اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - Good! - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: خب همون دیگه من ۱۰۰بار تا آخر رفتم کد رهگیری نمیده!مشکل همه اینه که کد رهگیری نمیدهوالا نمیدونم مشکل کجاس، میخایین مدارکتونو بفرستین تا خودم ثبت نامتون کنم نه میگم اصن مشکل همه دوستان الان همینه!کد رهگیری نمیده!سایت منهدمه! ببخشید شما با چه مرورگری ثبت نام کردید؟ |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - مهرانگیز - ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: نه میگم اصن مشکل همه دوستان الان همینه!کد رهگیری نمیده!سایت منهدمه!شرمنده، من دیشب رفتم خوابیدم،من با فایرفاکس ثبت نام کردم، هرچند دیگه گفتنش بی فایدس! امیدوارم تونسته باشید ثبت نام کنید. |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - npour - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ق.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Good! نوشته شده توسط: نه میگم اصن مشکل همه دوستان الان همینه!کد رهگیری نمیده!سایت منهدمه!شرمنده، من دیشب رفتم خوابیدم،من با فایرفاکس ثبت نام کردم، هرچند دیگه گفتنش بی فایدس! سلام دوست عزیز شما کی ثبت نام کردید؟ من از پریشب با سه مرورگر IE,Chrome,Firefox امتحان کردم |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - Good! - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
دیشب تا صبح امتحان کردم.الانم نمیشه.فقط پول گرفتن.منو بگو اینهمه راه رفتم دانشگاه فرم گرفتم! |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - نیکا - ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۰ ب.ظ
به نظرم تمدید کنن چون این مشکل واسه بعضیا پیش اومده..... |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - ka arman - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط:(16 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۴۹ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز شما کی ثبت نام کردید؟ من از پریشب با سه مرورگر IE,Chrome,Firefox امتحان کردممن سری اول ثبت نام کردم،شما هم اگه نتونستین ثبت نام کنید زیاد غصه نخورید، چون تا اونجایی که من تحقیق کردم زیاد رشته دوست داشتنی نیست، البته این نظر منه چون اصلا بحث های مدیریتی و پایگاه داده ایو دوس ندارم،پس یعنی الکی هفت خان رستم ثبت نامشو طی کردم. منم مشکل سایر دوستان رو دارم... ۱۷۸۰۰ ریختیم تو حلقومشون، آخرشم نتونستیم ثبت نام کنیم |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - Good! - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۱۲ ب.ظ
وای خدا از دیشب ۵۰۰بار زدم کلی حجم نتم رفت خسته شدم!بی عرضه هایین!! دوستان لطفا هرکی تونست ثبت نام کنه سریع اینجا خبر بده.خدا خیرش بده |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - good-wishes - 16 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۰ ب.ظ
حتما یه فکری میکنند پارسال به علت مشکل سایت برخی چندین بار پول واریز کرده بودند ولی کد رهگیری بهشون نداده بود اما بعد از چند ماه پول هایی که اضافه دریافت شده بود رو برگردوندن |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - npour - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ
بالاخره شنبه صبح شد اومدن سرکار زحمت کشیدن اطلاعیه جدید دادن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - rasoul1990 - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ق.ظ
ثبت نام جدید * از ساعت ۱۴ روز ۱۷/۱۲/۹۲ بمدت ۲۴ ساعت فعال خواهد بود ** منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - npour - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ ب.ظ
ثبت نام باز شد |
اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - ka arman - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ
بالاخره موفق شدم |
RE: اشکال در ثبت نهایی آزمون کنکور کارشناسی ارشد نا پیوسته گروه پزشکی - Amoojan - 17 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط: بالاخره موفق شدمآوووورین! |