۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: تبریک عموجان. تهران قبول میشی عزیز انشاا...ممنون. انشالله (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیزممنون عمو بهمن! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)abji22 نوشته شده توسط: مبارک است!آبجی خانوم ممنون. آبجی این آواتارت رو عوض کن. من هر وقت میبینم احساس میکنم شما داری گریه میکنی... (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: حسابی تبریک...چه با اطلاعات گرایش های دیگه رو هم زدی...خیلی ممنون. در اون حد هم دیگه با اطلاعات نیستم! هرچی بین همه گرایشا با نرم افزار مشترک بوده زدم! این دعاهای مامان من بی برو برگرد میگیره! ردخور نداره! الان من احساس میکنم در نبرد با قضا و قدر این هام! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ)salimeh نوشته شده توسط: خیلی تبریک میگم ایشالله موفق باشیدخیلی ممنون از توجه شما. چشم ولی به عنوان کسی که دوسال کنکور داده به شما توصیه میکنم یه مدت از درس جدا بشین تا بعد از شروع خوندن سریع خسته و دل زده نشید. |
RE: 90 نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - gogooli - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ
فردوسی هم دانشگاه خوبیه... بعضی از این رتبه ها هم پوچ هستند...مثلا: رتبه ۲ هوش ممکن است رتبه ۶۰ نرم افزار هم شده باشه هوشش رو می ره جاش خالی می شه |
RE: 90 نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: فردوسی هم دانشگاه خوبیه... نه دیگه امسال این جوری نیست! از کل ۱۰۰ نفر اول هوش من کسی رو ندیدم که رتبه نرمش زیر ۱۰۰ باشه و از بین ۱۰۰ نفر اول نرم افزار هم فقط رتبه یک نرم افزار هست که رتبه هوشش زیر ۱۰۰ هست. به خاطر تاثیر ضریب ۴ تخصصی ، امسال تقریبا همپوشانی نرم و هوش صفر شده. یعنی همه ۸۹ نفر قبل از من همه نرم افزاری هستن. |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - mehdi.m2 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ
مبارک باشه انشاا... تو کل زندگیتون موفق باشید |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - hhosseinid - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: بیشتر از این توقع داشتم ولی راضیم. الان میترسم به خاطر اینکه اکثر ۸۹ نفر قبل من همه نرم افزاری هستن نتونم دانشگاه های تهران بیارم! مجبور بشم برم فردوسی... سلام. تبریک خیالتون راحت. مطمئنا روزانه ی یکی از دانشگاه های تهران قبول میشیم (من ۹۵ شدم) درسته هم پوشانی ها کم شده ولی زیادن کسانی که سال سومی ان و یا به هر دلیلی همینجوری کنکور میدن و رتبه شون خوب میشه. ( از سال سومی های دانشکده مون پارسال رتبه ۱۵ هم داشتیم) |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - احسان مومنی - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ق.ظ
تبریک می گم ، امیدوارم موفق باشـــــی |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - soha1 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
تبریک.موفق باشی |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۱ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: مبارک باشه انشاا... تو کل زندگیتون موفق باشیدمتشکرم. شما هم همین طور. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم .من هم برای شماآرزوی کامیابی دارم. (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ق.ظ)hhosseinid نوشته شده توسط: سلام. تبریکممنون (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ق.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: تبریک می گم ، امیدوارم موفق باشـــــی (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)soha1 نوشته شده توسط: تبریک.موفق باشیشما هم موفق باشید. |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - EhsanChess - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
عمو جون موفق باشی. فعلا از سربازی راحت شدی. |
RE: 90 نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - gogooli - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ)EhsanChess نوشته شده توسط: عمو جون موفق باشی. آره از امضایش هم برداشته |
RE: 90 نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - zahra2012 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ب.ظ
تبریک عمو موفق باشین |
۹۰ نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - chita70 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
سلام تبریک میگم میشه بگید چطوری خوندید که از ۴۵۰ رسیدین به ۹۰ ؟ |
RE: 90 نرم افزار - ۲۳۱ هوش - ۲۴۳ معماری - Amoojan - 13 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ)chita70 نوشته شده توسط: سلامممنون. مصاحبه رو نوشتم برید بخونید. سوالی بود در خدمتم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |