![]() |
تست زدن را از کی شروع کنیم؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
یه مشاورهی کوچولو - admin - 22 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ
به نظر من بعد از خوندن هر بخش تستهاش رو بزن. بعداً توی تستهای جامع همه دروس رو هم با هم بزنین. یعنی فعلاً آموزش محور دارید پیش میرید نه سنجش محور!! |
یه مشاورهی کوچولو - Maryam-X - 22 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ ب.ظ
نظرتون درسته دکتر.. ولی من می ترسم هیچ وقت به این بخش سنجش محور نرسیم!!! فرصت بسیار کم است. با توجه به اینکه من تو دور اول هم تست می زدم و از نظر تست زنی صفر کیلومتر نیستم. |
RE: یه مشاورهی کوچولو - Masoud05 - 22 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۳ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: نظرتون درسته دکتر..اینو بگم که دوره کردن عجیب وقت میگیره، من فکر میکردم هر روز ۱ درس رو که مطالب و تست های مهمش مشخص کردم، می تونم تموم کنم اما فعلاً یه ۲ روز گیر مدار منطقی هستم. پس پیشنهادم برای شما اینه که هر فصل رو که می خونی گزیده ای از تست های گزیده شده رو حل کنید چون بیشترین مصرف زمان مربوط به حل تسته اما نباید خیلی هم توی این کار زیاده روی کنید، در واقع تست های مهم رو همشون باید مرور کرد و تست های کمتر مهم رو فقط ۱ یا ۲ مورد بر حسب نیاز بررسی کنید، اگه دیدید مشکل دارید بازم از اون نوع سوال تست بزنید. در نهایت همه دروس که تموم شد حداقل تست های ۶ سال اخیر + تست های جامع پارسه و یه موسسه دیگه مثل مدرسان یا سنجش تکمیلی رو حل کنید امید وارم این مطلب براتون مفید باشه . موفق باشید. |