تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - S - Is - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)۲۰فاطمه نوشته شده توسط: یه سول دارم تقریباٌ یکیه ! مثلا توی هوش علاوه بر مطالب دولتی باید مطالب مربوط به منطق فازی و ...... خونده بشه به بخش دانشگاه آزاد مراجعه شود. |
RE: تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - *afsoon* - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
سلام راستی دوستان امیدی به تغییر کلید اولیه هست؟ تقویم اعلام شده چیزی در مورد جواب نهایی نگفته؟ |
RE: تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - ezra - 06 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ)۲۰فاطمه نوشته شده توسط: یه سول دارم خیر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - hadi1989 - 07 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۵۲ ب.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط:(15 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: مگه تعداد بچه های کارشناسی ارشد چقدر بیشتر از دکتراست که نتایج اونا باید یکماه زودتر زده بشه؟! اشکالی نداره ما رفتیم دکترا میان عوض میکنن!! بچه ها ارشد اون زمان یک ماه بعد ما کنکور میدن و یک ماه زودتر از ما نتایجشون میاد. |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - س.غ - ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ
به نظرتون قبل از ۲۰ام نتیجه ها میاد یا بعدش؟ من میخوام ۲۴ام چشممو عمل کنم! یعنی اون موقع نتیجه ها رو زدن؟ آخه چیکار کنم!! ( |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - Nfrs - 07 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ)س.غ نوشته شده توسط: به نظرتون قبل از ۲۰ام نتیجه ها میاد یا بعدش؟ احتمالا ٢٢ یا ٢٣ ام می آد. |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - maryam.raz - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ
وقتی میگن هفته اول خرداد انتخاب رشته هست پس احتمالا روزهای آخر اردیبهشت نتایج میاد! |
RE: تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - M.Amin.M - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: وقتی میگن هفته اول خرداد انتخاب رشته هست پس احتمالا روزهای آخر اردیبهشت نتایج میاد!لعنت بهشون، آخه چی میشه ۱۵ام نتایجو بزنن،۲۲ ام دییییییییییییییییییره، ای خدا! بچه ها اگه یه روز یه کاره ای شدید، همشونو از کاربرکنار کنین!!!!!اصلا سازمان سنجشو منحل کنین |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - hosshah - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
این دو سه ماهی که گذشت به کنار این ۱۰ روز به کنار یا خدمت یا دانشگاه. منم مشکلی ندارم قبول نشما ولی دیگه آدم هرروز صبح که بیدار میشه استرس نتایجو داره. بازم بتونیم زنده برسیم تا ۱۰ روز دیگه خوبه |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - Mehrdad7soft - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ
تو میگی یا خدمت یا دانشگاه من بعد کنکور خدمت انتخاب کردم الان ۲ماه و ۱۲ روز از خدمتم گذشته چه کنکور قبول شم چه نه حداقل چند ماه از خدمتمان کم شده روزها فقط صرف انتظار نگذشت البته الان یه انتظار دیگه هم دارم ببینم کدوم شهر میفتم توی تقسیم اداره بهداشت ارتش |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - hosshah - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ب.ظ)Mehrdad7soft نوشته شده توسط: تو میگی یا خدمت یا دانشگاه من بعد کنکور خدمت انتخاب کردم الان ۲ماه و ۱۲ روز از خدمتم گذشته چه کنکور قبول شم چه نه حداقل چند ماه از خدمتمان کم شده روزها فقط صرف انتظار نگذشت البته الان یه انتظار دیگه هم دارم ببینم کدوم شهر میفتم توی تقسیم اداره بهداشت ارتش حالا منم میگم این دو ماه به کنار منظورم این نیست تو این ۲ ماه از خواب پا میشدم انتظار میکشیدم تا شب شه بخوابم که. منم دنبال یه لقمه نون حلال بودم تو این دو ماه. ولی خب بالاخره آدم یه تلاشی کرده دوست داره نتیجشو زود ببینه دیگه که اینا خوب بلدن آدمو بزارن تو خماری |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - soheila2012 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
اوایل بعد از کنکور شدیدا منتظر بودم ولی هر چی میگذره اصلا دوس ندارم بیاد،یعنی اصلا دلم نمیخواد منتظر باشم،یعنی اصلا حوصله ی انتظار کشیدن ندارم.البته این روزها اینقد سرم شلوغه که بهش فکر نمیکنم.ولی تا کسی اسمی از ارشد میبره کلا بهم میریزم. انشالل به زودی همه از نتایج عالی خودشون بگن. |
RE: تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - maryam.raz - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: این دو سه ماهی که گذشت به کنار این ۱۰ روز به کنارشما که قبولی مهندس خداروشکر که من سرم شلوغ بود این مدت و کاری به کار نتایج نداشتم ولی خب به قول شما دیگه وقتی زمانش نزدیک میشه ذهنتم درگیر میشه فقط خداکنه بخاطر یه هفته تاخیر در آزمون نتایج هم دیرتر نیاد |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - hosshah - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: شما که قبولی مهندسهندونه گزاری میفرمایین ایشالا برای همه هرچی خیره همون بشه |
تقویم اعلام نتایج آزمون ارشد ۹۳ - explorer - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
آقا یه سوال؟ الان پاسخنامه های ما تصحیح شده یا خیر؟؟؟ |