۲۱ نرمافزار - نسخهی قابل چاپ |
۲۱ نرمافزار - mc2013 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ق.ظ
مبارکه امیدوارم همیشه موفق باشی |
RE: ۲۱ نرمافزار - bahman2000 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ
تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۲۱ نرمافزار - niyayesh.r - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
تبریک موفق باشید ایشالله |
۲۱ نرمافزار - anonetumer - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
تبریک انشالله در همه مرال زندگیت موفق باشی |
۲۱ نرمافزار - ehsan007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ
سلام ...بچه ها تو مشهد غیر انتفاعی ها یا شبانه های شهرستان ها امیدی هست با ۳۵۰۰ نرم افزار جایی قبول بشم؟؟؟؟ خواهشششششششششششششششششا جواب بدید ... ممنون |
۲۱ نرمافزار - hosshah - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
سلام مبارک باشه منم به همین رتبه ها فکر میکردم ولی بختم برگشت خورد موفق باشی |
RE: ۲۱ نرمافزار - yaser.b - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۵ ب.ظ)pderakhshanfar نوشته شده توسط: واسه ۵ ماه خوندن به نظرم خیلی خوب بود تبریک میگم دوست عزیز تبریک میگم دوست عزیز |
۲۱ نرمافزار - iammiti - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
خوشحال شدم خیلی موفق باشی |
۲۱ نرمافزار - zahra888 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ
تبریک خوش به حالت منم ۵ ماه خوندم ولی رتبه من کجا وووووووو |
۲۱ نرمافزار - hiva-2014 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۳۹ ب.ظ
سلام - به نظر شما من با رتبه ۱۷۰ نرم کجا میتونم قبول بشم؟ |
۲۱ نرمافزار - olom tahghighat - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ ب.ظ
مبارککککککککککککککککه |
۲۱ نرمافزار - Morris - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ
تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم . |
RE: ۲۱ نرمافزار - pderakhshanfar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: خیلی خیلی تبریک میگم منم ۲۳ نرم شدم مرسی منم به شما تبریک میگم ! ایشالا (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۸ ق.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیز اگر به شکرانه ی موفقیتی که بدست آوردید می خواهید تجربیات خودتون رو به بقیه دوستان انتقال بدید در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه کنید؟ مرسی دوست عزیز قرار دادم اطلاعات رو اونجا ! کمک دیگری هم از دستم بر بیاد در خدمتم ؛) درسته توی بحثهای قبل کنکور شرکت نداشتم ولی از تجربیاتِ دوستان و منابعای که قرار دادن برای درس خوندنم واقعاً استفاده زیادی کردم برای همین خودم رو به دوستان اینجا مدیون میدونم و سعی میکنم تا جایی که بتونم به بقیه دوستان کمک کنم |
RE: ۲۱ نرمافزار - marjanmoodi - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: خیلی خیلی تبریک میگم منم ۲۳ نرم شدم شما رتبه هوشت چنده؟ تبریک میگم راستی |
RE: ۲۱ نرمافزار - chahianm - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ)marjanmoodi نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط: خیلی خیلی تبریک میگم منم ۲۳ نرم شدم ممنونم ۱۰۳هوش |