![]() |
دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - farzad.arshad - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: دوستم پارسال با رتبه ۹۰۰ هوش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد.البته سر کلاس حضوری نبودن و ارتباط بسیار کم حضوری با اساتید و دانشجویان، خیلی نکته قابل توجهیه..... بنظرتون آزاد بهتر از مجازی نیست؟ |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - p_farhadi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: دوستم پارسال با رتبه ۹۰۰ هوش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد.البته سر کلاس حضوری نبودن و ارتباط بسیار کم حضوری با اساتید و دانشجویان، خیلی نکته قابل توجهیه..... دانشگا ه های آزادی که نزدیک محل زندگی من هستند برای رشته ی IT اصلا کیفیت خوبی ندارند |
دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - ana9940 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ق.ظ
آزاد اگه دانشگاه خوبی برید، آره به نسبت بهتر از مجازیه. ولی آخرش جوی که در دانشگاه های دولتی هست در آزاد نیست، هر چند در دانشگاه های آزاد هم دانشجوی خوب کم نیست. ولی مثلا مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان بخونیم خیلی بهتره تا آزاد نجف آباد. البته این نظر منه. |
Re: RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - metallica.r - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)ana9940 نوشته شده توسط: دوستم پارسال با رتبه ۹۰۰ هوش مجازی دانشگاه صنعتی اصفهان قبول شد. سلام ببخشید شما از کجا میدونید برا دکترا مشکلی نیست Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - mhm-pc - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: سلاماز بابت مجازی بودنش مشکلی نداره ولی بخاطر آموزش محور بودنش یک پارامتر منفی برای مصاحبه دکترا محسوب میشه که با پارامترهای دیگه( نمره تافل بالا، تألیف، مقاله و .... ) میشه این مورد را جبران کرد. در مورد پذیرش برای دانشگاهای خارج کشور، مجازی بودن نه تنها مشکلی نداره، بلکه پارامتر مثبت محسوب میشه. در کل اگه کسی مشکلی برای پرداخت شهریه نداشته باشه بهترین گزینه ست. حداقلش اینه که اسم صنعتی اصفهان خیلی بالاتر از غیر انتفاعی ست. |
Re: RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - metallica.r - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)mhm-pc نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: سلاماز بابت مجازی بودنش مشکلی نداره ولی بخاطر آموزش محور بودنش یک پارامتر منفی برای مصاحبه دکترا محسوب میشه که با پارامترهای دیگه( نمره تافل بالا، تألیف، مقاله و .... ) میشه این مورد را جبران کرد. در مورد پذیرش برای دانشگاهای خارج کشور، مجازی بودن نه تنها مشکلی نداره، بلکه پارامتر مثبت محوب میشه. من تو پرسش و پاسخ های سایتش دیدم خودشونم گفته بودن که در مصاحبه دکترا اولویت به صورت روزانه ،شبانه ،مجازی و ف انتفاعی هست Sent from my LT22i using Tapatalk |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - mhm-pc - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)metallica.r نوشته شده توسط: من تو پرسش و پاسخ های سایتش دیدم خودشونم گفته بودن که در مصاحبه دکترا اولویت به صورت روزانه ،شبانه ،مجازی و ف انتفاعی هستحرف شما درسته، ولی وقتی که شرایط همه برابر باشه. مثلا آیا اگر یک نفر توی مصاحبه روزانه باشه ولی سابقه تحصیلی خوبی نداره را قبول میکنند، ولی کسی که مجازی هست و رزومه تحصبلی عالی داره را رد میکنن؟ |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - lotus - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
دوستان نظرشان را اعلام کنند بین مجازی خوندن در یه دانشگاه معتبر و یا غیر انتفاعی خوندن در دانشگاه ساده کدوم اولویت داشته باشه بهتره؟ |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - p_farhadi - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط: دوستان نظرشان را اعلام کنند من خودم مجازی یه دانشگاه معتبر رو انتخاب می کنم چون دوستان زیادی دارم که دارن ارشد غیرانتفاعی می خونن و خیلی ناراضی هستند متاسفانه غیرانتفاعی خوب برای ارشد فکر نمی کنم زیاد باشه ![]() |
دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - yagmur0022 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
سلام بچه هامن ۱ سوال داشم لطفا جواب بدین مثلا یکی از مجازی یه دانشگاه قبول شه و سال بعدش از روزانه همون دانشگاه که مجازی میخونده قبول شه؟میتونه انتقال بگیره واسه روزانه؟یا میتونه درسا و واحدایی که تو مجازی گذرونده رو با روزانه تطبیق بده اگه اون درسا مشترک باشه؟ ؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - p_farhadi - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: سلام بچه هامن ۱ سوال داشم لطفا جواب بدین باید از دانشگاهی که می خواهید درس بخونید این شرایطو بپرسید بعضی ار دانشگا ه ها این کارو می کنن ولی خیلیا دیگه هم نه.حتما به اون دانشگاه زنگ بزنرد و بپرسید |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - master of net - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: سلام بچه هامن ۱ سوال داشم لطفا جواب بدین جواب این سوال رو فهمیدین؟ |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - ۸۱۱۸ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: سلام بچه هامن ۱ سوال داشم لطفا جواب بدین تا اونجایی که من میدونم و اول دفترچه ثبت نام آزمون ارشد نوشته ، هنگام ثبت نام برای آزمون ارشد نمی بایست دانشجوی ارشد باشید ، در نتیجه اگه در حال خوندن ارشد حتی به صورت مجازی هستید دیگه نمیتونید توی کنکور شرکت کنید تا بتونید روزانه اش قبول بشید میبایست قبلش انصراف بدید |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - mmuid - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)eliiinaz نوشته شده توسط: نمیدونید برای آیتی پردیس تربیت مدرس حدودا چه رتبه ای میخواد؟؟؟ با درود و عرض سلام پردیس ها اصولا بخاطر شهریه های از ۱۶ الی ۲۰ میلیون (تربیت مدرس) علیرغم سطح خوب رتبه بالایی فکر میکنم نمیخواد فکر کنم پارسال تا ۲۰۰۰ هم قبولی پردیس داشتیم احتمالاً ولی بپرسید اگه هزینه براتون مهم نیست و در تهران هم هستید قبل از مجازی و غیرانتفاعی پردیس تربیت مدرس را پیشنهاد میکنم انتخاب کنید البته اصل نظر وتصمیم خودتان هست |
RE: دانشگاه مجازی، خوب یا بد؟رتبه ۴۳۲ - p_farhadi - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ)mmuid نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)eliiinaz نوشته شده توسط: نمیدونید برای آیتی پردیس تربیت مدرس حدودا چه رتبه ای میخواد؟؟؟ هزینه ی دانشگاه مجازی دانشگا های دولتی رو هم اگه میدونید ممنون می شم بگید |