تالار گفتمان مانشت
۱۲ آی تی، ۲۳ شبکه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: 12 آی تی، ۲۳ شبکه - EBI8 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها

اینا درصدامه ولی چون بعد کنکور درصدامو حساب نکرده بودم، نظری درمورد ابنکه چقد با اونی که باید میشد فرق داره، ندارم!

زبان تخصصی: ۳۶
مشترک: ۳۵
مدیریت: ۷۵
تخصصی: ۵۷
معماری: ۳۹

من دوس داشتم از امنیت امیرکبیر قبول شم ولی با توجه به رتبه و ظرفیتم فک نکنم بشه. امیدوارم هممون از هر رشته و هر جا که صلاحمونه قبول بشیم. Smile
من مورد دیدم که یکی کلی بلا سرش اومده باعث شده از یه جای پرت قبول شه، همون جای پرت بعدا واسش به سکوی پرتاب شده به جایی که ماها دستمون بهش نمیرسه! Big Grin راضی باشیم به رضای خدا Smile

مدیریت از چه کتابی خوندید؟

RE: 12 آی تی، ۲۳ شبکه - احسان مومنی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ق.ظ

تبریک میگم ، امیدوارم موفق باشید Smile

۱۲ آی تی، ۲۳ شبکه - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ق.ظ

تـــــبـــــریک صدفک جان، ایشالا مدارج بالاتر و موفقیت های بیشتر Smile

RE: 12 آی تی، ۲۳ شبکه - sia.hatami - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ

undefined

RE: 12 آی تی، ۲۳ شبکه - sadafak7 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ق.ظ)EBI8 نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ)sadafak7 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها

اینا درصدامه ولی چون بعد کنکور درصدامو حساب نکرده بودم، نظری درمورد ابنکه چقد با اونی که باید میشد فرق داره، ندارم!

زبان تخصصی: ۳۶
مشترک: ۳۵
مدیریت: ۷۵
تخصصی: ۵۷
معماری: ۳۹

من دوس داشتم از امنیت امیرکبیر قبول شم ولی با توجه به رتبه و ظرفیتم فک نکنم بشه. امیدوارم هممون از هر رشته و هر جا که صلاحمونه قبول بشیم. Smile
من مورد دیدم که یکی کلی بلا سرش اومده باعث شده از یه جای پرت قبول شه، همون جای پرت بعدا واسش به سکوی پرتاب شده به جایی که ماها دستمون بهش نمیرسه! Big Grin راضی باشیم به رضای خدا Smile

مدیریت از چه کتابی خوندید؟

مدیریت کتاب رابینز رو خوندم.

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۵ ق.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط:  تبریک میگم ، امیدوارم موفق باشید Smile

خیلی ممنونم شما هم موفق باشید Smile

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  تـــــبـــــریک صدفک جان، ایشالا مدارج بالاتر و موفقیت های بیشتر Smile

خیلی ممنونم طیبه جان، من هم به شما تبریک میگم و آرزوی موفقیت میکنم براتون Smile

۱۲ آی تی، ۲۳ شبکه - mammad_asir - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ

تبریک میگم ورودتون رو به امیر کبیر
موفق باشید

RE: 12 آی تی، ۲۳ شبکه - sadafak7 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:  تبریک میگم ورودتون رو به امیر کبیر
موفق باشید

مرسی البته من ۴ سال کارشناسیمو اونجا بودم، الانم خوشحال میشم همچنان همونجا ادامه بدم امنیت یا شبکه رو. هرچند دوستان همش میگن برو شریف اینجا نمون! Big Grin