|
|
پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mehr.iman - 21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: با mehr-iman موافقم.الان دارم میبینم ایشون هرچی تاپیک قدیمه اورده بالا!،توی فرومای دیگه وقتی کسی میخواد یه پست تو یه تاپیک قدیمی بده سیستم بهش این هشدارو میده خوبه که اینجا هم این هشدار به طرف داده بشه تا بعد از هفت ماه(سابع ماه ) کسی ابراز احساسات نکنه.
|
|
پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - ف.ش - ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ ب.ظ
آره مثلا ممکن بود یکی این تاپیک رو قبلا ندیده باشه و به تاریخش هم توجه نکنه اونوقت یه جا توی یه جمع بگه پروفسور کارو لوکس هم که فوت کرد اونوقت کلی بهش بخندن که عجب به روزی تو !!!!!!! |
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: با mehr-iman موافقم.الان دارم میبینم ایشون هرچی تاپیک قدیمه اورده بالا!،توی فرومای دیگه وقتی کسی میخواد یه پست تو یه تاپیک قدیمی بده سیستم بهش این هشدارو میده خوبه که اینجا هم این هشدار به طرف داده بشه تا بعد از هفت ماه(سابع ماه منم کاملا موافقم ولی ابراز احساسات ایشون باعث شد من عربی یاد بگیرم!بازم جای شکرش باقیه!!! ![]() ![]()
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mehr.iman - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۲ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۰ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:میگم تو مدرسه عربی چند میشدی؟!(21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۵ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۴۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: با mehr-iman موافقم.الان دارم میبینم ایشون هرچی تاپیک قدیمه اورده بالا!،توی فرومای دیگه وقتی کسی میخواد یه پست تو یه تاپیک قدیمی بده سیستم بهش این هشدارو میده خوبه که اینجا هم این هشدار به طرف داده بشه تا بعد از هفت ماه(سابع ماه
|
|
پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ
باور کنین عربیم خیلی خوب بود.یادم رفته !! uربی ۳ تنها کسی که توی کلاس ۲۰ شد ترم ۱ من بودم.ترم ۲ هم که فکر کنم ۱۹/اما معلممون اون موقع ازمون نمی پرسید هفتم به عربی می شه چی!
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mehr.iman - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: باور کنین عربیم خیلی خوب بود.یادم رفته !!ای بابا،ما ندیدیم این خانوما یه بار نمرشون زیر ۱۹ شه! |
|
پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mahdi20 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ
لا بحث فی الهذا المکان . |
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: لا بحث فی الهذا المکان . سمعا و طاعتا یا مهندس! ![]() ![]()
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mahdi20 - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:جزاکم الله یا سیدتی مسافر الاصغر(22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: لا بحث فی الهذا المکان .
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mehr.iman - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: لا بحث فی الهذا المکان .مهندس المهدی جان انا استاد فی تحریف المباحث
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mosaferkuchulu - 22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۹ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:جزاکم الله یا سیدتی مسافر الاصغر(22 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۴ ق.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: لا بحث فی الهذا المکان . مسافر الاصغر!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: پروفسور کارو لوکس چهره ماندگار علمی و پدر علم رباتیک ایران درگذشت - mosenabdoli - 20 فروردین ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: آدمی با این همه تخصص و تجریه و فقط ۵۹ سال عمر! عجب دنیایی! کلن روزگار عجیبیه ... یکی هر هفته سوار هواپیما میشه میره استانگردی و این کار رو ۶ سال ادامه میده و هواپیماش هیچ چیش نمی شه ... اما برادر دوست من وقتی تو ۸ سالگی برای اولین بار سوار هواپیما می شه، هواپیماش تو ارومیه سقوط می کنه و عمرشو می ده به اونی که قراره ۲ سال دیگه هم استان گردی کنه... روزگار عجیبیه ... با اتفاقای ناراحت کننده... |