![]() |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - نسخهی قابل چاپ |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - M@A - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
سلام تشکر بابت این کار خوبتون منم جزء ۱۷ب نیت خانم فاطمه الزهرا (س) جزءهای برداشته شده: ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶،۱۷،۳۰ خیلی خیلی التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - shima_24 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۵۵ ب.ظ
منم جزء ۱۸ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - soheila2012 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام انشالله که قبول باشه. ۱۹ هم برای من. |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - M*Gh - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام منم جزء ۲۰ جزء های برداشته شده : ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶،۱۷،۳۰،۱۸،۱۹،۲۰ قبول باشه از همگی التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - nina69 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
جزء ۲۱ هم برای من جزء های برداشته شده : ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶،۱۷،۳۰،۱۸،۱۹،۲۰،۲۱ |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - jparisa - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ
منم ۲۲ لطفا به نیت عمه ام که سه ماهه به رحمت خدارفته هم بخونید. جزء های برداشته شده :۲۲ ،۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰،۱۱،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵،۱۶،۱۷،۳۰،۱۸،۱۹،۲۰،۲۱ |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - ashkan_d13 - 01 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
سلام جزء ۱۳ رو کسی نگفته بود گویا، مال من ![]() جزءهای برداشته شده: ۱ تا ۲۲، ۳۰ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ
راستش شروع سال جدید از شب جمعه بود من یادم به اهل قبور افتاد گفتم با دوستای مانشتی یه همچین کاری رو انجام بدم ۱ روز خاص رو در نظر نگرفتم اما هرچه زود تر این ثواب به آن ها برسد در شروع سال جدید بهتر است عاجزانه از همه دوستان خواهش میکنم واسه شخصی دعا کنید که الان سخت مریضه نه توان کنترل کردن خود را دارد نه توان حرکت دادن خود به عیادتش رفتم اما نتوانستم جلو خودم را بگیرم مثل ابر بهاری گریه کردم_بسیار لاغر شده بود_میگفتند چند روز است که تنها غذایش شیر است از لحاظ هوش و حواس و حس شنوایی و لامسه عالیست اما چیزی که از بابت آن بسیار متاثر شدم این بود که اطرافیانش میگفتند نمیفهمد ولش کنید و نسبت به او بی تفاوت بودند اما او این حرف ها را میشنید از من هم بهتر و تمام حرکات را میدید و علتش را میپرسید بیچاره قطره اشک در چشمانش حلقه بسته بود دردناک تر از همه این که به دلیل مراقبت کم از ایشان امروز سرش به تخت میخورد و... موذنی که همه دوستش دارند لطفا برای این مرد مهربان و دوست داشتنی دعا کنید و در آخر سپاس از تمام کسانیکه در این کار گروهی شرکت کردند التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
۷جزء های باقیمانده ۲۳-۲۴-۲۵-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹ خودم ۲۴ ۶جزء باقیمانده ۲۳-۲۵-۲۶-۲۷-۲۸-۲۹ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - sahar bano - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ق.ظ
منم جز ۲۹ رو برمیدارم ۵جزء باقیمانده ۲۳-۲۵-۲۶-۲۷-۲۸ |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - تسنیم - ۰۲ فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ
منم جزء ۲۳ و ۲۵ رو برمیدارم ۳ جزء باقیمونده۲۶ ۲۷ ۲۸ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - M*Gh - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
منم ۲۶ را بر می دارم. دو جزء باقیمانده ۲۷،۲۸ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - MEHDI_M - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۳۷ ب.ظ
منم جزء ۲۷ را برمی دارم. جزء باقیمانده ۲۸ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - یگانه - ۰۲ فروردین ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ب.ظ
۲۸ هم مال من التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - white bird - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ب.ظ
دوستان یک دور کامل قران برداشته شد اگه موافق باشید هفته ی دوم یکبار دیگه با هم قران ختم کنیم و دوستان دوباره اعلام امادگی کنند |