۳۲ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: 32 نرم افزار - Amoojan - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ق.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: مثل اینکه حق با شماست و من با رتبه ۱۳۰ هوش , دانشگاه های تهران رو نمیارم البته این رو هم در نظر بگیرید که در این بین تعدادی از بچه ها متاهل هستن یا تعدادی از خانوم ها و حتی! تعدادی از آقایون هستن که با این که رتبه خوبی دارند در شهر خودشون میمونن و به تهران نمیان... |
RE: 32 نرم افزار - hz657091 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ
سلام قرار بود کتابهایی رو که خونده بودید بگید. |
RE: 32 نرم افزار - ahrmb - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ
نکته ی دیگه اینکه یه سریا اپلای میکنند ایشالا هرجا خیره Sent from my GT-N5100 using Tapatalk |
RE: 32 نرم افزار - bahman2000 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۳۲ نرم افزار - mr.saeed.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ممنون چشم، در اولین فرصت. |
RE: 32 نرم افزار - bahman2000 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۳۲ نرم افزار - mr.saeed.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۸ ق.ظ)hz657091 نوشته شده توسط: قرار بود کتابهایی رو که خونده بودید بگید.عزیز تو تاپیک دوستمون گفتم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۳۲ نرم افزار - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
۳۲ نرم افزار - mr.saeed.h - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم .ممنون من هم تبریک میگم و آرزوی بهترینها رو براتون دارم... |