![]() |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/ توسط masoud67 - نسخهی قابل چاپ |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - npour - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۰ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:اونی که نوشتم ضرب در n میشه(26 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: بعضی سوالا اشتباه حل کردیمنم گفتم که چرت نوشتم. و احتمال خطا صددردصده. البته اینی که گفتی رو نفهمیدم چه جوری وقتی [tex]\frac{1}{k}[/tex] برمیداری تهش [tex]\frac{(k-1)}{k}[/tex] . یعنی منظورم اینه که پس n کجاست؟ |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - npour - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اشتباه کردم به خدا ،تا این جمله ات رو ببینم سه بار سکته زدم..فکر کن همش ۹ تا مشترک زدم..اگه یکیش غلط از اب دربیاد نابود شدم..حالا مطمئنی n<m دیگه؟ |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mah5 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ
اوووووه اینطوری که من کلی غلط زدم! |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - unicornux - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اشتباه کردممن این تو ذهنم میچرخید نزدمش! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اشتباه کردم احتمالا! |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - fatima.sr68 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ
تو پاسخنامه ی من سه تا سوال ۶۱، ۶۲، ۶۳ هرسه تاش گزینه ۱ می شد که ۶۲و۶۳ جواب شمارو زدم و ۶۱ گزینه a'+b'+c رو زدم یعنی میشه سه تا سوال متوالی گزینه هاش عین هم باشه؟؟؟ یا احتمالا یکیش رو غلط زدم؟؟؟ ! |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - npour - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: تو پاسخنامه ی من سه تا سوال ۶۱، ۶۲، ۶۳ هرسه تاش گزینه ۱ می شددوستان ،یک سوال ...اون تابع Hash ،اگه میگفت احتمال انتخاب یک عنصر ،جواب چی میشد؟ |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Riemann - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: در کل منم نفهمیدم چی شد. ایشالا هادی یوسفی حلش میکنه و میبینیمحالا هادی میاد سوالا رو یه خطی واسمون حل میکنه کلی فیض میبریم ![]() خدا رو شکر که سوال همروندی نداشت که تیکه های حقیقت رو بشنویم و سوالا سر راست بود. |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۱ ب.ظ)mah5 نوشته شده توسط: اوووووه اینطوری که من کلی غلط زدم!منم خودم کلی غلط زدم. گریزی ازش نیست (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۱ ب.ظ)fatima.sr68 نوشته شده توسط: تو پاسخنامه ی من سه تا سوال ۶۱، ۶۲، ۶۳ هرسه تاش گزینه ۱ می شدچرا نشه. یکی از بچه ها میگفت مشترک آی تی پارسال یا سال قبلش ۵ یا ۶ تا گزینه پشت سر هم یکی میشد (۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: اشتباه کردمفیلم کردی ما رو ؟؟؟؟ تکلیف مارو معلوم کن. راستی تو که همه رو اشتباه کردی. پس چی رو درست زدی ؟؟؟ ![]() |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Riemann - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: به خدا ،تا این جمله ات رو ببینم سه بار سکته زدم..فکر کن همش ۹ تا مشترک زدم..اگه یکیش غلط از اب دربیاد نابود شدم..حالا مطمئنی n<m دیگه؟کجا نابود شدی! من ۱۲ تا شمترک زدم، ۵ تا ۶ تاش غلطه عین خیالم هم نیست! |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - mrdudu - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ
۴۷- از دید بنده جواب ۰ چرا چون اول کار لیست صعودی مرتبه و در از انتها نزولی مرتب :پی در هر صورت N پس صفرتا ۴۸-بنده خواسم ۴ بزنم ولی چون شدید مشکوک بود نزدم ۴۹-چون بصورت لیست پیوندی هست و عنصر اول اخر لینک شدن همون N گزینه دو ۵۰-حوصله حلش رو نداشتم :ی ۵۱-گزینه ۱ نمیشد چون اون یکی ها رو رسم کردم شد :ی ۵۲- همچنان تاکیید میکنم که توی هش با روش زنجیری ما برخورد یا تصادف یا تصادم نداریم و تعداد برخورد ۰ و نزدیکترین گزینه ۰/۰۱ برخورد مربوط به ادرس دهی بازه گلاب به روتون تا سوال ۷۱ :دی بنده زدم اول زدم N<2M بعد میدونم که جواب درست ۹۰ درسد یک یعنی N<M ولی اصلا یادم نمیاد درستش کردم یا نه :ی ۷۲-به چه دلیلی زدم PD نمیدونم :ی نظری هم روش ندارم :ی ۷۳-موافقم همون TB<2TC فرمولش بود زمان پردازش + اولویت / زمان پردازش |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - npour - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:یه خبر بد کامپایلر سوال اول رو غلط زدیمlalr هست... چه جوری میتونی بی خیال باشی؟.......(26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: به خدا ،تا این جمله ات رو ببینم سه بار سکته زدم..فکر کن همش ۹ تا مشترک زدم..اگه یکیش غلط از اب دربیاد نابود شدم..حالا مطمئنی n<m دیگه؟کجا نابود شدی! من ۱۲ تا شمترک زدم، ۵ تا ۶ تاش غلطه عین خیالم هم نیست! |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Riemann - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۳ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: یه خبر بد کامپایلر سوال اول رو غلط زدیمlalr هست... چه جوری میتونی بی خیال باشی؟.......جدی؟ -------------------------------------------------- مهم نیست، مهم spirit هست ![]() ما که درسمون رو خوندیم، حالا ببینیم چی میشه. نشد که نشد ![]() |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - masoud67 - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۲ ب.ظ)mrdudu نوشته شده توسط: ۴۷- از دید بنده جواب ۰ چرا چون اول کار لیست صعودی مرتبه و در از انتها نزولی مرتب :پی در هر صورت N پس صفرتا۴۷ : من دیگه مغزم نمیکشه فکر کنم ولی ۴۷ بعید میدونم صفر بشه. ۴۸: خدا رو شکر، چون من فکر کنم زدم ۴ و به احتمال زیاد غلط دربیاد ۴۹: توی اضافه کردن ، باید مقادیر اعداد ورودی را هم در نظر گرفت. یه خرده سوالش مشکوکه. واس همین نزدم ۵۰: من حوصله داشتم ول وقت نداشتم ![]() ۵۱: عالی ۵۲: اینجا منظورش از تصادم توی یه خونه قرار گرفتن دو تا عنصر بوده احتمالا. بهرحال اگه ۰/۰۱ بشه که خوبه. چون من همینو زدم ۷۱: اگه شانس ما باشه، جواب شما درست میشه و جواب ما غلط ![]() |
RE: حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - zare_programmer - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ
دستتون درد نکنه. من با جوابای شما که چک میکنم درصدام میشه: ریاضی : ۱۹% مشترک ۲۳% تخصصی : ۳۳% یعنی فاجعه! یعنی تا سه نشه بازی نشه یعنی پیش به سوی کنکور ۹۴ برای بار سوم باید کنکور بدم من که تک رقمی کاردانی و کارشناسی بودم! درسته قابل مقایسه نیست اما دیگه نبایدم این همه بد شانس باشم مرسی خدا! کجای کار میلنگه واقعا؟ مشکل از منه؟ مشکل از سوالا؟ یا مشکل از طراح سوال؟ واقعا احساس میکنم بخوام دوباره شروع کنم دیگه هیچی برای خوندن ندارم ![]() ![]() ![]() |
حل سوالات مشترک کنکور ۹۳ کامیپوتر/کاملا تشریحی - Riemann - 26 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ ب.ظ)zare_programmer نوشته شده توسط: ریاضی : ۱۹%با این شرایط از کارنامه های امسال میشه فیلم طنز ساخت ! همه مشترک حدود ۳۰ میچرخن! |