دانشگاه خوبیه دانشگاه تبریز

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - master of net - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ

(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)baby. نوشته شده توسط:  سلام

از لحاظ اساتید الزهرا از تبریز بهنره. سابقه این رشته هم اونجا بیشتره....شبانه های دانشگاههای دیگه تهران رو قبل این دو تا بزنید درصورت امکان خوب بهتره....

دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ

برای الزهرا باید چادر بپوشیم ؟ مذهبیه اونجا یا عادیه ؟

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ

شما ۲۸۵ شدی؟؟؟؟

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط:  برای الزهرا باید چادر بپوشیم ؟ مذهبیه اونجا یا عادیه ؟

من از یه نفر شنیدم اصلا کاری به چادر و این چیزا ندارند

RE: دانشگاه الزهرا تهران یا فردوسی مشهد؟؟؟ - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ ب.ظ

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۸ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:  شما ۲۸۵ شدی؟؟؟؟

اره توی ای تی و تجارت و ۴۰۶ هوش فک کنم الزهرا میارم اما می ترسم دانشگاه مذهبی باشه و بعدا واسه اپلای کردن به مشکل بخورم

(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:  
(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط:  برای الزهرا باید چادر بپوشیم ؟ مذهبیه اونجا یا عادیه ؟

من از یه نفر شنیدم اصلا کاری به چادر و این چیزا ندارند

مطمئنید ؟ واسه خارج از کشور درش خوندن مشکل نداره ؟ اصفهان و یزد بهتره یا الزهرا ؟

ارزش داره برم شیراز؟؟؟ - Brueder - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ

تهران رو انتخاب کنید + شبانه ها اگر علاقه دارید.
بعد از اون اصفهان، مشهد و شیراز و صنعتی شیراز رو قرار بدید.

البته من مطمئنم که انشالله تهران قبولید اما کار از محکم کاری هم عیب نمیکنه.

مد نظر داشته باشید که در ارشد متاسفانه من به کرات شنیدم که اساتید "هیچ کمکی" نمیکنن!
الان یکی از دوستان من داره برای ارشد میخونه، یه استاد از مالزی پیدا کرده تا بهش کمک کنه، میگه اساتید خودم "یک دهم" این استاد از مالزی بهم کمک نمیکنن!!!
برخی از دوستان دیگه هم نظرات دیگه ایی گفتن که من صریحشو نمیگم، اما اینطور میتونم بگم که متاسفانه مثل اینکه به مسائل مالی اهمیت زیادی میدن...

به هر حال، تا جایی که امکان داره براتون تهران بمونید، مطمئن باشید خیلی عالی میشه.
قبلا هم گفتم مجددا هم تکرار میکنم اگه بتونید با دوستانی که از دانشگاه های شریف و امیرکبیر در این سایت هستند ارتباط برقرار کنید میتونید با همون کیفیت و حتی بهتر به تحصیل خودتون ادامه بدید چون نقش استاد در ارشد خیلی کمرنگه.

درضمن اون مساله مربوط به حجاب و چادر در الزهرا اصلا واقعیت نداره و به هیچ وجه چادر اجباری نیست.