تالار گفتمان مانشت
لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - Nfrs - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ

من تو اون تاپیک نوشتم

زبان حدود ٣٠
مشترک ٤٣
تخصصی ٧٤
معماری ٤٤
موفق باشید

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - keywan78 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

کامپیوتر
ریاضی ۲۵
مشترک ۴۸
تخصصی نرم ۳۰
تخصصی هوش ۲۵

فناوری اطلاعات
مشترک ۴۰
تخصصی ۶۰
معماری ۴۰

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ب.ظ

درصدای کامپیوتر
زبان (حساب نکردم! )
ریاضی ۶
مشترک ۷
تخصصی نرم ۱۶
تخصصی هوش ۲۲

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - tabassomesayna - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۰ ب.ظ

Sad
از کی واسه سال دیگه بخونم ؟!
زبان :۰
ریاضی: ۶/۲۵
مشترک : ۲۲/۲۲
تخصصی:۱۴/۵۸

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - damavand_kellap - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ب.ظ

زبان دقیق نمیدونم
ریاضی ۸
مشترک ۴۳
تخصصی نرم ۲۰
امیدی هست Sad

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - E.SH - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ

زبان ۲۰
ریاضی ۱۶
مشترک ۵۰
تخصصی هوش ۱۶ Sad

یعنی بد تر از این نمیتونستم تخصصی رو خراب کنم ...

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  افتضاح شد
ریاضی ۳۰
مشترک ۳۹
تخصصی هوش ۲۰

ای تی چی؟

AI کجاس؟۱ ای تی!! من چقدر بیخیالم فکر کنم ضربه سنگین بوده گنگم! Big Grin

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - ely1234 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۳ ب.ظ

زبان ۲۳/۳۳
ریاضی ۰
مشترک ۱۹/۷۵
تخصصی هوش ۴/۱۶
ازین بهتر نمیشد دیگه :|

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mary.blueribbon - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ب.ظ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ
ﺩﺭﺻﺪﺍﻣﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪ ﺷﺪﻥ
ﺯﺑﺎﻥ ۶۳/۳۳
ﺭﻳﺎﺿﻲ ﺣﺪﻭﺩﺍ ۰
ﻣﺸﺘﺮﮎ ۳۲/۰۹
ﺗﺨﺼﺼﻲ ۶/۲۵
ﺑﻨﻈﺮﺗﻮﻥ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻫﺴﺖ؟

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - nlp@2015 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ)E.SH نوشته شده توسط:  زبان ۲۰
ریاضی ۱۶
مشترک ۵۰
تخصصی هوش ۱۶ Sad

یعنی بد تر از این نمیتونستم تخصصی رو خراب کنم ...
مشترکتون که خیلی خوبه که!چرا ناراحتHuh

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - bahar1369 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ

چرا اینقد نمره منفیییی؟!!!! Sad
بچه ها؟ سوال ۴۰ محاسبات به نظرتون درست زده؟!

زبان: ۲۲/۲۳
ریاضی: منفی ۲
مشترک: ۲۴/۷۰
تخصصی نرم: ۱۶/۶۸
فک کنم از پارسال بدتر میشه رتبم!!!!

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - mhma_1367 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۸ ب.ظ

نرم افزار
زبان ۳۰
مشترک ۲۰
تخصصی نرم ۴۲
به نظرتون قبول میشم...

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - masoud67 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ

انالله و انا الیه راجعون
زبان ۱۰
ریاضی ۲۷
مشترک ۳۲
تخصصی ۳۳
Tongue

ولی کلید اولیه سنجش هم چندتا غلط داشت. منتظر بمونم تا کلید نهایی بیاد و ببینم بهتر میشم یا نه. چون از هر قسمت (مشترک ، تخصصی و ریاضی) یه دونه سوال الکی غلط حساب شد واسم Sad

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:  ریاضی ۳۰
مشترک ۳۹
تخصصی هوش ۲۰
من زیاد درصدهام واسم مهم نبود چون همون روز اول فهمیدم گند زدم و اون چیزی که دلم میخواست نشد، ولی دلم واسه تو سوخت و مخصوصا واسه تخصصی هات. چون حس میکردم افشین دیگه پرچم دار همه باشه
البته همینها هم خوبه ایشالا نتیجه ها بیاد و بریم تهران. از فکر شیراز بیا بیرون Big Grin

لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - saeed.rasouli - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ ب.ظ

zaban 30 11 2 --> 34%
riazi 16 10 3 --> 37/5 %
moshtarak 27 20 5 -- 49 %
hosh 16 12 3 --> 50 %
زبان ۱۱ تا زدم و ۲ تا غلط که میشه ۳۴ درصد
ریاضی ۱۰ تا زدم و ۳ تا غلط که میشه ۳۷/۵ درصد
مشترک ۲۰ تا زدم و ۵ تا غلط که میشه ۴۹ درصد
هوش ۱۲ تا زدم که ۳ تا غلط که میشه ۵۰ درصد فیکس

یعنی شریف قبول میشم؟ Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad(

RE: لطفاً بعد از انتشار پاسخ نامه، درصدهاتونو اینجا اعلام کنید!!!! - chahianm - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ

زبان سفید
ریاضی ۴۳/۷۵ اگه سوال ۴۶ درست بشه ۵۲/۰۸
مشترک بین ۴۳/۲ تا ۴۸/۱۴
معماری هم منفی
نرم ۳۹/۵۸ اگه غلطای سنجش درست بشه تا ۶۴/۵۸ هم جا داره
هوش ۶/۲۵ یا -۰/۰۲