![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخهی قابل چاپ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
من تو اون تاپیک نوشتم زبان حدود ٣٠ مشترک ٤٣ تخصصی ٧٤ معماری ٤٤ موفق باشید |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - keywan78 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
کامپیوتر ریاضی ۲۵ مشترک ۴۸ تخصصی نرم ۳۰ تخصصی هوش ۲۵ فناوری اطلاعات مشترک ۴۰ تخصصی ۶۰ معماری ۴۰ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ
درصدای کامپیوتر زبان (حساب نکردم! ) ریاضی ۶ مشترک ۷ تخصصی نرم ۱۶ تخصصی هوش ۲۲ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - tabassomesayna - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ
![]() از کی واسه سال دیگه بخونم ؟! زبان :۰ ریاضی: ۶/۲۵ مشترک : ۲۲/۲۲ تخصصی:۱۴/۵۸ |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ
زبان دقیق نمیدونم ریاضی ۸ مشترک ۴۳ تخصصی نرم ۲۰ امیدی هست ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - E.SH - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
زبان ۲۰ ریاضی ۱۶ مشترک ۵۰ تخصصی هوش ۱۶ ![]() یعنی بد تر از این نمیتونستم تخصصی رو خراب کنم ... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: افتضاح شد ای تی چی؟ AI کجاس؟۱ ای تی!! من چقدر بیخیالم فکر کنم ضربه سنگین بوده گنگم! ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ely1234 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ
زبان ۲۳/۳۳ ریاضی ۰ مشترک ۱۹/۷۵ تخصصی هوش ۴/۱۶ ازین بهتر نمیشد دیگه :| |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mary.blueribbon - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﺭﺻﺪﺍﻣﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪ ﺷﺪﻥ ﺯﺑﺎﻥ ۶۳/۳۳ ﺭﻳﺎﺿﻲ ﺣﺪﻭﺩﺍ ۰ ﻣﺸﺘﺮﮎ ۳۲/۰۹ ﺗﺨﺼﺼﻲ ۶/۲۵ ﺑﻨﻈﺮﺗﻮﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻫﺴﺖ؟ |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط: زبان ۲۰مشترکتون که خیلی خوبه که!چرا ناراحت ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - bahar1369 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
چرا اینقد نمره منفیییی؟!!!! ![]() بچه ها؟ سوال ۴۰ محاسبات به نظرتون درست زده؟! زبان: ۲۲/۲۳ ریاضی: منفی ۲ مشترک: ۲۴/۷۰ تخصصی نرم: ۱۶/۶۸ فک کنم از پارسال بدتر میشه رتبم!!!! |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mhma_1367 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ
نرم افزار زبان ۳۰ مشترک ۲۰ تخصصی نرم ۴۲ به نظرتون قبول میشم... |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - masoud67 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
انالله و انا الیه راجعون زبان ۱۰ ریاضی ۲۷ مشترک ۳۲ تخصصی ۳۳ ![]() ولی کلید اولیه سنجش هم چندتا غلط داشت. منتظر بمونم تا کلید نهایی بیاد و ببینم بهتر میشم یا نه. چون از هر قسمت (مشترک ، تخصصی و ریاضی) یه دونه سوال الکی غلط حساب شد واسم ![]() (۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: ریاضی ۳۰من زیاد درصدهام واسم مهم نبود چون همون روز اول فهمیدم گند زدم و اون چیزی که دلم میخواست نشد، ولی دلم واسه تو سوخت و مخصوصا واسه تخصصی هات. چون حس میکردم افشین دیگه پرچم دار همه باشه البته همینها هم خوبه ایشالا نتیجه ها بیاد و بریم تهران. از فکر شیراز بیا بیرون ![]() |
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ
zaban 30 11 2 --> 34% riazi 16 10 3 --> 37/5 % moshtarak 27 20 5 -- 49 % hosh 16 12 3 --> 50 % زبان ۱۱ تا زدم و ۲ تا غلط که میشه ۳۴ درصد ریاضی ۱۰ تا زدم و ۳ تا غلط که میشه ۳۷/۵ درصد مشترک ۲۰ تا زدم و ۵ تا غلط که میشه ۴۹ درصد هوش ۱۲ تا زدم که ۳ تا غلط که میشه ۵۰ درصد فیکس یعنی شریف قبول میشم؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - chahianm - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ
زبان سفید ریاضی ۴۳/۷۵ اگه سوال ۴۶ درست بشه ۵۲/۰۸ مشترک بین ۴۳/۲ تا ۴۸/۱۴ معماری هم منفی نرم ۳۹/۵۸ اگه غلطای سنجش درست بشه تا ۶۴/۵۸ هم جا داره هوش ۶/۲۵ یا -۰/۰۲ |