![]() |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - نسخهی قابل چاپ |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - explorer - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: سعی کنید حتما ایرپلاگ (صداگیر گوش) تهیه کنید و سر جلسه در صورت لزوم استفاده کنید این صدا گیرا رو باید از کجا تهیه کنیم؟؟ صداگیر فروشی؟؟؟ ![]() بعدا اگه استفاده کنیم مراقب گیر نمیده؟؟؟؟ |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - ka arman - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: روز قبل از کنکور کمتر از بقیه روزا درس بخونید. مثلا خلاصه ها رو روزنامه وار بخونید. هومن جان میگن شیرینی جات تلخ استرس رو می بره بالا پس توصیه میشه دوستان اکیدا از این نوع شیرینیجات و قهوه روز کنکور استفاده نکنید... |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - tayebe68 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: این صدا گیرا رو باید از کجا تهیه کنیم؟؟ صداگیر فروشی؟؟؟ گفته بودم از فروشگاه های کالای طبی بخرید شبیه چوب پنبه ست، موردی نداره |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - ۲۰۱۳محمد - ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
همه بچه ها حرف های درستی زدن، اما من روی حرفم به اونایی هست که سال اولشون هست میخان کنکور بدن،توی کنکور ارشد چیزی که خیلی مهمه اینه که تست نزنی، آره، تست نزنی. هر تستی را احتمال میدی بلد باشی نزن، احتمال توی کنکور همه چیز را خراب میکنه. من خودم سال قبل با احتمال ۵۰%، ۸ تا تست زدم که ۷ تاش غلط شد که اگه این ۷ تا درست میشد رتبه ام می اومد زیر ۱۰۰ اما... فقط همین. به قول مرحوم سید جواد ذاکر* توکلت علی حیدر* |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - A V A - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: این صدا گیرا رو باید از کجا تهیه کنیم؟؟ صداگیر فروشی؟؟؟ من از داروخانه خریده بودم |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - Good! - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ق.ظ)sh.arshad71 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: این صدا گیرا رو باید از کجا تهیه کنیم؟؟ صداگیر فروشی؟؟؟ من میزنم، گوشم سوت میکشه.میپیچه تو مخم ![]() طرز صحیح استفاده شم تو نت به انگلیسی سرچ کنید فیلمشو ببینید یاد بگیرید |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - sherkat - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
یادش بخیر یاد کنکور خودم افتادم . خوندن آیه الکرسی هنگام خروج از منزل بهتون خیلی کمک میکنه . لباس نرم و راحت بپوشید ، اونی که توش احساس بهتری دارید . اونایی که به صندلی های لق حساسیت دارند یه چند تا تکه مقوا ببرید ،بذارید زیر پایه صندلی . |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - ezra - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: ۴/ نفس عمیق بکشید به خصوص اگر استرس دارید. حالا اگه این ۴ تا بشه ۵ تا چی میشه ؟ گیم آور میشیم ؟ در هجوم غصه ها با توکل می توان اعجاز کرد ..... |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - پوونه - ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: ۴/ نفس عمیق بکشید به خصوص اگر استرس دارید. نه طوری نمیشه. : ) شماره است. استارتر سه مورد رو نوشتند و چون شماره زده بودند من هم برای مورد چهارم شماره زدم:دی |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - izadan11 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۹ ق.ظ
مواد تمرکز زا رو برای اولین بار در هفته کنکور تجربه نکنید چون ممکنه اثر عکس بده |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - virtual girl - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ
مشکل من اینه که اگه سوالی رو قبلن خوندم ولی الان یادم نمیاد صرفن بخاطر اینکه خوندمش دلم نمیاد نزنمش هرجور شده باس جوابشو بدم که معمولن آخرشم غلط از آب درمیاد ! فک کن پارسال یکی از دروس اصلیا منفی شد ! ![]() |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - hosein_khoshdel - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ)۲۰۱۳محمد نوشته شده توسط: همه بچه ها حرف های درستی زدن، اما من روی حرفم به اونایی هست که سال اولشون هست میخان کنکور بدن،توی کنکور ارشد چیزی که خیلی مهمه اینه که تست نزنی، آره، تست نزنی. من این رو خیلی زیاد شنیدم ولی باهاش یه مقداری مشکل دارم. بالاخره از لحاظ آماری هم حساب کنی وقتی بین دو تا گزینه موندی بزنی بهتره دیگه. مگر اینکه بگیم وقتی بین دو تا گزینه موندی احتمالش زیاده که کلا مطلب رو بلد نباشی و یکی از دو تا گزینه ای که حذف کردی درسته. |
RE: راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - tayebe68 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: مشکل من اینه که اگه سوالی رو قبلن خوندم ولی الان یادم نمیاد صرفن بخاطر اینکه خوندمش دلم نمیاد نزنمش هرجور شده باس جوابشو بدم که معمولن آخرشم غلط از آب درمیاد ! فک کن پارسال یکی از دروس اصلیا منفی شد ! سعی کن از الان این نگرش رو از خودت دور کنی ... امسال باید خودمونو برای بدترین شرایط آماده کنیم! که برای هر درس فقط یک یا دو تا تست رو جواب بدیم!! تا سر جلسه بعد از مواجهه با بعضی سوالات سخت و بیگانه، خویشتن داری رو از دست ندیم و رو به تست شک دار و منفی نیاریم ... چون سختی و آسونی آزمون برای همست اشتباه پارسال منم همین بود ؛ می خواستم تعداد جوابهام زیاد باشه! مثل آزمونای آزمایشی؛ و نتیجه شد موندن پشت کنکور |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - boy.unique1366 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ
من احساس میکنم اگه وسط ازمون یه دوری بزنیم و دست و صورتمون رو اب بزنیم و برگردیم سرحال میشیم و انگار تازه ازمون رو شروع کردیم این روش واسه خود من خوب جواب میده. در ضمن سعی کنین لباسای خیلی گرم نپوشین.چون احساس خواب الودگی میکنین در ضمن هر سوالی که احتمال میدین بلدین به راحتی از کنارش رد نشین. |
راهکار برای افزایش بازدهی مغز سر جلسه کنکور (روشن کردن موتور مغز) - Mänu - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ ب.ظ
نمیذازرن که بریم صورت بشوریم والا اگه میذاشتن خیلی خوب بود |