***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - نسخهی قابل چاپ |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - latifi - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ب.ظ
سلم به نظر من رشتهی خودتونو ادامه بدید خیلی بهتره |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - marjan2001 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ
به نظر من رشته تحصیلی خیلی از دانشگاه مهمتره اگه آدم حتی تو دانشگاه آزاد رشته مورد علاقش را بخونه بهتره تا تو یه رشته ای که خیلی علاقه نداره تو یه دانشگاه سطح بالا درس بخونه شریف هم یه دانشگاهه شاید بعد فارغ التحصیلی دیگه خیلی مهم نباشه کجا درس خوندی تو می مونی و رشته ای که انتخاب کردی یه عمر باید تو این رشته کار کنی دکترا تو این رشته ادامه تحصیل بدی تحقیق کنی و ... به هر حال نرم افزار یه چیز دیگه اس |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ب.ظ
به به... می بینم که چند ساعتی که سر کار بودم، از دیشب تا حالا، همه پست من رو ترکوندن! واقعا جای تشکر و خسته نباشید داره دوستان.ممنون. در بخشهای بعدی جواب دوستان رو میدم انشاالله... (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۴ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)alireza.m نوشته شده توسط: سلام دوستان اولاً که من گقتم صادقانه منو راهنمایی کنید، نه اینکه بگی برو فلان رشته جای من خالی بشه!!! خود خواهانه کار نکنید دوستان! در ضمن، اگه خدا بخواد من هدفم دکتراست، نمیخوام به ارشد بسنده کنم. بازم ازتون میخوام که از لحاظ زمینههای کاری در همون مقطع ارشد در دانشگاه من رو راهنمایی کنید. مثلاً اینکه چه فیلدهایی میتونم کار کنم؟! با چه اساتیدی؟!آیا میشه در آیتی نرم افزاری هم کار کرد یا نه؟! از لحاظ نمره و استاد کدوم بهترن؟! و .... (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ق.ظ)peniya نوشته شده توسط: دوست عزیز به این مورد توجه کن که IT شریف تبدیل به شبکه شده . دقیقاً واسه همینه که میگم اگه خدا بخواد ۱۰۰% شبکه شریف قبولم! قبلش که اصلاً این دغدغه رو نداشتم که... حالا مثل خر موندم تو گل! بعد از شاهکار سنجش اینطوری شد دیگه! وگرنه داشتم مثل بچه آدم نرم می زدم. (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ)sajede نوشته شده توسط: دوست عزیز خبرشم به ما بده کدومو اول زدی واسه من که ۳۸ام یه نفرم کم بشه جای امید داره.خودت که نرم علاقه داری همه هم می گن نرم بزن.پس نرم می زنین دیگه؟آره!!!!!! فعلاً که معلوم نیست! اما خبر خوب برای شما اینه که ترتیب کنونی اینه: ۱/نرم شریف ۲/نرم تهران ۳/شبکه شریف شما کاری که میتونی بکنی اینه که دعا کنی نرم تهران رو بیارم! در ضمن خواهشاً منصفانه و بدور از تعصب راهنمایی کنید! مخصوصاً بچه هایی که آیتی خوندن! ممنون... (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ)حامد نوشته شده توسط: دوست عزیر دقت کردید که همهی کسانی که بهتون جواب دادند از بچه های IT بودند! بله بله. دقت کردم، واقعاً لطف کردن. از بچههای نرمافزار هم که این همه زحمت کشیدن من رو راهنمایی کردن ممنونم. اتفاقاً با دکتر ربیعی تو شریف و یک دکتر دیگه از تهران که صحبت کردم، هر کدوم میگن علاقه! ولی در درجهی دوم از دانشگاه خودشون دفاع میکنن. واسه همینه که به بن بست خوردم. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - peniya - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ
به احتمال زیاد اگه شریف شبکه قبول بشید، چون لیسانستون IT نبوده یک سری از دروس رو پیش نیاز می خورید. شبکه کامپیوتری ۱ و ۲ مهندسی فناوری اطلاعات ۱ و ۲ این می تونه یک ترم از وقت شمارو بگیره . |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ ب.ظ)peniya نوشته شده توسط: به احتمال زیاد اگه شریف شبکه قبول بشید، چون لیسانستون IT نبوده یک سری از دروس رو پیش نیاز می خورید. آمار این موضوع رو هم، در آوردم. گفتن که فقط ممکنه درس سیگنالها وسیستمها رو جبرانی بخورم که اونم پارسال نزدن به بچهها. تا ببینیم شانس امسال ما چیه؟آخه من خیلی بد شانسم... (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ق.ظ)coder نوشته شده توسط: به به ممنون. منم امیدوارم. بالاخره آدم از این موقعیتها کم براش پیش میاد! من میخوام بهترن انتخاب رو داشته باشم! حالا حرفت رو بزن ببینیم چی میگی، میدونم که حتماً به درد میخوره... |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - coder - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ب.ظ
طبق نظرسنجی تا الان ۱۰ نفر گفتن شبکه شریف، ۱۰ نفر گفتن نرم افزار تهران (یعنی ۵۰ ۵۰) دوست عزیز الان فقط علاقه می تونه کمکت کنه |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ)Potential نوشته شده توسط: همون ای که امیرکبیر تموم کرده فکر کنم استاد ما بود ... آقای خودی زاده رو میگید دیگه! من هم با شما موافقم، اما فکر میکنم برای دکترا هر دو در یک سطح باشن! البته با این شاهکاری که وزارت علوم زده و دکترا رو کنکوری کرده، هر چند فرمالیته، اما واسه دکترا بعد از عبور از سد فرمالیتهی کنکورش، دانشگاهی که میخوای ادامه بدی مهمه و اینجاست که آیتی شریف میتونه به نرمافزار تهران بچربه!!! (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ب.ظ)coder نوشته شده توسط: طبق نظرسنجی تا الان ۱۰ نفر گفتن شبکه شریف، ۱۰ نفر گفتن نرم افزار تهران (یعنی ۵۰ ۵۰) این دقیقاً نشون میده که من در شرایط سختی گیر کردم! حتی اگه داستان ۵۱% به ۴۹% بود میشد به یکی برتری بدی!!! موضوع اینه که منم دقیقاً در درونم به یک حالت ۵۰% به ۵۰% رسیدم و نمیتونم انتخاب کنم. میام آیتی بزنم، دستم نمیره، میام نرمافزار بزنم میگم نکنه شریف بهتر باشه.... کــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــک! (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: حرف آخر: اولاً که کتاب رو پاس نمیکنن، اون واحد هستش که پاس میشه! ثانیاً بودن کسایی که مثل من گیر کرده بودن و تجربشو داشتن و تا حدودی بهم کمک کردن. اساتیدم که مارو تحویل نمیگیرن بابا...دلت خوشهها (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ)coder نوشته شده توسط: ای بابا گرایش رو ول کنید این حرف رو هم خیلیها میگن! ولی اینجا بحث رشتس! نه گرایش! (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ب.ظ)shojaee نوشته شده توسط: در نهایت خودت باید انتخاب کنی آره، راست میگی! اینه که وسوسه کنندس! من چهار شنبهی گذشته که دانشگاه تهران بودم، بچه هاشون دپرس بودن، محیطشم یک جوری بود! ساکت و خلوت، شاید آخر هفته بوده اینطوری بوده! آدم دلش میگرفت. ولی شریف که رفتم خیلی حال داد! جوش بهتر بود. این انتخابا تا الآن ۸۰% قطعیه! میخواستم در مورد اینها هم نظر بدید لطفاً و اینکه بعد از اینها دیگه چی بزنم؟! ۱/ نرمافزار شریف ۲/ نرمافزار تهران ۳/آیتی شریف ۴/ نمیدونم |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - HighVoltage - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ
برو آقا شبکه شریف حالشو ببر منم رای دادم که مشکل تساوی درصد هات هم حل بشه. ولی جدای از شوخی من اگه بودم بعد از نرم شریف قطعا شبکه شریف رو میزدم یکی از استادای خود من با اینکه کارشناسی نرم افزار بوده ارشد رفته شبکه و الان هم دانشجوی دکتری هستش یعنی مشکلی برای دکتری نداری اگه زمینه تحقیقاتی که انتخاب میکنی بروز باشه. موفق باشید |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - luna - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ
برین دنبال علاقتون شریف و تهران انقدر با هم اختلاف ندارین که به خاطرش علاقتون رو کنار بذارین! |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط: برو آقا شبکه شریف حالشو ببر منم رای دادم که مشکل تساوی درصد هات هم حل بشه. اولاً تشکر، ثانیاً یک سر به نظر سنجی بزن، ببین مشکلات فراتر از این حرفاست! آخه وقتی من اصلاً نمیدونم شبکه چیه!؟ چی میگه؟! چی میخواد؟! به نظرت کار درستیه اینقدر بالا بزنم؟! من مشکلی با درس و درس خوندن ندارم، میخونم، اما میترسم به بچههای شریف نرسم. |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - coder - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ
نقل قول:نقل قول: ای بابا گرایش رو ول کنید ببخشید اگه بحث قاطی پاتی شد من جواب نفر قبلیم رو دادم تو صفحه اول |
RE: ***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - alireza.m - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: برین دنبال علاقتون شریف و تهران انقدر با هم اختلاف ندارین که به خاطرش علاقتون رو کنار بذارین! اکثراً بحث علاقه رو پیش کشیدن و خودم هم میدونم که باید بهش بها بدم، مشکل اینه که زمینههای کاری اساتید و موضوعاتی که در نرمافزار، داره در تهران ارائه و کار میشه، خیلی تو علاقههای منم نیست! بیشتر تو علاقهی استاداس فقط اسمش اینه که نرم افزاریه! (۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۳۶ ب.ظ)coder نوشته شده توسط:نقل قول:نقل قول: ای بابا گرایش رو ول کنید خواهش، زحمت کشیدی دوست عزیز. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - emobin - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۱ ب.ظ
رده بندی دانشگاهها برای ارشد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای گرایش ۳ (شبکه) و ۴ آی تی: ۱. دانشگاه امیر کبیر ۲. دانشگاه صنعتی شریف ۳. سایر دانشگاه ها |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - saba7 - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز من هم شنیدم که IT بازار کار بهتری داره از اونجاییکه فارغ التحصیلاش کمتر هست. |
***فوری فوتی(نجاتم بدید):IT یا نرم؟ - luna - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۰۸ ب.ظ
خوب پس اگه بحث علاقه نیست برین IT شریف! اصلا هم نگران درسا نباشین وقتی رتبتون انقدر خوب شده به مشکلی بر نمی خورید. کافیه فقط پا به پای بقیه درس بخونین! |