یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - نسخهی قابل چاپ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - alagh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
دوستان به نظرتون امروز سوالا آپلود میشن؟؟ خیلی دوس دارم ببینمشون! |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - A V A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: حوزه ما (مدیریت دانشگاه تهران) تا ساعت ۹:۳۰ تقریبا نصف صندلی ها خالی شد و تا ساعت حدود ۱۰:۳۰ حدود ۸۰ درصد صندلی ها خالی شد!!! ا من نگران بودم فردا حوصله م سر رفت چیکار کنم پس میشه وسطش رفت؟ فکر میکردم نمیشه |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sohei.la - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ب.ظ
سوالارو کی میزارین تو مانشت؟پارسال سوالا تو مانشت بود ببینیم چ کردیم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - A V A - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۱ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: حوزه ما (مدیریت دانشگاه تهران) تا ساعت ۹:۳۰ تقریبا نصف صندلی ها خالی شد و تا ساعت حدود ۱۰:۳۰ حدود ۸۰ درصد صندلی ها خالی شد!!! خب یه سریا مث من آزمایشی شرکت کردن و فقط چندتا درسو میتونن بزنن چرا اینقدر ناجوانمردانه قضاوت میکنین؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - sahar_rostami2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: زبان:متوسط یعنی شما ۱ میشی دیگه؟؟؟؟؟ کجا آسون بود آخه؟ |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mani_it - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ب.ظ
مشترک به شدت سخت.........تخصصی آسون بود.....حیف ززمانی که روی داده،طراحی و شبکه گذاشتم |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - alagh - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ
اقای تنهایی به نظرتون سوالا امروز میاد؟ |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - kati - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۲ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: جدا احتمال داره معماریش رو صد زده باشم:دی آورین صد در صد رتبه خوبی میارید |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - soheila2012 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ
خسته نباشید. ان شاالله فراتر از اون چیزی که انتظار دارید نتیجه بگیرید! ما هم همچنان منتظر فردایم!... |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - unicornux - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - hoseinali - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام ب همه بچه های مانشت خسته نباشین خوش بحال همتون ک میگین راحت بوده ولی اقا کلا تریپ سوالا با تریپی ک من خوندم زمین تا... دارم روانی میشم ۷ ماه تلاش رفت ب باد پاسخ نامه ها کی میاد تا ببینیم کجاییم |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - zoltrix_66 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام من اومدم.گسسته اسون بود. کلا سوالا نسبت به پارسال منطقی تر بود. شبکه هم خیلی ناجوانمردانه بود |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - admin - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اقای تنهایی به نظرتون سوالا امروز میاد؟بعید میدونم. هر سوال در یک تاپیک! (چون فعلا سوالات نیومدن هر درس در یه تاپیک هم با اغماض رد تایید نمیشه) |
RE: یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۵ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: اقای تنهایی به نظرتون سوالا امروز میاد؟ سوالات چند روز دیگه منتشر می شن پارسال یک سایت سوالات رو بعد از ازمون کامپیوتر منتشر کرد که نباید منتشر می شدن |
یک استکان چای داغ (: (خدا قوت کنکوری های ای تی) - Mänu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ب.ظ
کلا نمیدونم اما نسبت به پارسال آسون تر بود یه حس خوب دارم یه حس بدم دارم که میگی همه اشتباه زدی اصلا دوس ندارم سوالات رو چک کنم میخوام آرامش داشته باشم بعد از چند ماه توکل بخدا امکانش خیلی کمه که آدم منفی نزده باشه پس الکیه هم حرص نخورید ...اشتباه هم جزئی از امتحانه |